zondag 24 december 2017

4373


Zondag 24 December 2017
De Berlijnse Führer Bunnker
4373 - NIEUWS UIT DE ONDERGRONDSE  FPUHRER BUNKER IN BRUXELLABAD
*
INHOUD: CHRISTENDOM – ITALIË - EURIOESE DICTATUUR: de zogezegde strijd tegen de internationale criminaliteit aan de grenzen wordt vanaf 1 januari uitgebreid tot de gewone burger.
De man in de straat en ook z’n Liza zijn verwittigd!

O U V E R T U R E  
OPUs  B A R D O L LI N O
(A N DANTE)
*
Wie, wat en waar dat bedisseld werd van de grenscontrole tegen de Gewone Burger, is niet bekend. Het is gewoon ‘n ‘Aanbeveling’ zoals de aanbevolen verplichting van elke ‘Lidstaat’ om zoveel ‘vluchtelingen’ op te nemen als voorzien door de Europese Commissie.

Wie niet meteen gehoorzaamt, is, net als Polen zowel nu als in 1939, gezien.
**
*
Tijdens het Hitler Regime was dat wel beter omschreven en ingekleed als ‘n ‘Führer Befehl’ waaraan niet te ontkomen viel.
**
*
Om te beginnen wordt nu het o zo bejubeld ‘Vrij verkeer van Kapitalenl’ finaal aan de ketting gelegd. In afwachting dat ‘Diensten’ en  ‘Goederen’ te gelegener tijd  ook zullen volgen. Wat wil zeggen, dat de voornaamste redenen voor een Verenigd Europa onderuit worden gehaald. Om plaats te maken voor uitsluitend de politieke eenheidsworstt…

In ’t zak gezet worden is niets anders.

Open alvast Uw zakken, want het gaat over geld. Beter gezegd, over een ander, niet-bestaad geld… Over de Bitcoin.
**
*
EU gaat cash geld en kostbaarheden burgers in beslag nemen

Brussel wil Bitcoin mogelijk al volgend jaar gaan verbieden - Saxo Bank: ‘Rusland en China veroorzaken in 2018 Bitcoin-Apocalyps, waarna munt naar $ 1000,- zakt’
Aan de Bitcoin hype komt mogelijk al in de periode 2018-2019 een einde, als het handelen in de munt in zowel de EU, China als Rusland verboden wordt.
Brussel is mordicus tegen grenscontroles daar waar het op immigranten aankomt, maar werpt tegelijkertijd steeds hogere blokkades op voor het verplaatsen van contant geld en andere waardevolle goederen. De EU heeft inmiddels in alle stilte een verordening uitgevaardigd waarmee de ondergrens van € 10.000,- wordt opgeheven, zogenaamd om de ‘misdaad’ te bestrijden. Dat betekent dat ook een onschuldige vakantieganger die met € 1000,- op zak en een duur horloge om zijn pols zelfs bij de geringste verdenking bij de grens staande kan worden gehouden, waarna alles in beslag mag worden genomen.
Media schrijven nauwelijks iets over deze ‘contanten verordening’, Brussels nieuwste stap naar een totalitaire controle maatschappij. Die houdt concreet in dat de limiet van € 10.000,- cash die zonder aangeven over de grens mag worden meegenomen, deels wordt opgeheven. Van wie op dit moment een hoger bedrag met zich meeneemt zonder dit de douane te melden, kan reeds alles worden geconfisqueerd.

Duur horloge, ‘crimineel’ uiterlijk? Dan bent u de klos

Theoretisch kan nu volkomen willekeurig een bedrag van slechts € 1000,- worden afgepakt. Een ondergrens wordt niet meer genoemd. Naast contant geld vallen namelijk ook goudstukken, zilver of andere waardevolle goederen zoals diamanten of een duur horloge onder de nieuwe regels. Alles telt mee om aan de grens van € 10.000,- te komen. Is dat het geval, dan bent u alles kwijt.

Gezien de ervaringen met andere zogenaamde ‘anti witwas’ maatregelen zullen ook mensen met net geen € 1000,- op zak al in de problemen kunnen komen. Alles wat daarvoor nodig is, is een douanier die vindt dat u er ‘crimineel uitziet’, en de indruk heeft dat u misschien de belastingen heeft ontdoken.

Ook per post opsturen verboden
In de nieuwe verordening is ook bepaald dat de reiziger de garantie moet geven dat hij zijn contant geld niet op een andere manier naar het buitenland brengt. Hoe dat in de praktijk moet gaan, is onduidelijk. Het per post laten opsturen van bankbiljetten is in ieder geval niet langer toegestaan, vermoedelijk omdat Brussel bang is dat mensen massaal miljoenen euro’s in pakketjes gaan (ver)stoppen.

Verbod en Bitcoin-crash

Een analist merkt op dat het geen wonder is dat Bitcoin de afgelopen tijd record na record breekt. Ook daar lijkt echter mogelijk al volgend jaar een einde aan te komen, want de EU overweegt om deze zogenaamde crypto-valuta te gaan verbieden (1). Overigens zijn China en Rusland bezig vergelijkbare maatregelen te treffen.

De Saxo Bank, bekend geworden vanwege heftige voorspellingen die ieder jaar in december worden gedaan, verwacht dat Bitcoin volgend jaar naar $ 60.000,- stijgt, en een totale markt kapitalisatie van meer dan $ 1 biljoen bereikt. Daarna zullen Rusland en China de digitale munt gezamenlijk aanvallen, waardoor er een enorme crash komt, en Bitcoin in 2019 nog maar $ 1000,- waard zal zijn.

Een jaar geleden voorspelde de Saxo Bank correct dat Bitcoin dit jaar in waarde zou exploderen. De verwachte ‘verdriedubbeling’ van de $ 700,- die de cryptovaluta toen waard was, werd in realiteit zelfs een explosie van 1900%.

China heeft inmiddels een gedeeltelijk verbod op Bitcoin ingevoerd nadat het land erachter kwam dat op deze wijze enorme sommen geld het land uit werden gesluisd. Het Russische ministerie van Financiën wil dat Bitcoin en andere vormen van digitaal geld illegaal worden verklaard, omdat deze alle tekenen van een financieel piramidespel dragen, wat verboden is in Rusland. Het kopen van Bitcoins wordt overigens niet strafbaar gemaakt.
Xander
(1) MM News
(2) Russia Today via Infowars
http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/12/Grenscontroles-EU-gaat-cash-geld-en-kostbaarheden-burgers-in-beslag-nemen
*
*
T E   O N T H O U D E N
OP ONZE VASTE SCHIJF
*
Vroeger heette dat ‘De Rijkswacht= Uw viend’. Nu wordt dat ‘De douanier, Uw vriend’.
Er is, me dunkt, een groot gat in deze anders zo betrouwvolle berichtgeving van Xander. Er is namelijk niets vermeld over de kapitaal-bewegingen van en naar de moslim-landen. Het kan immers van dit Europa nooit de bedoeling zijn om daar controle op uit te oefenen. De gedachte alleen al is een zware belediging voor de gehele moslim-gemeenschap…
Het kan (even door geredeneerd) natuurlijk ook wijzen op het feit dat Bruxellabad in gedachte reeds de moslim-landen als gewone buurlanden aanziet. M.a.w. dat er helemaal geen dreiging meer kleeft aan dat moslimmerij, om de goede reden, dat in hun ogen de dhimitude als verworven wordt beschouwd.
**
*
Na-Beschouwing.

Kerstavond.

De volgende 24 uur is onze van-ouds Christelijk Avondland vol van de gedachte ‘Vrede op aarde aan alle mensen die van goede wille zijn’.
Even niet denken aan al die uit het straatbeeld verdwenen Kerststallen en evengoed niet aan de definitief verdwenen Middernachtmissen uit onze jeugdjaren. Nergens  nog onze oude Vlaamse Kerstliedjes op de Radio of op de TV. Waarbij het mij van het hart moet, opnieuw heimwee te voelen opkomen naar het Land waar niet alleen ‘de citroenen groeien en in ’t donker loof de goudoranjen gloeien’, maar waar ook ‘Natale’ nog altijd dè Hoogdag is van het Jaar. Met zo goed als geen protserige Kerstmarkten, maar met niet-verwarmde Kerken proppensvol met warm ingeduffelde Misgangers, jong en oud. Die daarvoor even de gezins-feesttafel hebben verlaten. Overal in de lucht hangt het klokken-gebeier en zit men vrolijke gezichten.
**
*
Vab op het druk bezochte verwarmd terras van de ‘Bar Central’ in ons bergdorpje van amper 1.800 inwoners, zagen we heel in de verte uit over het omliggend in diepe duisternis gehuld landschap zonder de minste straatverlichting.
De sterren boven onze hoofden waren net als die van Bethlehem 2.000 jaar geleden, even stralend en zo goed als plukbaar binnen handbereik.  Het ‘Frohe Weihnachten’ van ’n groepje toeristen even verder, klonk als innige sfeermuziek op de achtergrond verterend in onze oren… Ja, hier was er zeeer duidelijk veel ‘Vrede’ op aarde.
Vooral in de verte zagen we het verlichte Kruis  boven op het verder gelegen rotsplatteau van +1.000 meter hoog, met daar boven nogmaals 600 meter hoger, de Monte Amiata helemaal in Zuid-Toscane. Van daarboven, wisten we, has men bij helder weer uitzicht over heel De Laars, van Sicilië tot tegen de Alpen…
**
*
‘Buon Natale’ klinkt het nog altijd alom in het Italiaanse binnenland, de boerenbuiten  die we zovele jaren beleefd en doorvoeld hebben. Er wordt in die dagen ook  even gedaan alsof het Land geen vluchtelingen-probleem kent. Want trosjes ronddwalende ‘verrijkers’ treft men buiten op straat niet aan.
Even is het alsof ‘Morgen’ een andere dag is…
*
Voor geïnteresseerden die spijts alles, dezer dagen, toch nog met beide voeten op de grond staan, nog even dit, uit Wikipedia:
Monte Amiata is de noordelijkste van een rij vulkanen langs de westkust van Italië tussen de Valdorcia en de Maremma, en domineert het landschap van zuidelijk Toscane en westelijk Umbrië. De laatste eruptie was zo'n 180.000 jaar geleden, maar er zijn nog veel geisers en heetwaterbronnen rond zijn basis, onder meer in Bagno Vignoni en Bagno San Filippo. Een geothermische elektriciteitscentrale bij Piancastagnaio, met een capaciteit van 140 megawatt, gebruikt de aardwarmte van de vulkaan”
*
(Hemelreiker)

Geen opmerkingen: