woensdag 4 december 2019

5325




Deze ‘Redder van het Vaderland’ uit de klauwen van de EUSSR werd voortijdig buiten spel gezet bij vroegde verkiezingen die door hemzelf werden uitgelokt. En neen, we zullen wel nooit te weten komen welke machinaties er nadien gebeurd zijn. Maar hij werd niet herkozen. Met verdacht nipte cijfers.
Het is wel aan hem te danken, dat er, tot opluchting van geheel Europa, lange tijd geen enkel ‘bootvluchteling’ nog terecht kon in geen enkele Italiaanse haven.
Maar Salvini kent heel zeker – dat hoop ik vurig - dat Iepers kattenliedje, van die kat met zeven levens. Zo’n kat valt altijd op haar pootjes. Maar die kat kom weer – ze kon nie langer wag. De volgende dag was die kat weer daar.
En Salvini is niet eens ’n kat, mar ’n Leeuw! Te oordelen naar zijn daadkracht, bijna zelfs ’n Vlaamse Leeuw.
Matteo Salvini, de redder van zijn volk.
Geplaatst op 03/12/2019 door admin

De EXTREEM LINKSE pers kotst haar walging uit over wat zij HAAT: respect voor het eigen volk en de eigen (Europese en Vlaamse) cultuur!








Alle betrouwbare websites brengen objectief verslag uit.

Nageltjes was ter plaatse ooggetuige en in feite niet echt onder de indruk van wat Salvini zei. Dat publiceren we hier regelmatig zelf en zonder ophouden. Wég met de verraders van ons volk! Als je een eurocent inzit met het lot van je nageslacht (kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen) wéét je gewoon wat je moet doen!

De hamvraag is alleen hoe overtuigen we de resterende massa gehersenspoelde en geïndoctrineerde imbecielen?
Namens al onze wapenbroeders - de actieven en de stilzwijgend maar goedkeurend toekijkenden – mijn hartelijkste dankbetuiging aan http://nageltjes.be/wp/
We horen of zien in ieder geval elkaar allemaal terug binnen de 24 uur na de volgende Verkiezingen. Als Overwinnaars, samen misschien met opnieuw in ons midden… Matteo Salvini.
*


Woensdag 4 December 2019

Geen opmerkingen: