woensdag 28 juni 2017

4183


Woensdag 28 Juni 2017
4183 - UITWENDIGE TEKENEN VAN DE ‘RELIGIE’ VAN TERREUR   
*
INHOUD: ISLAM INVASIE:de Politie begint het door te krijgen…

OP DE IJTKIJK
Het 9-jarig in de Brusselse rimboe verdwenen Marokhaantje is dus na 4 dagen ongerust zoeken door Child Focus, teruggevonden. Waar anders dan gewoon ergens in ’n hoofdstedelijke zandbak.. Op straat. Oef. Einde goed, alles goed. De inkt van de Regeime Pers druipt van de opluchting. De ons opgedrongen Marokhaanse  Gemeenschap haalt opgelucht adem.
**
*
Volgens mij is de vraag niet zozeer hoe die van de (bezorgde) radar os kunnen verdween, maar eerder hoe die van Marokko aan de overkant der Middellandse Zee hier is geraakt.  Zo helemaal alleen op de wereld… Was voor de enen een ‘onrustwekkende verdwijning’, maar voor de meeste mensen een ‘onrustwekkende verschijning’.
Er is zelfs misschien wel stront t aan de inburgerings knikker, dus zal men er verder niets meer over berichten. Wedden?
Ondertussen kunnen we op beide oren slapen. De anarchie en de wetteloosheid maken goed vordering. Met mooie vooruitzichten voor de vakbondsmensen van de politie en de hulpdiensten om meer  ‘middelen’ te eisen. Hieronder leest U in de Regime Pers hoe het al begint…. En stel U voor: daar wordt geëist dat ‘jeugdbeden’ worden gestraft, ja zelfs dat ze opdraaien voor de aangerichte schade.
Het staat er net nog niet, dat integendeel dergelijk politie-optreden niet gunstig is voor de integratie. Lang zal het dus niet duren voor de Moslim Executie Raad van zich laat horen en een betere bescherming vraagt voor de Mohamedaanse Gemeenschap.
*
 (Digitalia)
DE PERS
Politievakbond VSOA wil dat de ­procureurs-generaal nieuwe richtlijnen uitvaardigen voor het vervolgen van agressie tegen agenten. Dit weekend werden in Brussel, Antwerpen én Luik politiemensen aangevallen. Negen van hen raakten gewond.            

Voor Vincent Houssin van VSOA is de maat vol. "Daders dienen ­strenger gestraft te ­worden. De parketten moeten het nog altijd stellen met vage, ­vrijblijvende en oppervlakkige richtlijnen uit 2006. Hoog tijd dat de procureurs-generaal een ­nieuwe omzendbrief rondsturen, zodat élke agressie tegen politie en hulpdiensten ook effectief vervolgd wordt. In Nederland worden dergelijke zaken nooit ge­seponeerd. In ons land gebeurt dat soms wel. Dat is een zeer fout signaal."

"We vragen niet dat elk ­heethoofd meteen in de cel zou vliegen, maar wél dat hij minstens een boete en/of ­schadevergoeding zou moeten betalen. Geweld tegen de ­politie kost de korpsen en de verzekeringen hopen geld. Daders moéten voelen dat ze over de schreef gegaan zijn. ­Anders zal de agressie nog ­toenemen."
*

Geen opmerkingen: