dinsdag 20 juni 2017

4172


Dinsdag 20 Juni 2017

4172 - ZOU DE TIENDE KRUISTOCH IN LONDEN BEGONNEN ZIJN EN DUS NIET IN VLAANDEREN ZOALS DE EERSTE IN 1096
*
INHOUD: ENGELAND/ISLAM INVASIE: Aai en Achç! die arme Mo-slimmekes: krijgen (heel stilletjes) ’n klein beetje lik op stuk. En meteen staat de wereld stil. Want zoiets: dakannie. De Leugenpers schruwelt moord en brand en stort emmers vol tranen met tuiten!!!!!

DAKVENSTER OP DE WERELD

*
‘Vreselijk incident’ is ‘mogelijke terreuraanval’
*
De Britse premier Theresa May en oppositieleider Jeremy Corbyn hebben maandagochtend hun medeleven uitgedrukt voor de slachtoffers van de aanrijding in de buurt van een moskee in de Noord-Londense wijk Finsbury Park. De politie behandelt het incident als een ‘mogelijke terreuraanval’.

De politie behandelt de aanrijding aan een moskee in de Noord-Londense wijk Finsbury Park als een ‘mogelijke terreuraanval’. Dat heeft de Britse premier Theresa May aan persagentschap Press Association gezegd. Later deze ochtend vind een crisisvergadering plaats, aldus de premier nog. De politie meldde in een persbericht dat het incident wordt onderzocht door de antiterreureenheid van de politie. Volgens de Britse Moslimraad is de wagen opzettelijk ingereden op de gelovigen, en deed de bestuurder dat uit islamofobie.
Bij de mogelijke aanslag viel één dode, tien anderen raakten gewond. Het incident doet denken aan de terreuraanslag van 4 juni aan de London Bridge, waarbij drie aanvallers eerst voetgangers aanreden en daarna mensen met messen aanvielen. Daarbij vielen, naast de aanvallers, acht doden. Volgens de Britse Moslimraad en getuigen zou een man opzettelijk gelovigen hebben aangereden, maar daarover werd nog niet officieel gecommuniceerd. Ooggtuigen melden dat het voertuig versnelde net voor de aanrijding.
‘Vreselijk incident’
May sprak van een ‘vreselijk incident’ en voegde toe dat ‘al haar gedachten uitgaan naar zij die gewond zijn geraakt, hun geliefden en naar de reddingsdiesten die ter plaatse zijn’. Op Twitter stelt Corbyn dat hij ‘volledig geschokt is door het incident aan Finsbury Park’. ‘Ik ben in contact met de moskeeën, de politie en de autoriteiten van Islington. Mijn gedachten gaan naar de mensen en de gemeenschap die zijn getrokken door dit afschuwelijke evenement.’
**
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
**
*
Als op afspraak, De Schndaard op kop, springt de Leugenpers op ’n dode mug om er een olifant van te maken. Het is daarenboven een mug die geconcipiïeerd  is in de warrige geest van de Muslim Welfare mensen. Die in deze periode van het Rammen van Madammen te lang en teveel ‘gevast’ hebben en in opdracht van de Profeet zelfs de hele dag niet één keer  de liefde hebben mogen bedrijven. Ge zoudt voor minder!
Vandaar de bedenking van wat West-Vlamingen in hun sappig dialect uitdrukken als ‘een scheet in een netzak’… Maar allez kom: zij (de scheet) heeft luid en hard gekraakt in de dagbladwereld en ze siert, samen met een sliert papperige ontlasting,  de Leugenpers ten voeten uit. Is trouwens helemaal de eigen on-navolgbare huis-stijl van heel de Corelia-Groep Leysen.. ’n Beetje slijmerig met een doordringende reuk van ontbinding die doet denken aan PS/cdH-kringen.
Wat er eigenlijk van aan is, van de hele geschiedenis, dient U tussen de lijntjes door te lezen. Of elders. Het is dan ook al dagenlang zo tropisch warm dat ’n mens al van heel wat minder in een ‘delirium tremens’ zou geraken.
Gelukkig kon  zelfs de meest naïeve lezer ter wereld de volgende dag het ‘incident’ aan het nachtelijk Londense ‘Gebedshuis’ relativeren door de aanslag in volle daglicht aan de Parijse Arc de Triomphe. Daar ging het niet gewoon om ’n uitgeputte Mosim waarvan de stervensnood her-interpreteerd werd, maar om ‘n zwaar bewapende aanval op een rustige colonne politie-voertuigen, misschien wel  onderweg om ’n Hoge Islam Piet  te begeleiden naar het Middag-Gebed...
*
Och, en dat van die Tiende Kruistocht’ waarmee dit stukje begon: ik ben voldoende realist om te beseffen, dat zolang deze soort Verlichte Grote Verstanden aan de knuppel mogen blijven zitten, dat het van kwaad naar erger gaat.
De remedie ligt anders om te grijpen: samen met het uitgeteerde ‘Scciaal-Democratisch Model’ terug naar de levensbron van elk volk. Eigen Grenzen en net zoals voor het Nazisme: verbod om zelfs nog maar te zwijgen over de Islam. Desnoods moet de wereld draaien zonder motor of pedalen, want van piedtrol hebben we onze buik vol.
*
 (Digitalia)

Geen opmerkingen: