maandag 3 juli 2017

4192


Maandag 3 Juli 2017

4192 - DRIEWERF SCHANDE : HOMANS TREKT DE PAMPER AF VAN MINSTENS 1 MOSKEE
*
INHOUD: VLAANDEREN REBUILT: de aanstokers van de  Mohammedaanse kazerne in Beringen staan met hun gat bloot want Homans strooopte hun pamper af.
Wil dat zeggen dat er eindelijk schot in de zaak komt?

OP DE IJTKIJK
*Homans heft erkenning Beringse moskee op
*
Elisabeth Homans (N-VA) trekt de erkenning van de Fatih-moskee in Beringen in. 'Bevolkingsgroepen worden er tegen elkaar opgezet of uitgesloten', concludeert ze uit een brief die de moskee haar stuurde. Dat staat te lezen in Het Laatste Nieuws en De Morgen.
Een ware storm veroorzaakte Homans toen ze in april aankondigde dat ze op basis van een rapport van de Staatsveiligheid de procedure zou opstarten om de tweede grootste moskee van het land droog te leggen.\
'Ik heb zaterdag beslist om de erkenning op te heffen', legt Homans uit aan het Laatste Nieuws. 'Een antwoord dat de Fatih-moskee me stuurde in het kader van de procedure, gaf de doorslag. In die brief wordt de Gülen-beweging op één lijn gezet met Islamitische Staat en zegt de moskee dat het haar taak is om gewelddadige organisaties te bestrijden. Nochtans staat die beweging bij onze veiligheidsdiensten helemaal niet als staatsgevaarlijk bekend. Als minister van Integratie kan ik niet dulden dat bevolkingsgroepen tegen elkaar worden opgezet of uitgesloten. Daarom neem ik mijn verantwoordelijkheid.'
De impact is alleen financieel van aard. 'Ik wil vooral een signaal geven', aldus Homans.
*
NADER BEKEKEN
**
Weer een bijdrage voor de Goede Zaak  vanwege Vlaanderens Schande. Maar opgepast: er wordt alleen geciteerd van bij de collega’s. Zelf zijn ze te laf om openlijk hun standpunt te verdedigen alsdat Homans zich niet gedraagt zoals het hoort. Stel U even voor: de geldkraan dicht draaien staat toch gelijk met een  oorlogsverklaring! Het is zelfs voldoende om ’n opstand te veroorzaken, want ’n Mohammedaan beledigen staat gelijk met een onvergefelijke misdaad
Baas in eigen land, zegt U?
Maar jongen toch! Dat is al jààren niet meer het geval. Net als tijdens de Nazi-periode dient men niet voor de voeten te lopen van de Bezetter!
Of Liz-a-bed nu vogelvrij verklaard is? Ssst. Zoiets vraagt men niet luid-op. Het zou de vijand eens op slechte gedachten kunnen brengen. En het is zó al erg genoeg!

Kijk naar Syrië: een alles vernietigende ‘burgeroorlog’ is nooit ver af, met die ‘religie’ van de Wrede.
Wat vooral opvalt, is dat de Staatsvuiligheid mee betrokken is. In het voorjaar zou er een rapport opgedoken zijn, waarbij die kazerne staatsgevaarlijk zou zijn omdat ze daar liever Erdogan hebben dan Koning Filip, de zachtaardigheid in persoon. Als dat al niet mag! Waar gaan we dan naartoe, denkt men bij De Schandaard.?!
Homans moet gewoon aftreden, want onwaardig. Met minstens 100 stokslagen voor ze onthoofd wordt. Want als dat onbestraft blijft, zullen alle Mohalledanen zicih misschien genoodzaakt zien om ons Land te verlaen om op hun beurt de pietrollraan dicht te draaien. Zodat wij ons zullen genoodzaakt zien, ons bij de Russen te bevoorraden.
En dat, Mijne Dierbaren, zou de dood betekenen voor De Schandaard.
**
*
 (Digitalia)


Geen opmerkingen: