zondag 11 juni 2017

4152


Zondag 11 Juni

*
4152 - ALLEN HYENAS VERSLINDEN ELKAAR LEVEND
*
INHOUD: VLAANDEREN REBULT/SOSSEN/
BRUXELLABAD: inzake de criminele Brusselse ‘mandaatdragers’: Rutten en Crombeen in de clinch in een strijd op leven en dood.


DAKVENSTER OP DE WERELD


*
Rutten en Crombez op ramkoers


*
"Weglopen, schelden en tieren is in strijd met onze waarden"
Open Vld-voorzitster Gwendolyn Rutten is niet te spreken over uitspraken van John Crombez in onze krant. De sp.a-voorzitter noemde Open Vld "laffe boeren". Dat deed hij naar aanleiding van de aanstelling van de nieuwe Brusselse burgemeester Philippe Close (PS). "Zijn woordgebruik is nooit gezien. Nieuwe politiek bereik je niet door te schelden, maar wel door zelf het goede voorbeeld te geven", reageert Rutten.
*
Na het ontslag van Yvan Mayveur als Brussels burgemeester, zaten de Brusselse meerderheidspartijen om de tafel om een opvolger aan te duiden. Terwijl sp.a-schepen Ans Persoons uit het ­college stapte - of moést stappen, volgens Crombez - bleef de ­liberale schepen Els Ampe (Open Vld) wél aan de onder­handelingstafel zitten.

Gieren, die stelen als de raven…
*
"Ik ben blij dat ik niet meer tot de club hoor", reageert Crombez op de breuk met PS. Maar Open Vld moet het in het interview ook ontgelden omdat de partij in de meerderheid bleef. "Ik heb zelfs een heel ander beeld gekregen van Open Vld: het zijn laffe boeren, die hun rol hebben gespeeld met als enige doel om de bevoegdheden van Ans Persoons onder hen te verdelen".
*
Rutten: "Ongezien"
"Zijn woordgebruik is nooit gezien", zegt Rutten. "Nieuwe politiek bereik je niet door te schelden, maar wel door zelf het goede voorbeeld te geven. Wie zo wild om zich heen slaat, zou beter in eigen hart kijken. Je kan niet twee keer kwaad weglopen en daarna woedend zijn als anderen wel verantwoor
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

*
Hou ze vast, anders gebeuren er ongelukken!
ja, dat is wat moeten geloven van die twee kopstukken die nu zogezegd vechtend over de straat rollen. Larie en apekool! De waarheid is, dat beiden met zicht op de naderende verkiezingen, op stemmenjacht zijn bij hun slinkende achterban.
Gewwiin negeren dus, is de boodschap.
Wat er uit dit verhaal wèl te onthouden valt, is dat de Vlaamse Sossen in ruzie liggen met hun Franssprekende collega’s van de Parti Scandale van Olio di Jeanetto. Zelfs al dit maar voor de schone schijn zou zijn (Met wie men verkeert, wordt men vereerd…), is dit hoopgevend voor de toekomst van Vlaanderen. Maar het is wel slecht nieuws voor de ‘Monarchie’ on Laken, die meteen haar bewonderaars ziet wegsmelten als sneeuw voor de zon. Vandaar dat, door de schuld van Crombeen, Koning Wijdbeen er verleden week ziek van werd….

*

**

Geen opmerkingen: