vrijdag 9 juni 2017

4147


Vrijdaqg 9 Juni

4147 - ZEG NU NIET HOE MEER ZE ELKAAR UITMOORDEN HOE BETER, WANT BARBAARSHEID WERKT AANSTEKELIJK
*
INHOUD: IRAK/ISKAM INVASIE: de Ram Madam is de kans van hun leven om bij Allah in de hemel te geraken: dat gelooft U toch ook? Niet dringen. Even onze toer afwachten… het zit, dan aan de edt steujn van de EU, er aan te komen.

DAKVENSTER OP DE WERELD


*
Zeker 30 doden na IS-aan
slag door vrouw in Irak

Het Rammen door Madammen Anno 2017
.

9/06/17 - 13u58 IS deed een oproep de aanvallen op ongelovigen tijdens de islamitische vasten op te drijven, een periode waarin de beloningen in de hemel voor jihadi's volgens IS worden vermenigvuldigd. © Alwaght / Twitter.
*
Minstens 30 doden zijn er gevallen bij een zelfmoordaanslag in de buurt van Karbala, ten zuiden van de Iraakse hoofdstad Bagdad. De aanslag is opgeëist door terreurgroepering IS, die de strijd tegen sjiieten in Irak opvoert.
Een vrouw die explosieven onder haar nikab had verborgen, blies zichzelf op in Musayab, vlak bij de heilige sjietische stad Karbala. Er vielen ook 35 gewonden, zo melden de Iraakse autoriteiten.

Onze politici zijn druk doende met inoefenen van het zich opblazen, onbloedig. Uiteraard.
*
Vorige maand vielen 25 burgerdoden bij een IS-aanslag op een ijssalon in Bagdad. De aanslag van vandaag is de vijfde die door IS wordt opgeëist sinds de ramadan op 27 mei begon. IS deed een oproep de aanvallen op ongevoligen tijdens de islamitische vasten op te drijven, een periode waarin de beloningen in de hemel voor jihadi's volgens IS worden vermenigvuldigd.
Als in Abrahams schoot
*
De jongste tijd drijft IS, dat radicaal-soennitisch geïnspireerd is, de aanval tegen sjiieten in Irak op. Tegen de terreurorganisatie is een grootschalige operatie aan de gang in Mosoel, in het noorden van Irak.
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
Badad, in het Twee  Stromen Gebied van Tigris en Eufraat. Volgens de Joods-Christelijke bijbel bevond zich daar ooit de Tuin van Eden, ht ards Paradijs. Waat Adam en Eva uit v erjaagd werden, omdat ze Gode gelijk wilden zijn.
We moeten dus wel aannemen, dat niet alleen de berwoners, maar he thele land vervloekt is….

Nu valt het dus beter te berrijpen, waarom Bush Jr en Tony Blair onder valse voorwendsels daar op die plaats Sadam Houssein hebben weg gekregen.  De beelden van zijn dood door de strop zijn (dank zij CNN) de wereld rond gegaan…. Die ‘massa-moordenaar’ beschikte volgens hen en de Media over ‘massa-vernietigings wapens’, ietts dat ze achteraf toegaven slechts en voorwendsel te zijn geweest. Maar ondertussen was het land Irak één grote puinhoop geworden. Wat dus klaarblijkelijk de bedoeling was.
De Geschiedenis zal vroeg of laat uitwijzen wat de werkelijke redenen zijn geweest om een vreedzaam (wreedzaam?) vreemd land op Hileriaanse wijze zomaar binnen te vallen. Soms is het nuttig, de mensen er aan herinnerd worden, dat alleen Gos wegen on-naspeurbaar zijn. En daarom duren tot in alle eewuen der eeuwen.
Wat Bush en Blair als ‘Brothers in Crime’ ook moge bezield hebben, het resultaat is duidelijk: sedertdien is het hek van de dam en wordt Europa overspoeld door ‘oorlogsvluchtelingen’ uit alle mogelijke Moslim-laden?….
Met alle gevolgen vandien. Wat geen toeval kan zijn. Noch Irak noch Lybië voen zich voldoende hersteld om terug het vredespad te volgen. Alleen Assad (Syrië) roept zijn burgers op om terug te keren, nu het Barbaars Geweld daar bijna is teruggedrongen en het land kan heropgebouwd worden.
Ongetwijfeld vragen veel mensen zich af, of dat wat in verre vreemde landen gebeurt, wel voldoende nieuwswaarde heeft om er zich in dit deel van de wereld over ongerust te maken.
Het antwoord is zeer eenvvoudig, en de feiten vab gisteren in het Britse Parlement bewijzen het: de globalisten zijn zich dank zij het landverraad van de Media, aan het herpakken van hun afgang. Het oer-oude Britse conservatisme haalde met moeite genoeg stemmen olm de Brexit af te handelen. Wat er op wijst, dat de hang naar de Vernietiging, wat een ander woord is voor Internationaal Socialisme weer terrein wint.
De tijd dringt.
Digitalia)



Geen opmerkingen: