donderdag 22 juni 2017

4176


Donderdag 22 Juni 2017
*
4176 - OVER MOHAMMED GESPROKEN ZONDER TE ZWIJGEN
*
INHOUD: ISLAM INVASIE: terug naar de bron…

OP DE IJTKIJK
*
Net als, bij dreigend Noormannen-gevaar ’n eenzame schildwacht op de uitkijktoren om de thuisblijvers te waarschuwen: zo voel ik mij vandaag.
Als peuter bij Grootmoeder gebracht toen onze Pa was overleden en Moeder het niet meer alleen kon bolwerken, was een van mijn opdrachten iedere avond bij het licht van de peroleum-lamp voor het slapengaan, de ‘Litanie van alle Heiligen’ voor te lezen uit het beduimeld ‘Gebedeboekje’ van Metje.

Ik las, toen bijna nog woord voor woord, en na iedere nieuwe naam antwoordde in koor de rest van het gezin. Al naar gelang de aanroepen heilige, ‘Bid voor ons’, ‘Spaar ons Heer’, ‘Verlos ons Heer’, enz. Wat bij de ‘zuiende’ moor op de Leuvense stoof   echt wel slaapverwekkend overkwam. Wij, de kinderen, vlogen dan naar bed, begeleid door de mummelde stemmen der volwassenen die daarna nog ‘n ‘Kruisgebed aframmelden voor de zielerust van iedereen die ze keden en gestorven was. De oorlog (1944) was ver van ons weg, ergens aan de Normandische Kust, werd gezegd.

U raadt het al. Een van die eigenaardige ‘aaroepingen’ uit dat Misboekje was ‘… ‘van de woede der Noormannen, verlos ons Heer’. En dat is altijd blijven nazinderen in mijn hoofd. Want ‘Noormannen, dat waren toen de Duitse soldaten, die ineens heel wat minder vriendelijk waren. Al waren die ‘invallen’ van vele honderden jaren geleden. Ze stonden nog altijd in het collectief geheugen der ‘Gelovigen’ geprint. En als kind zagen we de scbuwe blikken van onze familie-leden die voorbij zo’n troep zingende ‘Felfgrauen’ moest passeren.

De ‘Noormannen’, kwam maar een enkele keer in vele jaren plunderend en moordend onze streken teisteren.
Meet de Muzelmannen is het veel erger. Die zijn gekomen om te blijven.
*
Het is de lezer bekend: deze blog bestaat al sedert zjn ontstaan, telkens uit twee delen: een overgenomen tekst, met  daarna de allerindividueelsre expresse van de aallerindividueeste emotie. Vandaag is het even anders. Ik verwijs alleen naar de link van door admin op http://nageltjes.be/wp/ in de vaste overtuiging dat die niet neiuw is voor mijn eigen lezers.
Daar leren we bij, dat de woorden ‘Islam’ – ‘Moslim’, enz, moderne uitvindsels zijn om de boel te belazeren. Tot 1928 was er over de hele planeet alleen sprake van ‘Mohamedanen’. In ’t Fransoos is dat trouwens nog altijd ‘Muzelmannen’, wat nauwer aansluit bij desze cultuur van roven en moorden. Griezelig!
Slechts deze alinea…
Mohammedanen, een perfecte definitie.
Tot ongeveer 1930 sprak en schreef men in de beschaafde wereld niet over moslims maar over mohammedanen, zijnde de volgelingen van Mohammed. Een perfecte definitie. Vermits uit diens Arabische biografie bleek dat het een beruchte roofmoordenaar uit de zevende eeuw was, werd met deze definitie bijna alles gezegd. Onze schriftgeleerden hadden door het onderzoeken van de antieke Arabische koran achterhaald dat Mohammed daarin meer dan 90 keer vermeld wordt als rolmodel voor alle Mohammedanen. Hiermee was alles dus gezegd in 2 zinnetjes. Meer uitleg was niet nodig. Het woord van de enige God wordt niet tegengesproken en kan niet gecensureerd worden.
Maar in 1928 veranderden de leden van het islamitisch broederschap in Caïro van strategie en noemden zich het moslimbroederschap en de leden ervan “moslims” of volgelingen van “Moslim ibn al-Hajjaj” de auteur van de tweede langste gezaghebbende (sahih) hadith, of verzameling overleveringen over wat de roofmoordenaar Mohammed allemaal gezegd en gedaan had. Met deze truc viel de connotatie met pure misdadigheid weg, en konden mohammedanen voortaan als moslims doen alsof hun neus bloedde.

Erger nog, het westen nam deze nieuwe terminologie over waardoor het in het oog springend verband tussen deze gelovigen in de openbaringen van Allah en pure ideologische misdadigheid was weg geknipt. Sinds de Arabische chantage met een olie-bycot in de jaren ’70 besloot men er niet meer over te spreken.
*
Tot daar deze rechtzetting die alleen wacht op een academische erkenning door onze knappe koppen.
Het mag U dus niet verwonderen, dat ook op deze blog voortaan de dingen nog alleen bij hun echte naam zullen vernoemd worden. Als de Inval der Mohamedanen o,de jaren ’60 van vorige Eeuw.. Niet zoals in vroeger tijden, te vuur en te zward. Maar door list en bedrog. Gewoon op uitnodiging van en gesteund door de Rode Elite. Die maar niet wilt inzien dat, eenmaal onafwendbaar, ze er zelf het eerste slachtoffer zullen van zijn. Verliezers zij bij Mohammedanen, al 1400 jar altijd ten dode opgeschreven.
De tekenen zijn trouwens al duidelijk: in de meese landen smelt de Linxe aanhang als sneeuw voor de zon, komen er nieuwe politieke strekkingen in afwachting dat op uiterst korte termijn, de ‘verrijkers het heft in handen nemen en  zelf onze Steden, Staten, Zeeën en Landen zullen willen besturen.
Daarom herhaal ik de smeekbede uit dat oude Misboekje
‘Van de woede der Muzelmannen, verlos ons Heer’
*
Post Scriptum
Ook gelezen met hoeveel deernis onze Leugenpers de vernietiging van die Grote Moskee in Mossul (Iran) beschrijft? Erg, héç En al die brave volgelingen van Mohamed de Woestijnrover die nu met de kont omhoog in open lucht moeten bijeekomen om te ‘bidden’ en te roepen dat Allah de Grootste is, voor ze elkaar naar de keel vliegen….
*
U realiseert zich toch, samen met mij, dat de algehele vernietiging (op een hoge uitzondering na) van het Christendom in de Westerse Wereld, deel uitmaakt van dat complot en  inherent deel uitmaakt van de invasie-plannen?
Zelfs de Kerk van Rome, die als een rots in de branding, weerstand diende te bieden (en dat al 2.000 jaar deed), heeft de kant gekozen van haar eigen ondergang. Christenen kunnen voortaan best terug de catacomben in. Voor zover ze niet, lijk in de tijd van Keizer Nerdo (en nu bij IS) gekruisogd en met pek ingewreven, dienen als straatverlichting.
**
Ja Ja, beste mensen, wie in een landschap  voorbij de horizon wil of kan  kijken, ziet veel meer dan iemand die in de loopgraven de kop en schouders intrekt voor de rondvliegende kogels. We konden dat i.v.m. WO I, tot vervelends toe lezen in de Regeime Pers. Daar worden geen doekjes meer rond gebonden. Dat komt niet allen wegens 100 jaar geleden en het gevaar dus geweken is, maar omdat het een bij uitstek goede militaire werkwijze is. De ogen mogen en kunnen open houden is zijn gewicht in goud waard.
Waarom doen onze Verlichte Grpte Verstanden dan opzettelijk hun ogen dicht?
*
 (Digitalia)

  


Geen opmerkingen: