dinsdag 6 juni 2017

4144


Dinsdag 6 Juni

4144 – OVER DE WEZENSKENMERKEN VAN HET SOCIALISME E?N DE ISLAM
*
INHOUD: SOSSEN/ISLAM: hun gemeenschaooelijk kenmerk is de primitieve barbaarse onmenselijkheid bij het opdringen van hun duivelse gedachtewereld. Al kunnen ze dat goed vrbergen eenmaal aan de Macht. I. S. en Hitler zijn daar de perfecte voorbeelden van.

DAKVENSTER OP DE WERELD


*
Gruwel tijdens zware gevechten in Mosoel: ISIS-extremisten schieten burgers op de vlucht dood
De JU 88 – de schrik van Mei ‘45
*
In het Iraakse ISIS-bolwerk Mosoel hebben zware gevechten plaatsgevonden tussen het Iraaks leger en de terreurorganisatie Islamitische Staat. Een twintigtal burgers zou door de extremisten doodgeschoten zijn, toen ze probeerden te vluchten uit een omsingelde wijk, klinkt het maandag in Iraakse veiligheidskringen. Het Iraaks leger tracht met een nieuw offensief de jihadisten uit de stad te verdrijven.
De gevechten zijn afmattend en moeilijk, omdat de straten tussen de gebouwen erg nauw zijn. De extremisten gebruiken de burgers ook als menselijk schild.
Hie weerlozer, hoe gewilliger
*
Sinds het begin van de gevechten in oktober zijn al 750.000 mensen uit Mosoel gevlucht. De VN-Vluchtelingenorganisatie (UNHCR) houdt er rekening mee dat nog eens tienduizenden mensen uit het westelijke deel van de stad proberen te ontkomen. Daar bevindt zich onder andere het historische centrum van de Iraakse grootstad waar de jihadisten zich verschanst hebben. Volgens VN-cijfers zitten in het dichtbebouwde gebied nog ongeveer 400.000 burgers ingesloten.

Mosoel is het laatste bolwerk van de IS in Irak. Grote delen van de voormalige miljoenenstad in Noord-Irak zijn door de offensieven tegen de IS verwoest.
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
Is het U ook opgevallen, dat de gazettenbazen zoals bij http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20170605_02912297 in de formulering van de de horror, ineens beginnen spreken van “de terreurorganisatie Islamitische Staat”, waarbij er op sublieme wijze onderscheid wordt gemaakt tussen IS en de Moslimwereld? De barbaarsheid die bij de Islam-wreedheid hoort valt niet langer te ontkennen, maar zeker niet bij alle Moslims, die daarom allemaal als ‘gematigd’ omschreven worden. Wijlen Doctor Joseph Goebbels, Hitlers bloedbroeder en Minister van Propaganda zou het niet beter hebben kunnen bedenken.
Och ja, ook waar. Ik zou het hier vandaag hebben over afknallen van vluchtelingen, daar waar de aanvallende (Nationaal) Socialisten van Hitler bij de Luftwaffe de stromen vluchtelingen van de wegen maaiden om plaats te maken voor de oprukkende pantsers op de grond. Het zijn gruwelbeelden die ik aks vierjarige op mijn netvliezen gebrand kreeg. U vindt ze af en toe terug bij oorlogsverhalen of dito films met oude oorlogsherinneringen over Mei ’40.
Als er toen, 18 dagen later na de capitulatie weer rust heerste, kon ik vaststellen, dat al die Feldgreauen in dat vreselijk uniform, ook menselijke kenmerken hadden: ze deelden graag en gul hun droge soldatenkoekjes uit… Met tussen-in al eens ’n stuk chocolade.
Ziet U enig verschil tussen deze gebeurtenissen, en de wereldwijde opmars van de Islam? Het is zelfs zo erg, dat onze vrouwelijke jeugd hals over kop verliefd geraakt op een van die brave ‘gematigde’ bootvluchtelingen die hier binnengesmokkeld worden. En die op die manier meteen kunnen ‘integreren’ en al vlug nakomelingen kunnen verwekken die dan even later via de politieke ezelsbruggetjes de Macht zullen overnemen. Vier op de vijf kleuters in de Antwerpse scholen zijn nu al van vreemde origine. Dat schrijven haast triomferend de meeste landverradende gazetten…
Het is trouwens de toegepaste en door Erdfogan bejubelde techniek: via de buiken van hun vrouwen en de als bajonetten even spotse toppen van hun (door ons gesubsidieerde) minaretten. Wat ’n heel groot verschil uitmaakt met de kromzwaarden die ze vroeger gebruikten…. De verslagen legermassa’s va, de ‘Wassende Halve Maan’ voor de Poorten van Wenen (1783) lieten ons spottender wijze de ‘Croissant’ na, maar dat verband wordt sindsdien angstvallig verzwegen. Vooral nadat de Islam opnieuw zelfs binnen r de poorten van al onze steden staat. Islam is immers het Arabisch woord voor onderwerping….
Vooral in de Moslimslanden zelf woedt er voortdurend de bittere strijd van “Moslim Broeders’ onder elkaar. En dat meestal wegens (verzwegen) bijbedoelingen, waar de uitbaters-eigenaars van Mekka en Medina de hand in hebben.
Een pijplijn voor brandstoffen van Qatar naar Europa over Turkije, bijvoorbeeld, over Iraaks grondgebied, waar Assad niet wil van weten. Omdat die ondertussen platte broodjes bakt met Poetin, die deze brandstoffen zelf maar al te graag wil leveren…
Dat alles gaat niet om God, maar om… geld. Geld die Macht genereert. Macht voor de Arabische wereld veroveraars en hun Amerikaanse vriendjes…
Denk daarbij vooral niet aan de Bin Ladens, de Arabische aannemersfamilie in de USA, die ‘Nine Eleven’ die toch een blauw-blauw gebleven ‘oorlogsdaad’   is, op haar geweten heeft.
Welke kla arziende filosoof zei daar ooit weer, dat de wereld wil bedrogen worden?
 (Digitalia)




Geen opmerkingen: