woensdag 21 juni 2017

4174


Woensdag 21 Juni 2017
74 - HET MAG NIET MOEILIJKER WORDEN GELMAAKT DAN HET AL IS
*
INHOUD: VLAANDEREN REBUILT: de enige manier om de Islam terug te dringen, is… deze terugdringen naar helemaal af. Terug de zee in. En dat kan alleen door eindelijk ieder Volk zijn eigen grenzen terug te geven. M.a.w. met na de Brexit, de Vlexit en het afleggen van alle oude politieke gewaden. De tijden zijn er rijp voor want de Francofonie als Vreemde Meesters in ’t Land, rolt vechtend over de keien.

OP DE IJTKIJK
*
Twee mislukte islamitische aanslagen op Britse kinderen en station Brussel
*
Veel media berichtten gisteren al snel naar de man die op moskeegangers in Londen inreed dat de dader ‘een blanke man’ was, en moslims zijn slachtoffers. In de 999 van de 1000 gevallen is de situatie andersom, maar dan wordt vrijwel nooit al zo snel van een aanslag gesproken, maar van een ‘incident’, veroorzaakt door ‘een individu’. Zo ook bij twee mislukte aanslagen binnen 24 uur, één in Engeland, waar een moslim/immigrant (immers: ‘individu’ en geen ‘blanke man’) al met zijn auto op zo’n 20 spelende kinderen inreed, en vanavond een moslim die met een bomgordel het centraal station van Klein Marokko Brussel binnenliep en volgens getuigen ‘Allahu Akbar schreeuwde. Agenten namen hem onder vuur, waarna een ‘kleine explosie’ volgde.
15 politiewagens spoedden zich gisterenavond naar een voormalige legerbasis in Canterbury, waar kinderen aan het spelen waren. Een ‘ongeïdentificeerde man’ reed volgens getuigen met getrokken mes uit zijn raam op een andere man af, stapte uit en dreigde hem neer te steken. Daarna stapte hij weer in en reed vervolgens met hoge snelheid rechtstreeks op zo’n 20 spelende kinderen afreed, die in paniek wegvluchtten.
Bij de mislukte aanslag werden naar verluid gelukkig enkel een aantal auto’s en een kinderfiets beschadigd. De politie zette een helikopter in om de auto van de man op te sporen. Het is onduidelijk of de man inmiddels gearresteerd is.
Brussel: weer een aanslag, deze keer mislukt
In één van de snelst islamiserende steden van Europa, Brussel, was vanavond weer een poging tot een aanslag. Volgens getuigen liep een man ‘Allahu Akbar’ schreeuwend het station binnen. Agenten openden vervolgens het vuur, waarna zijn bomgordel zou zijn geëxplodeerd.
We moeten maar wennen aan aanslagen, is iedere keer de boodschap van de gevestigde orde. Geschokte verklaringen, kaarsjes, teddyberen, benefietconcerten, ‘het heeft niets met de islam te maken’, en we gaan weer gewoon door, wachtend op de volgende aanslag, die steeds sneller zal komen.
Bij de spreekwoordelijke uitzondering op de regel gisteren, toen een blanke een aanslag op moslims pleegde, kwam diezelfde gevestigde orde woorden te kort om hun afschuw uit te spreken, en werd onmiddellijk alles en iedereen wat ‘blank’, ‘rechts’, ‘conservatief’ en ‘islamofoob’ was over één kam geschoren. Kortom: moslims mogen van politiek en media alleen slachtoffers zijn, en nooit daders.
De conclusie: dit is het nieuwe normaal, het nieuwe Europa van Angela Merkel, Emanuel Macron, Theresa May, Mark Rutte, Jean-Claude Juncker, en al die andere globalisten die er keihard aan werken om onze ooit vredige, stabiele en welvarende samenleving – om niet te spreken de toekomst van onze kinderen, die de meeste van deze ‘leiders’ niet hebben - met massa immigratie en islamisering te verwoesten.
Eerlijk is eerlijk: met de medewerking van veel van onze landgenoten, die in maart toch weer op dezelfde partijen hebben gestemd die dit alles mogelijk hebben gemaakt, en die daar de komende jaren bepaald geen einde aan willen maken – integendeel.
Xander
(1) Zero Hedge
(2) Express via Infowars
Overgenilebn bij http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/06/Twee-mislukte-islamitische-aanslagen-op-Britse-kinderen-en-station-Brussel
*
NADER BEKEKEN
**
Ja, beste Lezer, Lieve Lezeres, in ‘ Fransoos zegt men ‘A forge de forger’. Dat was in mijn jonge jaren ’50 ons eerste leerboekje Frans in het voorvaderlijk St Vincentius   Colle in Ieper. Altijd op dezelfde nagel blijven kloppen, bleek dat te willen zeggen. Oefening baart kunst. Geduldig hetzelfde blijven herhalen. Tot het erin gehamerd zit.
Dat is trouwens ook wat de Regime Pers doet , en gelijktijdig alle mogelijke andere meningen eerst in een ‘cordon sanitaire’ plaatsen om ze daarna te broodroven. Dat is de leefwereld van elke dag waarin we terecht zijn gekomen. Vrij om te zeggen wat we denken, als het maar netjes poco blijft
Als lemmingen gefascineerd de speleman volgen…. Met daarbij, zoals Godfried Bomans het ooit verwoordde: ‘agge mo leut êt’.
Daarom is het zo moeilijk voor en klein individu als ‘een roepende in de woestijn om gehoord te worden. Er zijn geen profijtjes te rapen, dus zijn er niet rap volgelingen.
Maar dat wil niet zeggen, dat dit voor altijd zo moet blijven. Dat het gezond verstand alleen onder  de korenmaat mag schijnen.
**
*
Er moet dus van onderaan begonnen worden met opruimen. Door, om te beginnen, niet te zwijgen als een geslagen hond. Maar door gehoor te zoeken die de hamer op altijd dezelfde nagel blijft volgen. De vonk zal wel aanslaan om op zekere dag de juiste man op de juiste plaats te krijgen.
Ik zeg u: de tijd is er rijp voor. Ongeveer 100 jaar na het eerste Bolsjevistisch-Communistische-Socialistisch, gerammel hapt de wereld naar adem. De nachtmerrie is zo goed als over, buiten de excentrieke leefwereld rond deze Europese Gedachte die ervan uitgaat dat Het Mensdom alleen kan overleven in een gladgestreken geglobaliseerde woestijn. Schone maar valse schijn, want het is de slavernij.
*
Elke revolutie begint onderaan, bij de Kleine Man. Het is maar als de wagen aan het rollen is gebracht, dat de geniën aan boord  springen.
Mag ik er aan herinneren, dat er eertijds een Volk heeft bestaan dat koningen deed beven? Dat dateert inderdaad van vòòr de verknechting. Zodanig dat zelfs de herinnering aan die glorieuze dagen vergeten is geraakt.
Komaan, mannen, vrouwen: te wapen! Niet met bloederig geweld, zoals de vijand, maar met de rapier van Het Vrije Woord. Meet Gods hulp maar ook ’n klein beetje met de hulp van de2 machtigste mannen teer wereld: Trump en Poetin. Die de slang gemakkelijk onder hun hielen kunnen verpletteren.
**
*

 (Digitalia)

-

Geen opmerkingen: