vrijdag 9 juni 2017

4148


Vrijdag 9 Juni

4148 - MOETEN WIJ VAN OVERHEIDSWEGE DODE TERRORISTEN BLIJVEN VERHEERLIJKEN?
*
INHOUD: VLAANDEREN REBUILT: de as van dode terroristen horen  als ‘Klein Gevaarlijk Afval’ thuis op het stort – de Media denken daar anders over en blijven namen en foto’s publiceren. Een beetje onnadenkend, want het zijn precies dezelfde menselijke wezens die we dagdagelijks in al onze straten tegen het lijf lopen….
We zouden dus beter uit onze doppen moeten kijken en rapper de terreurcellen inlichten… Beter 10 valse alarmen dan één gemiste voltreffer.
Nog beter zouden de Burgers  een uitgebreide straf expeditie organiseren, telkens ze iets verdachts menen te hebben gemerkt.  Voorkomen is beter dan genezen….

DAKVENSTER OP DE WERELD

*
Dood en vergeten
*
De imams van Londen zijn niet bereid de derde verdachte te begraven van de terreuraanslag bij London Bridge, de man van Marokkaans-Italiaanse afkomst (niet omgekeerd zoals het in de media staat: zijn vader was Marokkaan, zijn moeder had waarschijnlijk niets te vertellen).
*
Die andere twee gaan ze die dan wél begraven?
Ik vind dat het tijd wordt dat men álle terroristen die er het leven bij laten, gewoon cremeert en de as ergens buiten de begraafplaatsen uitstrooit (op e.o.a. stort bv). Dat zou bij kandidaat terroristen wel eens meer afradend kunnen zijn dan na elke aanslag bloemen, kaarsen en teddybeertjes te gaan neerleggen en te staan roepen en zingen niet bang te zijn, maar tegelijk het woord ‘islam’ nooit durven uitspreken. Terroristen lachen daar mee.

   Verder zou men de namen van die kerels niet meer mogen publiceren en hun foto’s nog minder. Voor wie gezocht wordt, is het wenselijk de foto’s te tonen. Voor wie er het hachje bij ingeschoten heeft niet. Als men ziet dat men de dag van vandaag bij reportages over terrorisme steeds opnieuw de foto’s van die gangsters te zien krijgt (o.m. bij reportages over de aanslagen van Parijs en Brussel van een jaar en meer geleden), dan speelt men alleen in de kaart van simpele zielen die daar naar uitkijken en misschien straks zo op andere gedachten zouden kunnen gebracht worden.

   Laten we die moordenaars doodzwijgen en vergeten. Men is pas echt dood als men vergeten is.
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

*
Zoals U weet, is ons aller vriend Guvaal een zeer bedachtzaam man. Wat ik hem gaarne toegeef en wat trouwens bewezen wordt door zijn leescijfers.
Dat we tot jaren na de feiten om de oren geslagen worden met namen en afbeeldingen van dat soort moordenaars, is inderdaad totaal onvergefelijk. Het is sadisme van de hoogste graad  voor onze voeten gooien,, om in de gratie te blijven van dat uitschot. Straks gaan er nog petities rond om hun treurende familieleden financieel te ondersteunen, nu hun steuntrekker op het veld van eer is gevallen….
Begrijpe wie kan.
Waar de Grote Verlichte Geesten echter niet aan gedacht hebben (of misschien juist wel: op hun sadisme staat geen rem), is dat elke Burger dagelijks dezelfde tronies in onze straten, ja zelfs op de beeldschermen, onder ogen krijgt. Het krioelt er letterlijk van zodat het een wonder mag heten dat er niet méér verkrachtingen, inbraken, carjackings, overvallen, terreurdaden en God-bewa       re-ons, aanslagen op grote massa’s gebeuren.
Als eenmaal het uur ‘U’ luidt, zullen de maskers vallen, want wanneer eenmaal die vriendelijke donkere buurjongen (op wie veel meisjes stiekem verliefd zijn) dood en vernieling zaaiend zich een weg baant door zijn eigen straat zullen veel dode ogen, wijd open van het verschieten, met veel vraagtekens, de Eeuwigheid ingaan.
*
 (Digitalia)





Geen opmerkingen: