donderdag 8 juni 2017

4143


Donderdag 8 Juni
*
4143 - OBAMIKA GONST VAN DE GERUCHTEN
*
INHOUD: TERRORISME      /AMERIKA REBUILT: hier wordt beweerd dat niet alle terreurdaden  een directe Islam-aangelegenheid zijn. De wreedaardige barbaarse Iskal bestaat niet? Er is alleen de gamatigde, de gematigder en de aller gematigste Islam. In één woord; het Internationaal Socialisme als opvolger van het Nationaal Scoialisme van A.H.
*

DAKVENSTER OP DE WERELD
Vijf doden bij schietpartij in Orlando, geen link met terreur"
Palmen, zon en zee: toegegeven, een gedroomd vakantieland voor Moslims…
*
Er zouden zonet verscheidene doden gevallen zijn bij een schietpartij in een bedrijf in Orlando, Florida. Dat melden Amerikaanse nieuwszenders en is bevestigd door de politie. De situatie zou intussen wel onder controle zijn. Nieuwszender CNN (bekend voor zijn landverradende nep-beruchtenb) spreekt over vijf doden en zegt dat er volgens politiebronnen geen link is met terreur.
De schietpartij gebeurde even voor 9 uur plaatselijke tijd (15 uur bij ons) aan (zeer gedetailleerd mzr vihzibderheden die er niets toe doen) Forsyth Road in Orange County, vlakbij Full Sail University. De politie heeft verzameld op de parking van een magazijn en zou de situatie intussen naar eigen zeggen onder controle hebben. Volgens ‘de media’ (elk zegge het voort) speelden de feiten zich af op terrein van een bedrijf dat (zeer belangrijk) onderdelen voor mobilhomes maakt. De politie spreekt van "verscheidene doden". (volgens nieuwszender CNN zou het om vijf doden gaan, waaronder ook de schutter, (die er verder het zwijgen toe zal doen…..) De zender meldt verder uit politiebronnen dat er geen link zou zijn met terreur, maar dat het om een werk-gerelateerd incident gaat.
Channel 9
sprak met Shelley Adams, die vertelt dat ze een telefoontje kreeg van haar zus Sheila McIntyre (dus ‘van horen zeggen’), die in het bewuste gebouw was. "Ze zei de hele tijd dat ze oké was en dat haar baas dood was", klinkt het. "Ze was net naar het toilet gegaan en toen ze buitenkwam, zag ze iemand op de grond liggen."
Wat ’n kei van een getuigenverslag! Helemaal de smaak van onnze eiigen leugenpers….
De schietpartij roept herinneringen op aan de dodelijke raid op (Ay Ay) nachtclub Pulse in Orlando. Volgende week is het exact één jaar geleden dat moslimterrorist Omar Mateen de homo-discotheek binnendrong en er 49 mensen doodschoot.
Te noteren: dat was geen eindelijke Moslim terreurdaad, maar eerder een strafexpeditie tegen misplaatst seksueel gedrag….
*
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
Voilà hoe er ‘nieuws’ gemaakt wordt.
*
Christoffel Colombus ontdekte (1492) Amerika en een paar eeuwen later werd het door de Moslim Broeder Barack Obama en de zogezegde ‘Democraten’ in de vernieling gereden. En dat in amper 8 jaar tijd.
Ooit was dat land her Rijk der schietgrage cowboys nadat de oorspronkelijke bevolking grondig was uitgemoord. Wat daarvan overbleef werd in reservaten gestopt onder toezicht van avonturiers van over de hele wereld.  Deze Nieuwe Wereld kon het dus af zonder cultuur of eruditie, want het beschikte over de formidabele rijkdommen van het Wilde Westen. Vanaf dan  werd het beschaafde Europa het Avondland genoemd omdat in het Westen sedert het Begin der Tijden de zon onderging. Niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk. De Franse Revolutie (1789) deed de rest. En binnen een klein aantal jaren zullen onze vrouwen en dichters in lopen gehhuld in kleine groepjes als vormloze vuilniszakken door de straten dwalen.
Dat zijn de feiten. Tot begin van dit jaa, tot afgrijzen van de hele ‘vooruitstrevende’ wereld,  de teugels in  handen kwamen van een beslagen ‘rradesman’ die, spijts alle verdachtmakingen, recht in zijn schoenen blijkt te staan.
Maar dat hij niet gelooft in valse Obama-sprookjes (zoals de Klimaat-hype) wordt hem extra kwalijk genomen.  Want achter het hele verzinsel over de ‘opwarming van de aarde’ waart het Moslimspook zo goed als ongemerkt over alle deelnemende landen.
Obamika zou dus een beter passende naam zijn voor dat werelddeel, waaraan nu gewerkt wordt door The Donald. Voor de tijd die hem nog rest…
Want als The Dep State zelfs een ‘democratische’ president als J.F Keenedy uit de weg kan ruimen omdat die begon een hen onaangename koers te varen, hoelang is een republikeins kandidaat dan gegeven, die daarenboven met Rusland, de genomineerde oorlogsvijand Numero Uno van de ‘democraten’ vriendschappeliojke en vooral zakelijke belangen schijnt te hebben…
(Digitalia)

**
.


Geen opmerkingen: