zondag 8 december 2019

5325

5
**
*
Deze ‘Redder van zijn Vaderland’ uit de klauwen van Het Monster, werd inderdaad voortijdig buiten spel gezet bij de vervroegde verkiezingen die door hemzelf werden uitgelokt. Een soort van Russische Roulette, waarvan hij heel zeker de positieve uitslag op voorhand zeker was. Het kón niet verkeerd gaan! We zullen wel nooit te weten komen welke machinaties er nadien met de uitslag zouden gebeurd zijn.
**
*
Net als bij ons, en in nog vele andere ‘Apenlanden’ of ‘Staten’ (****), zijn de gevestigde R/L Kleurpartijen en vooral de ‘Klimaatsjacheraars’ als vraatzuchtige hyena’s in het donkere struikgewas van een préhistorisch regenwoud. In die optelsom vooral niet inbegrepen Beppe Grillo, de bedenker van de 5Sterren Beweging. Die was en is voor den brode een beroepskomiek die om het even welke politicus in het verdomhoekje wil. Zijn partij is dus qua verkiezingsresultaat zo goed als tegen zichzelf. Om het even. Non te preoccupare! Als ’t maar goed opbrengt. En ja, die zijn ook zwaar anti Europa. Waar dat al niet goed voor is.
Afbeelding hierboven. De naam is wel degelijk Grillo en niet Grisley
**
*
Dat alles weet ik inderdaad van uit goede bron, want zijn opkomst ter plaatse meegemaakt op de RAI en in de Corrière della Sera die, toen we daar volledig woonden, regelmatig in huis hadden.
Getrouwe lezers van deze Blog zullen zich nog wel DIGITALIA, de alias van toen, herinneren. Hi Hi, denk ik nog altijd: ik mocht schrijven wat ik wilde, de Staatsvuiligheid kon toch niet aan mij…
*
Maar dedjù voor onze vriend Il Salvatore: hij werd niet herkozen. Met verdacht nipte cijfers. Maar wat wilt U. De Sterren stonden zeker niet goed. Zijn intenties nochtans waren zo klaar als pompwater…
Stel U even voor, dat er binnenkort na de Brexit, ook nu nog ’n Itexit uit de bus had gekomen! Mensenlievedeugd: dat woord klinkt als ’n vloek van de Goden van de Olympus: Itexiet….
Rien ne va plus.

Het is – even voor de goede orde herhalen - wel aan hem te danken, dat er, tot opluchting van geheel normaal denkend Europa, lange tijd geen enkel ‘bootvluchteling’ nog terecht kon in geen enkele Italiaanse haven.
**
*
Salvini echter kent heel zeker – dat hoop ik tenminste voor hem en voor ons allemaal – dat spreekwoord, als zou een kat altijd op haar pootjes terecht komen.
**
*
Zo niet, dan wil ik nog altijd in mijn beste Italiaans het verhaal doen over dat Iepers kattenliedje, van die kat met zeven levens.
**
*
“Maar die kat kom weer – ze kon nie langer wag. De volgende dag was die kat weer daar.”
En Salvini is niet eens ’n kat, mar ’n Leeuw! Te oordelen naar zijn daadkracht, bijna zelfs ’n Vlaamse Leeuw.
*
(****) Voor ondergetekende is er een enorm verschil tussen de begrippen ‘Land’ versus ‘Staat’. Even nadenken en U bent er zó.

Matteo Salvini, de redder van zijn volk.
Geplaatst op 03/12/2019 door admin

 De EXTREEM LINKSE pers kotst haar walging uit over wat zij HAAT: respect voor het eigen volk en de eigen (Europese en Vlaamse) cultuur!








Alle betrouwbare websites brengen objectief verslag uit.

Nageltjes was ter plaatse ooggetuige en in feite niet echt onder de indruk van wat Salvini zei. Dat publiceren we hier regelmatig zelf en zonder ophouden. Wég met de verraders van ons volk! Als je een eurocent inzit met het lot van je nageslacht (kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen) wéét je gewoon wat je moet doen!

De hamvraag is alleen hoe overtuigen we de resterende massa gehersenspoelde en geïndoctrineerde imbecielen?
Namens al onze wapenbroeders - de actieven en de stilzwijgend maar goedkeurend toekijkenden – mijn hartelijkste dankbetuiging aan http://nageltjes.be/wp/
We horen of zien in ieder geval elkaar allemaal terug binnen de 24 uur na de volgende Verkiezingen. Als Overwinnaars, samen misschien met opnieuw in ons midden… Matteo Salvini.
*
Naschrift.
Een speciaal woordje van dank aan onze Antwerpse vrienden van ‘Nageltjes’ om, één per één, met naam en toenaam de geldzakken op te sommen, die liefst van niemand nog ooit ook maar één minuut aandacht verdient, na lezing van hun kak-en pis reactie op het bezoek van Matheo Salvini aan zijn Vlaamse geestesgenoten. Geldzakken die bezeten zijn door winstbejag maar daarbij de belangen van hun Eigen Volk verraden, zijn het best te raken in hun portemonnee. Al ben ik overtuigd dat – eenmaal uit die portemonnee, hunne frank wel rap zal vallen….
De kaarten spreken deze keer wel een zeer duidelijke taal!
*





Zondag 8 December 2019
 

Geen opmerkingen: