woensdag 11 december 2019

5327




Nee hoor, mijn eigen West-Vlaamse koppel bulte-kloefen – die eigenlijk holleblokken heten - verkeren, Goddank, in goede gezondheid.
**
*
Zeker, het zou niet spreken van grote hoffelijkheid, om blootvoets Frau Merkel, die veel gelijkenissen vertoont met een (rechtopstaande) bierton, aan te spreken met
**
‘Sehr geëerte Bierstande’
*
want een ‘stande’ is ten eerste een puur West-Vlaams idiothecum voor ‘Bierton’, en tweedens, we weten dat nog van sedert onze verre Vlaamse voorouders, zo spreekt men niet tegen ‘Dames’ van stand. Voorts niet als die toevallig wat breder zijn uitgevallen. ‘Noblesse Oblige’, lijk ze zeggen. maar dan ‘auf Deutsch’…
En daar begint het schoentje reeds serieus te nijpen.
**
Nen ‘Duimeloot’, nog uit het kinderversje geleerd bij
Onze Pa (****)
*
Heeft dat wankelend haast uitgeleefd wrak van een Deutsche Bundeskanzelerin van keskschiet wel het recht om heel Het Avondland te omtvolken ten voordele van een ‘Nieuw Ras’? Een ‘Ras’ gemaakt naar haar beeld en gelijkenis?
**
*
‘Umvolkung’, dat is namelijk in ’t groot, ja zelfs in ’t héél groot, wat Hitler, Stalin, Castro, Mao, enz, enz, in het klein hebben geprobeerd. We zijn er met zijn allen nog altijd ne goe van!
**
*
Verdorie, ik heb mij bij deze toch nooit schuldig gemaakt aan ‘Groepsbelediging’?
Moet ik wel eens meer doen! Want ‘Vrije Meningsuiting’ in een Maatschappij die ons voorgesteld wordt als een schoolvoorbeeld voor de hele wereld, dat is toch een mensenrecht???!!!!!
**
???vrije pers
*
Of moeten wij dat eerder verstaan zoals het bedoeld is door al die Geleerde Verlichte Grote Verstanden à la Sjarel le Téméraire van de EUSSR?
Blank = wit – geen geweld
*
(*****) Kinderversje, nog altijd vers in ’t geheugen. Pa is reeds overleden in 1943; ikzelf was toen iets van 6 à 7 jaar. Dat versje, met beide handjes voor zich uit en in de juiste stand…
Duimeloot
Kattepoot
Lange rape
Korte knape
Kleen kleen dumpke.
*
Diene kleine begint te tellen natuurlijk met het duimpje, om te eindigen bij de pink. Succes bij de grote mensen was verzekerd!!!
**
WAT MOET, DAT MOET!
**
**
*
Ik wilde eigenlijk reageren op het artikel van “Elise Nijmegen”, “Alles moet wijken voor het ´hogere doel´, en dat moet stoppen!”, maar het liep een beetje uit de hand. Enkel via gewapend verzet maken, naar mijn mening en vrees, ‘blanken’ nog kans om hun eigen Europa te behouden, dat dankzij laffe wezels als Merkel al is overspoeld met allerlei soorten ‘barbaren’, dit naar voorbeeld van Tony Blair, die dit eerder in de UK heeft gedaan, en onze Joop den Uyl, die hiermee in Nederland is begonnen.
**
    +  
*
Als ik om me heen kijk, zie ik in het dorp waar ik woon, dat eens nog een blank bastion was, nu de getinte en zwarte gezichten van alle kanten en hieraan parallel lopend gettovorming toenemen. Via de sociale woningbouwverenigingen en hun collectief systeem van woningverhuur zie ik vrijwel geen blank gezicht meer in een vrijgekomen eengezinswoning komen. Iets dat niet kan kloppen.

Ook qua leeftijd klopt er duidelijk iets niet. Mensen met lange woonduur lijken gewoon achteraan gezet als ze blank zijn. Zwarte en getinte kandidaten met kortere woonduur krijgen als ‘urgenten’ de woningen. Hier lijkt weer die bekende fascistenpolitiek van voorkeursbehandeling voor allochtonen en negatieve discriminatie voor blanken achter te schuilen.
**
*
Zo lijken gore landverraders via ingrijpen binnen de huisvesting vanuit de politiek nog redelijk blanke gebieden versneld aan het veranderen te zijn in multiculturele getto’s. Ik heb dit binnen vijf jaar tijd zien gebeuren. Vermoedelijk vindt dit in alle dorpen die nog ‘wit’ waren plaats, omdat de steden al uit hun voegen barsten met de ‘nieuwe zwarte en getinte Europeanen’.
Binnen tien jaar zal het voor de blanken 1 op 1 zijn in hun ooit eigen huis Europa als de nazi’s in Brussel doorgaan met de VN/Obama blankenhaat in Europa te verspreiden. Over 20 jaar zullen er in dat geval wellicht helemaal geen blanken meer in dat ooit blank Europa zijn, wellicht zelfs wereldwijd niet meer.
**
+
*
Natuurlijk mogen blanken zich niet afzetten noch verdedigen tegen de op hen doelgerichte genocide. Verzet plegen tegen de voorgenomen moord op blanken is racisme en discriminatie in de ogen van de laffe kruipwitjes van links/liberaal en het bijna volledig gestoorde christendom, die massaal achter de VN/EU architecten van de grootste genocide ooit aan lopen te hobbelen.

Precies zoals het Joods gewapend verzet in Warschau door de toenmalige Nazi’s van pa Merkel werd gekwalificeerd als terrorisme, zo noemen de huidige VN/EU nazi’s partizanen en nationalisten die nu voor hun bestaansrecht opkomen racisten en domme populisten.
**
*
De nazi’s van de VN en EU hebben al jaren geleden de blanken de oorlog verklaard. Of liever, dat heeft de racist Obama gedaan.
**
*
Blanken bevinden zich hoe langer hoe meer in de gevarenzone, omdat veel blanken, vergiftigd door ‘links/liberale’ propaganda, niet inzien dat die zwarte racist toen al alles dat blank is de oorlog heeft verklaard.
Door: “bozeoudeman”
*
Ik heb dit binnen vijf jaar tijd zien gebeuren.
 Eurosjarel de Verschrikkelijke koos voor ons de goede kant van de Geschiedenis.
‘How he dare’, om het met de woorden van het Zweudse Klimaat-Prinsesje Greta Thunberg te zeggen….
En zij, de Nieuwe Maagd van Orlé    ans, kan het weten.
**
*
Zulma de Mier ZuHAL DEMIR – onderweg van het stinkende Bx naar de KC…Klimaat Conferentie, in Madridero, heeft niks te zien met DeWinterse bokshandschoenen... Voorlopig toch nog altijd niet.
Naar Madrid? Toch nooit niet inzake Catalonia, hé
--- Anuna De Wever, de klimaatgodin. Nog én chance voor haar dat ze geen Anuna DeWinter heet…
*
Ursula von der Leyen = Ursula van het Leien (Dakje)…
**
*
Volgens het adviesbureau PricewaterhouseCoopers (PwC) – daarover geïnterpelleerd door de Vlaamse regering - zal het Vlaamse klimaatplan de regio én de privésector samen de eerste tien jaar tussen de 5 en de 7 miljard euro extra kosten, JAARLIJKS (!).
*
Woensdag 11 December 2019
 

Geen opmerkingen: