woensdag 21 juni 2017

4173


Woensdag 21 Juni 2017

*
4173 - EN NU MET ZN ALLEN ALLAH AKBAR ROEPEN
*
INHOUD: ISLAM INVASIE: Brussel Centraal stond weer eens centraal in het oorlogsverhaal, maar slaap gerust verder: in Allahs schoot zijn we allen veilig. Voor de eeuwigheid.

DAKVENSTER OP DE WERELD

*
Aanslag in Brussel-Centraal verijdeld:
*
Het Brusselse Centraal Station is gisteravond ontruimd na een kleine ontploffing. Een verdachte man werd door aanwezige militairen geneutraliseerd. De politie had de situatie snel onder controle. Het incident wordt behandeld als een terreuraanslag, zo heeft Eric Van Der Sypt van het federaal parket bevestigd. Betrouwbare bronnen melden aan De Morgen dat de aanslagpleger overleden is.
Rond half negen vond een kleine explosie plaats in het Centraal Station. Er waren enkele luide knallen te horen. Verschillende bronnen melden aan onze redactie dat er een trolley of een laptoptas tot ontploffing gebracht zou zijn op de tussenverdieping tussen de inkomhal en de perrons 3 en 4.
Daarop heeft de verdachte 'Allahu Akhbar' geroepen, iets wat bevestigd wordt door minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA). De minister bevestigt ook dat hij een zwaardere bom bij zich had, die niet ontploft is.

De verdachte werd neergeschoten. Betrouwbare bronnen melden aan De Morgen dat hij overleden is, al wil het federaal parket dat niet officieel bevestigen. De identiteit van de verdachte is gekend bij het parket. Er zijn geen andere gewonden.
Het station werd na het incident meteen geëvacueerd. Ook de omgeving van Brussel-Centraal werd volledig afgesloten. Politie en militairen waren massaal aanwezig.
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
**
De 36-jarige Marokkaanse vermoedelijke dader uit Molenbeek die volgens de Leugenpers, waar of niet, helemaal alleen handelde, leefde al jaren onder  de radar. Zoals de meeste laffe honden. Aan uitleg zal het wel niet liggen. Deze zoveelste oorlogsdaad pur sang wordt in de Media nog niet goedgepraat. Allen DM bewaart zo te zien de nodige afstand. Zonder evenwel uitgesproken hun afschuw te laten doorschemeren.
Allez, ik wil maar zeggen, dat hun spontane ‘onderwerping’ er zò van afdruipt.  Er wordt niet eens gezocht naar medeplichtigen: neen, de dader, die trouwens mislukte, handelde moedermens alleen. Wat meteen als bewezen wordt verklaard door de vele teruggevonden schiettuigen, messen en meerdere gebruiksklare  bommen. De man moet dus een soort van ’duizendpoot’ geweest zijn.
De Federale Moslim Executie Raad zorgt (mits de nodige subsidies) voor de repatriëring van het stoffelijk overschot, waar de ter aardebestelling van deze moedige ‘martelaar’ één groot feest wordt.
*
Kijk, de mensen gewoon wat schrik aanjagen met de terrorist uit te hangen: meer  was dat niet.  Wat doe je er aan? Wat nog meer dan   tot de tanden gewapende par’s door de straten te doen slenteren? We gaan die arme verdreven ‘bootvluchtelingen’ toch geen trauma’s bezorgen?! Die lopen hier, liest met de handen in de zakken, doelloos rond, bezield met de beste bedoelingen om ons ten gepasten tijde te ‘verrijken’.
Zij ‘bidden’, en wij werken. Tenminste, dat is de bedoeling. Tot er eentje op zekere dag op de zaken wil vooruitlopen. En dan vliegen de spijkers in het rond…
Meer weten we niet, 12 uur na de feiten. Want ‘het onderzoek is geheim’, en morgen is er weer wat anders. Niets om ons zorgen over te maken. De Nationale Sjarel zegt dat we ons geen zorgen hoeven te maken: de Regering is op haar hoede.
 (Digitalia)


Geen opmerkingen: