woensdag 28 juni 2017


Donderdag 29 Juni 2017

4185 - WAT ER MET DE WERELD ZAL GEBEUREN ALS MERKEL IN SEPTEMBER HETKOZEN WORDT     
*
INHOUD: DUITSLAND/EU IN OONTBINDING: de islam invasie gaat na de herverkiezing van Mutti in September pas goed beginnen want de Europese bevolking wordt gedecimeerd en wat overblijft is armer dan Job op de mestvaalt.
Wait and see….. Binnenkort leven we allemaal weer van de jacht en de visvangst…
Het code-woord voor de Poorten van de Hel is gewoon ‘Gezinshereniging’…

OP DE IJTKIJK
*
Hoofd migratiebureau in Bayern: Uiterlijk in november begint het
*
Particuliere militaire site Deagel voorspelt op basis van informatie van de CIA, het IMF en de VN dat er binnen nu en 8 jaar 50 miljoen Duitsers zullen verdwijnen, en het land economisch totaal zal instorten  – Roergebied: Gratis nieuwbouwwoningen voor migranten, alleenstaande Duitse moeder moet huis uit en met 2 jonge kinderen, waarvan één baby, in AZC gaan wonen
Op 23 juni troffen lezers van de Landshuter Zeitung een tamelijk onthutsende waarschuwing van het hoofd van het Bureau voor Migratie en Integratie (AMI) in de stad Landshut (Bayern) aan. Volgens deze man, Thomas Link, heeft hij van een hoge regeringsvertegenwoordiger te horen gekregen dat een aantal dramatische besluiten en ontwikkelingen bewust over de verkiezingen heen worden getild. Zodra bondskanselier Angela Merkel en haar CDU in september herkozen zijn, ‘begint het in uiterlijk november’. De overheidsofficial gaf Link daarom het advies ‘om nog één keer echt van de Landshuter Hochzeit’ (een 4 jarig historisch volksfeest) te genieten. Daarna wordt alles anders, en zal Duitsland definitief onherkenbaar veranderen – maar bepaald niet ten goede.
Volgens Link zijn de regering en de media erin geslaagd om een volledig verkeerd beeld van de migrantencrisis bij de Duitse bevolking neer te leggen. Hoewel er lang zo intensief niet meer over wordt bericht, stromen nog dagelijks grote aantallen nieuwe migranten het land binnen. Het zijn er zóveel, dat nog dit jaar een fataal keerpunt zal worden bereikt.

Dreiging omvat vermoedelijk enorme nieuwe vloedgolf migranten

Wat de ‘dreiging’ in de herfst precies inhoudt, wordt vooralsnog niet precies duidelijk gemaakt. Een aspect zou te maken kunnen hebben met veranderde wetgeving, waarmee na de verkiezingen alle (1,5 tot 2 miljoen) migranten alsnog het recht krijgen om hun complete families te laten overkomen.
Bovendien zal de immigratie fors eenvoudiger worden gemaakt doordat ‘Syriërs’ al in Turkije een vliegticket in de handen krijgen gedrukt, waarmee ze rechtstreeks naar Duitsland kunnen vliegen – dezelfde methode die in ons eigen land door GroenLinks wordt voorgestaan, en die tot tweemaal toe de reden was dat de vorming van een kabinet met de extreemlinkse islamiseringsglobalisten mislukte.

Ook vanuit Italië komt een enorme mensenmassa uit met name Noord Afrika op centraal Europa af. Oostenrijk heeft weliswaar maatregelen getroffen om de Brennerpas af te sluiten, maar zal de migranten wel doorlaten indien ze slechts op doorreis zijn naar Duitsland. (1) Wat de komst van nog eens miljoenen moslimmigranten voor onze Oosterburen, die de laatste jaren worden getroffen door een enorme criminaliteitsexplosie, zal betekenen, laat zich makkelijk raden.
Gratis nieuwe woningen voor migranten, Duitse moeder moet in AZC gaan wonen
Voorbeelden van wat de Duitsers te wachten staat zijn er nu al te over. Zo worden er in Korschenbroich (Mönchengladbach, net over de grens bij Venlo) nieuwe huizen gebouwd, compleet met uitzicht op de vrije natuur, waar migranten gratis in mogen trekken. Een jonge Duitse moeder met twee kleine kinderen –waarvan een baby van een half jaar oud-, die slechts 11 kilometer verder haar huis uit moet vanwege een ziekmakend schimmelprobleem, kreeg echter nul op het rekest bij haar vraag naar een andere woning, en werd te verstaan gegeven dat ze in het AZC kan gaan wonen, ‘met het risico te worden verkracht, en maar moet wennen aan het vuil, de uitwerpselen en de smerige gemeenschappelijke toiletten en doucheruimtes.’ (2)

Kortom: ruim baan voor de islamitische kolonisten, het nieuwe ‘Herrenvolk’, zoals critici het op steeds meer sites en blogs ze noemen. En ‘weg met ons, weg met de Duitsers’.
Militaire site: Binnen nu en 8 jaar 50 miljoen omgekomen Duitsers

Enkele jaren geleden besteedden we aandacht aan de Amerikaanse particuliere militaire website Deagel, die op basis van informatie van onder andere het CIA, het IMF en de VN een voorspelling heeft gemaakt van de maatschappelijke, economische en financiële situatie van alle landen op de wereld in het jaar 2025.

Duitsland, dat vorig jaar nog op de 4e plaats in de lijst stond, is daarin gezakt naar plek 14. Onthutsend is dat er wordt gerekend met een daling van het inwonertal met bijna 50 miljoen. Gezien de ontwikkelingen van de laatste jaren dringt met name één voorname oorzaak van de aanstaande totale instorting van Duitsland zich op: de migrantencrisis, en de door steeds meer analisten voorspelde islamitische terreuroorlog en instorting van de sociale zekerheid en gezondheidszorg, omdat die onbetaalbaar zullen worden.

Tevens is te zien dat het BNP van de exportkampioen zal dalen van bijna $ 3,5 biljoen naar $ 800 miljard, en de gemiddelde koopkracht van de Duitsers zal instorten van $ 48.200,- naar $ 17.002.

Verenigde Staten: 280 miljoen mensen zullen verdwijnen

Een vergelijkbare enorme teruggang van het aantal inwoners en de welvaart die zij nog zullen hebben, geldt voor bijna alle andere Europese landen, en ook voor de Verenigde Staten, waar na een enorme crisis slechts 54 miljoen van de 324 miljoen inwoners zullen zijn overgebleven. En de overlevenden zullen het moeten doen met een koopkracht van $ 11.304,- tegen $ 57.300 nu.

Ook voor Groot Brittannië wordt een Derde Wereldstatus voorspeld. Het land raakt net als Duitsland zo’n 50 miljoen mensen kwijt, en houdt er amper 14 miljoen over. De gemiddelde koopkracht daalt van $ 42.500 naar een krappe $ 8000,-, wat minder is dan landen zoals Sri Lanka, Botswana, Mongolië, Namibië en Guyana.

Nederland positieve uitzondering

Positieve uitzondering in Europa is... Nederland. Het aantal inwoners loopt met ‘slechts’ 180.000 terug, en het koopkrachtverlies blijft beperkt: van $ 50.800,- in 2016 naar $ 43.995 in 2025. Het is onduidelijk waarom ons land, dat op een eerdere versie van deze lijst nog zo’n 6 à 7 miljoen inwoners kwijtraakte, het nu ineens zoveel beter zou doen en zelfs het best presterende Europese land is. Focussen we ons op de grootste dreiging in onze tijd, de migrantencrisis, dan heeft dat mogelijk te maken met de strengere regels die hier worden gehanteerd. Ons BNP gaat zelfs omhoog van $ 770 miljard naar $ 851 miljard. (3)

We laten het aan u over om te gissen naar de redenen. Doet premier Mark Rutte het dan toch veel beter dan velen nu vinden? Of heeft PVV-leider Geert Wilders al jaren zó’n grote invloed op het beleid in Den Haag, dat hij –zonder zelfs maar aan een nieuwe regering te mogen deelnemen- min of meer heeft voorkomen dat ons land volgens Deagel hetzelfde duistere lot wacht als al onze buurlanden?
Xander
 (1) Anonymous
(2) Anonymous
(3) Deagel 
*
*
NADER BEKEKEN
**
Als lezer heeft U rustig kunnen genieten van het bijna 1700 woorden tellende artikel van Vriend Xander. En zoals gebruikelijk, maakt hij van bij de aanvang en ook op het einde zijn bronnen bekend. U koopt dus geen katten in zakken lijk bij de Leugenpers.
Och, ik wet het wel De soep wordt niet gegeten zoals die van het vuur komt. De meeste mensen denken dat die wel zal koelen zonder blazen…
Persoonlijk deed Xander mij nadenken over de desastreuze koers die ‘das Mädchen’ als gewezen DDR-politica  in heel haar carrière aanhoudt, gekoppeld aan de wanhoopspoging van Frankrijk om met Macroni hun lot te verbinden met het na-oorlogse Duitsland. Wat ’n tegennatuurlijk verbond is, gezien de 3 (ja drie) invallen van op bloed beluste Duitsers in Frankrijk: 18710 – ’14-’18 – ’40-’45.
Mij, als Vlaming en dus Lijdend Voorwerp van beide onbetrouwbare buurstaten, schijnt het als een verbond tussen twee uitgeleefde ‘naties’ om als apotheose van hun politieke ambities, de rest van Europa toch weer in hun macht te krijgen.
Het tweede begrip bij Xandedr waarvoor deze blog al jaren waarschuwt is de Apocalyps van de ‘Gezinshereniging’. Iedere ‘Verfrijker’ heeft het mensenrecht om de naaste familieleden rond zich te verzamelen. Dat zjn er zo ongeveer tussen de 30 en de 30 per individu.
De grote vraag is natuurlijk of de ‘Verrijkers’ zich intussen zullen voegen naar de desiderata van de ‘Leiders’ van juist die landen waarop ze hun zinnen hebben gezet. We hebben zelf de ‘oliecrisis van de jaren ’73 meegemaakt en kunnen dus meespreken van de wurgpoging der Mohamedanen als die niet krijgen waarop hun zinnen staan.
Ondertussen blift  President Trump de voddenpop van onze medeplichtige Elite en hun slippendragers van de Media, terwijl President Poetin, de tweede speler op het wereldforum als de baarlijke duivel wordt voorgesteld.
**
*
Hert gezond verstand, zegt U? Dat is op mini-schaal terug te vinden in de bewoordingen die we opgelepeld krijgen bij de schermutselingen der ‘jongeren’ die last verkopen aan de politie en aan de hulpdiensten als ‘voorsmaak’ van de ‘burgeroorlog’ zoals die uitbreekt overal waar Mohamedanen de Macht willen grijpen. .
Allemaal niet zo erg. Agge mô leut êt.
*
PS 1
Bewonderenswaardig hoe bij de Noorderburen de schaduw van Geert Wilders voorop loopt….
PS 2
Ga liefst vlug naar de site van Xander zelf
Voor verder bergen heugelijk nieuws die ons verzwegen worden door de Verkochte Media. Het niet meer te stoppen debacle van de Eurozone, de strigente leugens over Donald Trump van CNN die dat nu zelf toegeeft. En laatst maar niet in ‘t minst, de machtsgreep van de Staat op de Kerk in Zwöden.
*
 (Digitalia)

Geen opmerkingen: