zaterdag 21 december 2019

1 NAGELTJES



HET ‘NIEUWE SOCIALISME’ KOMT ERAAN:
OP BASKETSLOEFEN.
**
*
Geplaatst op 16/12/2019 door a. griffon
**
*
Het nepotisme van het socialisme slaat al eens een generatie over.
Conner Rousseau is de kleinzoon van
**
Fredy Willockx (SP-a)
*
de ex- burgemeester van St Niklaas, ex -minister van PTT en pensioenen, groot aanhanger van België, een overtuigd royalist en grootkruis-ridder in de kroonorde…..en minister van Staat voor het leven samen met kompaan Willy Claes .
’t Is maar dat je het weet wanneer je volgende keer van plan zou zijn om voor de sossen te stemmen 😉 ·
*
NASCHRIFT
*
Ik wist het. Ik wist het. En het is niet alleen zijn 45-tijgers die me stoorden. Het ventje zelf ziet er uit als een cleane drugverslaafde maar ergens toch een soort van vitale straatloper. In staat van ontbinding. Waarschijnlijk hoog gediplomeerd. En ja, van afkomst zelfs schatrijk, zoals een echte sosse past. Noblesse oblige.
Van zijne Pepé, de Wullox-mossel, moogt ge zeggen wat ge wilt, maar veel kwaads is er niet over te zeggen. Allemaal achterklap en commere-gekonkel. Een échte vriend des Konings was hij, net zoals de Ouaarde Ouielfriede Martens de vriend van Boudewyn Met-De-IJzeren-Arm. Dien andere Coburger, die op een haar na bijna heilig werd verklaard. Och, dat was de tijd van ons aller Regina Fabiola di Mora y Aragon. De Spanjola. Zij was als halve trouwboek de opvolgster van zijn vroegere minnares, die de 2de vrouw was van zijne bloedeigene Père, de Hitler-vriend helemaal tot in Berchtesgaden. Wete nog?
In ieder geval, van deze Freddy Willox kunnen er zo geen lelijke dingen verteld worden als van zijnen boezemvriend, ex-minister Willy Claes. Die was ooit, als grote NAVO-baas, maar ook als veroordeeld crimineel in het Agusta Schandaal, afgezet. Hij was echter wel ne goede musicus. Iets wat hij nog altijd schijnt te willen doen. Allezeg, toch volgens den TeeVee.
Van Willy Claes is inderdaad van alles bewezen. Van Freddy Willox echter nooit niets.
Ja, ’t is waar wat de mensen zeggen. ‘Het geluk vliegt. En wie het vangt, heeft het’.
 **
*









Geen opmerkingen: