woensdag 3 maart 2010

NL DEBAT OP TV

.






Integratie centraal in fel televisiedebat


SP-leider Kant noemde PVVvoorman Wilders ‘een grotere bedreiging voor de samenleving dan de islam’. Wilders zoekt geen oplossingen, maarzondebokken, zei ze, en dat noemde ze ‘levensgevaarlijk’, verwijzend naar ‘de geschiedenis’.

PvdA-leider Bos vond het te ver gaan om Wilders zelf een bedreiging te noemen. Hij noemde de ideeën van de PVV wel onverstandig.

Wilders zei dat ‘het hoofdkantoor van de PvdA in Mekka staat’ als Bos niet gelooft dat ‘Marokkaans tuig het voor Nederland verziekt’.

D66-voorman Pechtold vindt dat Wilders een boodschap van vreemdelingenhaat
verspreidt.

Ook VVD-voorman utte is het niet eens met de stelling dat de islam een
bedreiging is voor Nederland, maar hij vindt wel dat de PvdA de neiging heeft té veel mee te denken met moslims.

CDA-fractievoorzitter Van Geel pleitte vooral voor ‘reële oplossingen voor reële problemen’.

Kijkers wezen via internet Wilders aan als beste debater. Het Nederlands Debat Instituut vindt dat Bos het sterkste overkwam, als een ‘staatsman’.

Bron BVN - De Wereldkrant


Boeketje Digitalis

(vol verkiezingsbeloften en kiemvrij haatzaad)



Bovenstaand stukje wordt met een dag vertraging gepost, maar nog nip voor de uitslag der verkiezingen bekend is.

Want daar zal uit blijken dat Nederland een ondankbaar land is, die na ettelijke jaren proefdraaien, de belangloze bekommernissen van Allah afwijst. Dat men af wil van die ‘kut-Marokkaantjes’ (dixit Yves Desmet) is slechts het voorwendsel geweest om de Islam in zijn geheel af te wijzen.

Vaarwel dus de groepsreizen die in het verschiet lagen, om gezamenlijk per bus eenmaal per jaar naar Mekka te reizen.

Vaarwel dus de sharia-rechtspraak, waar eens en voor altijd kom-af zou gemaakt worden met de uitwassen van de Westerse cultuur, om aldus binnen de kortste keren de zuiverheid en de eenvoud te bereiken van het gezonde woestijn-leven.

Vaarwel dus de verwachtingen om de files op te lossen, door eenvormig de Heilige Koe van de auto’s te vervangen door de schepen van de woestijn : ezels, kamelen en dromedarissen.

Vaarwel dus ons mannelijk verwachten om eindelijk de baas te kunnen spelen in huis, en onze vrouwen (beperkt tot 4) te tonen waar ze thuishoren : aan de kookpot, en ingepakt als lappen-poppemiekes, met gebruiksaanwijzing ‘schudden voor gebruik’.

Vaarwel aan de vele bevallige moskees en de slanke minaretten in het landschap.

Vaarwel aan de lieve kleine straat-rovertjes.

Vaarwel aan de tewerkstelling van de horden gevangenis-bewakers, die voortaan hun dagen in VDAB-ledigheid zullen dienen te slijten….

De 3de Invasie van Eurabia mislukt! Allemaal de schuld van die ene Wilders in Nederland, en wie weet, gesterkt door diens voorbeeld, straks misschien ook in eigen land.

Enne, o ja! Er wordt weer gestemd met de potlood! In Nederland is men altijd een tijdje voor. Bij ons mag er nog verder geknoeid worden met de computer-uitslagen. Is inderdaad het slot op de deur van het cordon sanitaire. Coim^puter-tellers zijn nog onbetrouwbaarder dan kilometer-tellers op tweedehands-wagens….Daar tenminste kan buurmans auto niet gefraudeerd worden!

Geen opmerkingen: