woensdag 13 december 2017

4364


Donderdag 14 December 2017

4364 IN EIGEN LAND OORLOG VOEREN TEGEN HET DEMOCRATISCH GEKOZEN STAATSHOOFD KOST TOCH DE CLINTONS DE KOP
*
INHOUD: AMERIKA REBUILT: het tegen Trump gesmede Clinton Complot loopt vandaag virtueel ten einde. Langzaam maar zeker. Wedden dat hier (in Coburgia) en elders in Het Westen de Verkochte Staatsmedia binnenkort  kazak zullen draaien? Hebben we o.a ook meegemaakt na de Duitse nederlaag in Stalingrad (1942). In deftig Nederlands heet dat het hekken naar de wind hangen. De eerste tekenen zijn er al. Nog even de kat uil uit de boom kijken, om dan vast te steken dat niet Poetin de boeman is, maar die verloederde bende ‘democraten’ in Amerika zelf… Het is een verhaal zoals in de Antieke Wereld: zelfs Brutus, zijn aangenomen zoon,  pleegde verraad tegenover Julius César. Zie William Shakespeare.
De hele wereld zal daveren, niet door de inslag van atoom-raketten, maar door de prikken van de executie-naald in een rechtvaardig vonnis…
De ‘Deep State’ is/was een verraad aan de échte State….

O U V E R T U R E  
OPUs  B A R D O L LI N O
(A N DANTE)
*
Het begrip ‘Deep State’ in de USA wil vrij vertaald zeggen, ‘De Verborgen Tegen-Staat’. Deze is het waard om er een Shakesperaiaans Drama over te fantaseren, met de sluwe Clinton-slang  in de hoofddrol…
**
De hoofd-drol (****)
*
Het is weeral Xander die met dit artikel de kat de bel aanbindt. De tekst hiervan is zoveel mogelijk door te geven, na gewaarschuwd te hebben dat het de gezondheid kan schaden. Want het opent zoveel vreemde horizonten dat de niet-gewaarschuwde lezers er duizelig zouden kunnen van worden.
**
*
(****) Schrijven over een hofddrol is de Clintons teveel eer aandoen. De doordeweekse platte drol van ’n vulgaire straathond zou al volstaan. Maar dan zou de bijeen gestolen luxe waarin dat soort mensen leeft, niet tot uiting komen. Het is dus beter over een luxe-uitdraai te spreken, die omwille van de Wereld Volksgezondheid en het Klimaat, best zo spoedig mogelijk dient opgeruimd te worden…
*
T E   O N T H O U D E N
OP ONZE VASTE SCHIJF
*
En toch duimen de Media hier te lande, in stomme bewondering voor hun (verkochte) Amerikaanse collega’s, den Donald de ene drol na de andere in de broekzakken.
In de hoop op bijval, doen ze dat zelfs niet in ’t geniep, maar in de volle glorie van hun door het gewone Volk betaalde eigen schijnwerpers. In de hoop van ‘return on investments’?

Laat hen dat dan duidelijk zijn: dat is een valse hoop. Want wie recht in zijn schoenen loopt, wordt niet door hondendrillen, koe-vlaaien  noch door kiekenstronten geremd. Integendeel zelfs. Het kan zelfs niet beter gesmeerd lopen….
**
*
Net als Hitler-Duitsland na Mei ’45 van de Nazi’s diende te worden gezuiverd met o.a. het Proces van Nürnberg, dient de USA te worden gezuiverd van de na-oorlogse achterdoenders van de Nationaal Socialisten. Wat toen, in de vroegere jaren vele tientallen jaren vergde, vóór het Internet, moet heden ten dage in een mum van tijd kunnen worden opgelost.
**
*
De zaak ten gronde aanhangig maken voor de Hoogste Rechtbank moet volstaan. Ratten verlaten altijd haastig het zinkend schip!
Net als in de winter de bladeren vanzelf van de bomen dwarrelen, zo zal de aanhang van de criminele Clinton Clan Club (C.C.C.) wegsmelten als sneeuw in de zon….
**
*
Met als ‘collaeral damage’, het terug in zijn hol kruipen van het moslim-monter dat, in afwachting ooit volwassen te worden, de Vrije Wereld bedreigt.
**
*
(Hemelreiker)

Geen opmerkingen: