maandag 18 januari 2010

H. VADER KENT ER NIETS VAN

.




















.

H. VADER KENT ER NIKS VAN





Rome zet hier in: een Waalse
Lion-Renard (Léonard)
En ’t is weer niet goed!


Laurette, Moeder van Smarten…




Neen, Hij, de Witte Man uit Rome kent niets van benoemingen! Zeg dat Onkelinx , Passionara van de PS, het gezegd heeft ! ! !

Het zijn wel haar zaken niet (Scheiding Kerk en Staat), en ze spreekt ook ruim ver voor haar beurt (alles is nog officieus, de man heeft nog zijn mond niet open gdaan), maar alla! Wie let daar nu op, als ’t maar fel is, en op den TV komt! De plas van nijdigheid onder haar voeten is na de uitzending vanzelf opgedroogd….
De feiten zijn dat Mgr Léonard spreekt als een generaal die de grondregels van zijn verhaal goed kent, en dat zint de Onke- en andere Linkxen niet, niettegenstaande zij daarmee een anders territorium betreden.

Lees wat Smetje van ’t Gazetje schrijft over de erfopvolging Danneels/Léonard :

De christelijke waarden waren voor hem belangrijker dan kerkelijke voorschriften
en
Dat hij zijn instituut daardoor nog verder zal vervreemden van de samenleving, is een prijs die hij daarvoor wil betalen.



Ziet U wat ik wil zeggen: in zijn plaats lopen ze al, daar waar Léonard zelf nog moet leren gaan….

De Tjeven-Gazet (DS) van de Biddende Sprinkhaan doet het iets beter.
Léonard neemt zich voor te 'stimuleren en inspireren'. Dictaten vanuit het aartsbisschoppelijk paleis hoeven we niet te verwachten. 'Ik zal trouwens niet veel op mijn bureau zijn. Ik ga doen wat ik de voorbije jaren ook heb gedaan, namelijk zoveel mogelijk onder de mensen komen.'

Digitalia denkt…

Waar iedereen aan voorbijgaat, is dat Rome (die stijf staat van de tradities) eens te meer de kans heeft laten liggen, om niet alleen kort op de bal te spelen, maar om deze, op eigen speelveld ‘Kerk’, af te stemmen op de feiten zelf. Door het belgicistisch aartsbisdom Mechelen-Brussel te vedelen in één aartsbisdom per land, de Staat belgië inderdaad bestaat al lang niet meer in de geesten. Noch in het Noorden, noch in het Zuiden….
Op die manier had een Duitse Paus eindelijk het aan Vlaanderen gedane onrecht kunnen herstellen. Eerstens uit naam van Rome, om redenen van Spaanse troonopvolging de Nederlanden te hebben leeggeroofd, en later, in naam van Berlijn, twee keer in korte tijd via een bezettingsleger de hemel op aarde te hebben beloofd En niet te vergeten wegens het bijna 200 jaar meeheulen met de belse bezetters van ons dierbaar Vaderland.

Het weze zo!

Mgr Léonard, door zijn intelligentie, spreekt niet alleen onze taal tot in de perfectie, maar deinst er zelfs niet voor terug om de fransdolle arrogantie van zijn landgenoten te kapitelen. Men zou kunnen zeggen : was er een Léonard in de plaats gekomen van Mercier of Van Roey, de Staat veel betere homogeen zou geweest zijn!
Daar staan we dus nu!
Met een Primaat die voortaan elke morgen zijn mond niet alleen zal moeten spoelen met wijwater (om de ethische kwesties met tact en doorzicht te behandelen) maar ook met van de zuiverste Heilige Olie, om de golven van het scheidings-federalisme te bedaren. Geeraal De Gaulle zou hierop zeggen, ‘Je Vous ai compris’….moest hij in aartsbischoppelijke schoenen gestaan hebben.
De goede kant aan de zaak?
Als het ooit zo ver is, laten de Vlamingen in de Republiek Vlaanderen dan opteren voor de ‘conservatieve’ maar eerlijke Léonard. De franscouillons moeten dan maar een soort mannelijke Onkelinkx aanstellen. Misschien haar onvolprezen onbaatzuchtige want totaal onthechte echtgenoot Meester Marc Uytendaele?

Pssst

Toekomstbeeld uit het verleden.
In zijn homilie in de Ste Goedele hekelt Mgr André& Léonard het clownesk optreden in het Parlement van een zekere Michel Daerden. Openbare dronkenschap zegt hij, en groepsbelediging van Vlamingen door op hun vragen te antwoorden met nietszeggende volzinnen in een geradbraakt koeterwaals-nederlands, erger dan een clown in een circus, is een materie die ook de Kerk aangaat. Als de Staat en Justitie niet optreden, dan moet de Kerk spreken!

’s Anderendaags wordt, onder het zingen van de Stomme van Portici, het Aartsbisschoppelijk Paleis in Mechelen bestormd, geplunderd en leeggeroofd. Aan het hoofd van die troep staat de Zwarte Heks en Waalse Marianne, met half ontbloot bovenlijf en gescheurde rok, dapper te zwaaien met de Rode Haan….
Daarop trekken zij op naar BruxSSel D.C. en roepen de ‘Heim ins Reich’ uit van Wallonia naar Frankrijk, la Patrie Mère Bien Aimée…
.
De Vlamingen ontzetten kort daarop hun eigen hoofdstad en heroveren, met behulp van de UNO, al het voorhen verloren gegane grondgebied. Waarop het verhaal van de Gentse Stroppen tegenover Keizer Karel heropgevoerd wordt. Deze keer met alle fransdolle collabo’s in hun rangen als hoofdpersonen….

Geen opmerkingen: