dinsdag 13 juni 2017

4155


Dinsdag 13 Juni
*
4155 – AALST:
 DE NIEUWE HEDENDAAGSE VERSIE
*
INHOUD: VLAANDEREN REUILT: ‘jongeren’ onder elkaar ‘op de vust’ in de Aalsterse stationsbuurt. Hoe zou dat nu ineens toch komen?
Vandaag aan hun 15 jaar bleef het nog bij ‘knokken’ met de blote vuisr, morgen komen over gans het land de Kalasjnikovs boven…

DAKVENSTER OP DE WERELD

*
Jongeren massaal op de vuist aan station van Aalst

*
Een groepje jongeren is massaal met elkaar op de vuist gegaan aan het station van Aalst. De vechtpartij vond plaats in de voormiddag.
(Het waren dus ‘brossers’ die de school verzuimden)
Een twintigtal jongeren namen het tegen elkaar op nadat iemand een pet van het merk Polo Sport had afgenomen. Het hoofddeksel is eigendom van een 15-jarige jongen uit Aalst. De moeder van het slachtoffer plaatste een videofilmpje van de vechtpartij op Facebook met als doel ouders te waarschuwen. Wie dat filmpje maakte, is niet gekend. Verwittig jullie kinderen dat ze niet mogen rondhangen, want Aalst is niet meer veilig. Deze mentaliteit zijn onze kinderen niet gewoon, als ouder ben ik woedend", zegt Deborah De Kock op haar Facebookpagina. Volgens de vrouw zou “een bende” de vechtpartij hebben uitgelokt. Over welke bende het gaat is nog niet duidelijk.
*
Bron
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
Zelfs de gazetten begint het te dagen. Eerst wat trekken en duwen, maar een maal tot de jaren van verstand gekomen (!) zullen de meesten van deze ‘jongeren’ geradicaliseerd zijn en zal het Feest beginnen. Naast de vele honderd duizenden ‘bootvluchtelingen’-Jihadisten groeien in onze landen de jongeren van vreemde origine gewoon op voor galg en rad. Dit is een vaststelling die iedereen gemakkelijk kan maken. Ze wordt zelfs met de dag erger en erger.
‘Mis Poes’, komen onze Overheid en hun slippendragers van de Madia tussen: ‘het is gewoon een andere jeugd dan de onze’.
"Verwittig jullie kinderen dat ze niet mogen rondhangen, want Aalst is niet meer veilig.
*
Dat zijn de eigen woorden van een bezorgde Vlaamse moeder. Dat die een zeldzame keer in de Pers komen mag een half mirakel  genoemd worden. Al zou het me niet verwonderen dat ze als werkneemster wel aan de deur zal vliegen, of als steuntrekster uitgesloten zal worden. Broodroof is gewoonlijk de eerrste straf die in dit on-land een Vlaming treffen kan.
*
Och, Lieve Lezer, misschien zie ik spoken in mijn verbeelding. Daarom zou het nuttig zijn, dat de exacte achtergronden zouden in de Media komen. Waaruit blijkt dat het om onschuldig kattenkwaad gaat. We zijn immers allemaal jong geweest. Maar toen zou er, geloof me vrij, een en ander gezwaaid hebben. Zowel op school als bij de Politie.
Ik zou wel willen ’n vliegje zijn, bij ‘Het Vrijdag Gebed’ in het ‘Gebedshuis’ waar die ‘jongeren’ tot ware Moslims opgeleid worden. Wedden dat de Flikken of de Staatsvuiligheiddaar zeker niet zullen zijn om te luisteren?
En trouwens, daar wordt toevallig alleen Arabisch, Turks, Marokkaans of een andere dieventaal gehanterd.
Ach, Moeder, als er een Hemel bestaat, waarom valt de dan niet op hen neer?
*
 (Digitalia)


Geen opmerkingen: