donderdag 29 juni 2017

4186


Donderdag 29 Juni 2017
4186 - OVR DE ZIEL VAN HET KIND IN DE WEVERSTEDE
*
INHOUD: VLAANDEREN REBUILT: woorden wekken voorbeelden trekken… De dhiminitude  (*) slaat toe, waar anders, dan bij de Elite van het sint Lievenscollege in Vlaanderens hoofdstad. Daar wordt als oefenschool voor de komende mensenoffers de barbaarse dood van willoze schapen feestelijk gevierd. De vooruitgang hêê gene naam in de stad waar ooit het hand werpen om ter verst in de Schelde beoefend werd. De Wever Stede ter ere.

OP DE IJTKIJK
*
Uitheemse godsdienst bepaalt aanvangsdatum nieuw schooljaar in katholiek onderwijs

Is het door de aanhoudende hitte dat de nog niet aangetaste hersencellen van de directeur van het Antwerpse Sint-Lievenscollege verworden zijn tot een slappe brij die geen heldere gedachten meer toelaat?
Of is het een zoveelste knieval voor de verfoeilijke veroveringsgodsdienst die de islam is?
Feit is dat Johan Wagemans directeur van het onderwijsinstituut - opgericht door Lieven Gevaert en ooit de verzamelplaats voor de kinderen van de Antwerpse ‘elite’ van advocaten, dokters, deurwaarders en fabrieksdirecteuren - zich  meent te moeten richten naar de verzuchtingen van een minderheid van de bevolking.
**
*
Het katholieke Sint-Lievenscollege heeft immers besloten haar eerste schooldag pas op 4 september te organiseren. Ze doen dit om de leerlingen met een moslimachtergrond toe te laten op 1 september het barbaarse offerfeest te vieren.
Hierdoor kan de meerderheid van de leerlingen - die tot nader order - nog geen islamaanhangers zijn, het nieuwe schooljaar niet beginnen op 1 september.
Minister Hilde Crevits (van de moslimpartij CD&V) laat weten vast te houden aan 1 september. Maar Crevits zou geen tsjeef zijn wanneer ze geen achterpoortje open zou laten. De minister laat in één vlotte beweging weten: ‘Scholen die op 4 september willen beginnen door het offerfeest, kunnen op 1 september een facultatieve verlofdag inzetten’. Haar lijfspreuk is dan ook: ‘Luister niet naar mijn woorden maar kijk naar mijn daden’ .
Rots in de branding en lichtend voorbeeld is de Antwerps VLD schepen bevoegd voor het stedelijk onderwijs: Claude Marinower . Deze boezemvriend van de hoofdredacteur van dit blad houdt het semitisch been stijf. Hij heeft lijzig laten weten dat in het Antwerps stadsonderwijs het schooljaar zal starten op 1 september!
Door de gangen van de redactielokalen van 't Scheldt weerklinkt dan ook in canon: Leve onze Kloot, pardon Claude, zo'ne goeie hebbe wij nog niet gehad...
(*) Zie Wikipedia
*
NADER BEKEKEN
*
Dat er iets niet klopte met de Tsjeven, wisten we al lang. Maar niet dat het zo erg was, ja zelfs dat er niet veel meer bij kon, neen, dat klopt niet meer. Die o zo Christelijke ‘Volkspartij’, de partij van de achterpoortjes enerzijds en anderzijds, zet al jaren (sinds de oliecrisis van ’73) alle deuren en vensters, alle poorten, alle spleten en spleetjes wagenwijd open om die barbaarse veroveringsgodsdienst in huis te halen. Dat ze daarbij haar eigen ‘achterban’ via ARCO en B.A.C. in de zak zet, is bijzaak. Rond de jaren van De Brugse Metten zou dat gene waar zijn geweest. ‘Schild of Vriend’ en al op een en dezelfde nacht zou de klus geklaard geweest zijn.
Helaas, waar is der oud’ren fierheid nu gevaren….

**
…en er werd gehouden een groot banket,
Met het hoofd op de tafel gezet
*
Helaas, zelfs dàt kan al niet meer. Want van de minaret moet eerst het Mohamedaans morgengebed.
*
Het is dus meer dan tijd om de handen uit de mouwen te steken. Als de Kerkelijke Overheden er het zwijgen toe doet en De Staat andere dingen aan het hoofd heeft, moet het morrend volk overgaan tot de actie. Geen woorden, maar daden. In de Mohamedaanse wereld is dood en vernieling schering en inslag. Iemand naar de andere wereld sturen wordt ons daar dagelijks voor getoond.
En later kan er nog altijd berouw getoond worden. Eenmaal de boodschap zou aangekomen zijn.
Bloed moet er niet vloeien. De verantwoordelijke verraders een dozijn keren ‘scharminkelen’ is een Christus-oud typisch Vlaams volksvermaak dat tot nieuw leven zou kunnen gewekt worden. Daartoe verzamele men zowel bij klaarlichte dag als bij nachte, een bonte menigte als harlekijnen uitgedoste gelijkgezinden die rammelen met allerlei potten en pannen dat horen en zien vergaat. De juiste term daarvoor is ketelmuziek. Kan zich gewoon zonder woorden of beledigingen voordoen op alle soorten openbaar domein, op straten, op pleinen, op markten. Of voor de deur van de geviseerde persoon. De ‘Sociale Media’ doen dan wel de rest.
Zie
**
*
Om het publiek volop van de grap te laten genieten, kan men zelfs politiebescherming inroepen, want Mohamedanenvriendjes hebben hééééél lange tenen en zouden wel eens stiekem beroep kunnen doen op ‘jongerengeweld’ om op die manier herrie te schoppen.
**
*
 (Digitalia)



Geen opmerkingen: