vrijdag 9 januari 2009

TURKSE MASKERS AFGERUKT

TURKSE MASKERS AFGERUKT
Dat Turken ook voor 99,9% islam-aanbidders zijn, is genoegzaam bekend. Dat zij zich daarnaar gedragen ook, zij het dan op een minder agressief/possesief dan hun rasgenoten uit Algerije of Marokko.
Dat hun gezamenlijke ‘godsdienst’ als camouflage dient voor hun totale manier van leven, het totaliteit stelsel dat hen onder Allahs wrakend oog (en het wrakend oog van zijn Ayatollah’s, Kaliefen en Groot Moefti’s) begeleidt van in de wieg tot in het graf, zowel binnenshuis als buitenshuis, wordt al snel wat minder graag gehoord….Dat geluid zou immers sympathie kunnen kosten voor de linkse intelligentsia die hen niet alleen met open armen ontvangen, maar zelfs naar hier willen halen als met een alles vernietigende magneetkracht.
Nu de strijd om Gaza de zielen in beroering heeft gebracht, vallen, al-dan-niet met opzet veroorzaakt, de schellen van voor de ogen. Zelfs Elsevier vindt het niet te beroerd, (de vlucht vooruit?) om de trom te roeren: de terroristen leven onder ons….
Wij, die die dingen al veel langer aanklagen, kunnen alleen hopen dat het niet nog erger wordt. Zodat wij niet straks als nieuwe ‘kruisvaarders’ ons verweer moeten organiseren. In militaire termen uitgedrukt, wel te verstaan. Dat voor wanneer eenmaal de Westerse wereld niet meer kan weerstaan aan de vele provocaties, waarvan Gaza slechts het voorspel dreigt te worden.
Wij zien ook niet graag dat de steden in Gaza ‘ausradiert’ of ‘gecoventrierd’ worden, want dat zijn termen uit te spreken met licht-Teutoonse maar niet met Jiddische tongval.
Wij zouden ons IJzersymbool als teken van vrede en verzoening kunnen aanvoeren, maar verdorie, dat gaat niet. Met die kruiskop, en die letters AVV-VVK krijgen we niet alleen de Palestijnse en de rest van de Arabische wereld op onze kop, maar daarenboven de aanvalsdrift van Il Leader Maximo, de Heilige Osama Bin Laden.
Nooit meer Oorlog. Niemals wieder Krieg. No more War. Plus jamais la Guerre…
*******
'Bestuurders Milli Görüs betrokken bij steun Hamas'
vrijdag 9 januari 2009 07:06
Verschillende bestuurders van de Turkse islamitische organisatie Milli Görüs werken nauw samen met een Duitse stichting die de Palestijnse terreurorganisatie Hamas zou steunen.
Milli Görüs was betrokken bij anti-Israëlbetoging afgelopen weekend
Omstreden
Afgelopen september bleek nog uit een analyse van de Regionale Inlichtingendienst dat Milli Görüs banden heeft met financiers van terrorisme en extremisme.

De Duitse bestuurder Ibrahim El-Zayat zou volgens een inlichtingenrapport een vertegenwoordiger zijn van de extremistische Moslim Broederschap.

Eerder kwam de Nederlandse Milli Görüs-voorzitter Fatih Dag in opspraak toen hij dreigde met rellen door moslims als de bouw van de omstreden Amsterdamse Westermoskee niet zou doorgaan.

Lees ook het Elsevier-commentaar Milli Görüs: Vogelaar en Bos, open jullie ogen!
Dat schrijft De Telegraaf vandaag.
De Turkse moskeevereniging Milli Görüs was een van de organisatoren van de betoging tegen Israël afgelopen zaterdag, waar SP-Kamerlid Harry van Bommel samen met Gretta Duisenberg de Palestijnen opriep tot een intifada tegen Israël.
Verboden
Volgens de krant zijn twee bestuurders van Milli Görüs Amsterdam ook bestuurslid van Stichting Internationale Humanitaire Hulporganisatie, die nauw samenwerkt met het Duitse Internationale Humanitäre Hilfsorganisation (IHH).
Volgens Israël maakt IHH deel uit van een netwerk van organisaties die Hamas financieren. De Israëlische Defensieminister heeft IHH daarom verboden.
Ook Amerika heeft het netwerk van organisaties - de Union of Good - op de lijst van terroristische organisaties geplaatst.
Ontkenning
Leider van de Union of Good is sjeik Yusuf al-Qaradawi. Al-Qaradawi is de ideoloog van de Moslim Broederschap, en ook inspiratiebron van de PvdA'er Ahmed Marcouch. Marcouch en Milli Görüs probeerden de omstreden sjeik in 2005 nog naar Nederland te halen.
Milli Görüs ontkent in De Telegraaf dat er banden zijn met de Duitse IHH. Ook zou de Nederlandse IHH geen geld overmaken naar Hamas.
Door Robbert

Geen opmerkingen: