maandag 3 juli 2017

4194


Maandag 3 Juli 2017

4194 - VOLKERENMOORD NAAST SODOMA EN GOMORHA: WE WETEN ALLEMAAL WAAR NAARTOE DAT LEIDT
*
INHOUD: RUSLAND/EUROPA REBUILT: De Vlad zet het Merkel wijf met een paar simpele woorden op het potje. Praat ik op deze blog hem na, of hij mij?
Wat er ook van aan is, samen met The Donald zijn dat mannen als een blok graniet en geen slappe voddenventen.
Die hangen hun huik niet naar de wind, maar ze hebben de Macht om te bepalen uit welke hoek die wind waait.

OP DE IJTKIJK
*
Putin bekritiseert Europa: Massa immigratie en genderwaan leiden tot ‘Volkstod’
*
‘Stop alstublieft met aanwakkeren angstklimaat tegen Rusland’
Putin wil dat de Rusland de vrijheid behoudt om niet zoals Europa gedwongen te worden te kiezen voor Angela Merkels Volkstod door middel van massa immigratie en ‘genderwaan’.
Op de vraag van een homoseksuele professor uit Oostenrijk waarom Rusland onlangs een wet tegen homopropaganda invoerde, antwoordde Putin op zijn kenmerkende rechtstreekse wijze dat een samenleving die toegeeft aan ‘genderwaan’ – het ideologisch totaal opheffen van de verschillen tussen de beide seksen - en daarnaast de eigen bevolking door middel van massa immigratie vervangt, zoals Europa nu doet, op uitsterving afstevent. Rusland weigert daarom met deze door links en links-liberaal beleid in gang gezette zelfmoord van de eigen samenleving en cultuur mee te doen.
De professor zei Rusland te bewonderen vanwege de veelzijdige cultuur, maar dat hij graag zou willen dat Rusland ‘vrije liefde’  in iedere vorm omarmt, ‘zonder onderdrukking, en zonder de angst om daarvoor in elkaar geslagen of vermoord te worden.’
‘Geen onderdrukking, wet is enkel tegen propaganda’

Putins antwoord: ‘Wij hebben in Rusland helemaal geen onderdrukking van homoseksuelen, en in het geheel geen wetten die gender-minderheden zouden straffen voor hun seksuele oriëntering. Dergelijke wetten hebben wij niet! Wat dit betreft hoeft u zich daar dus geen zorgen over te maken.’
‘Wel hebben wij enige tijd geleden een wet aangenomen waarmee de propaganda van homoseksualiteit onder minderjarigen is verboden. Laat mij die wet aan u uitleggen. In uw land (Oostenrijk), en in alle Europese landen en Rusland bestaat er een groot probleem met de demografie: de geboortecijfers zijn zeer laag. Europeanen sterven uit!’
‘U heeft uw keuze gemaakt’: Volkstod
‘Begrijpt u dit niet?,’ vervolgde de Russische president. ‘U begrijpt toch dat uit homoseksuele huwelijken en partnerschappen geen kinderen komen? Of wilt u soms uw overleven zeker stellen door heel veel immigranten naar uw landen te halen? Maar aan zo’n enorm aantal immigranten die nodig zouden zijn voor voortplanting, kan de (Europese) samenleving zich niet aanpassen.’ Hij zei het woord dan wel niet letterlijk, maar hij bedoelde hier overduidelijk de vooral door links en links-liberaal beleid in gang gezette ‘Volkstod’ van de autochtone Europese volkeren.
‘Maar goed, u heeft daar in uw landen voor gekozen. Homohuwelijken, en het daaraan verbonden recht op het adopteren van kinderen, et cetera... Uw heeft in uw landen een besluit gemaakt, en dat is uw goed recht. Maar laat u ons dan ook in ons recht om een keuze te maken die wij voor ons land het beste achten!’
‘Wat betreft de rechten van homoseksuelen in Rusland herhaal ik dat vertegenwoordigers van seksuele minderheden in Rusland op geen enkele wijze worden gediscrimineerd of in hun rechten worden beperkt. Wij hebben überhaupt geen wetten of regels die seksuele minderheden op enige wijze benadelen. Die hebben wij niet. Noch op het werk, noch in het dagelijkse leven worden seksuele minderheden bij ons benadeeld. Dat gebeurt bij ons niet.’
‘Stop met aanwakkeren angstklimaat tegen Rusland’
‘Ik heb dit al eerder meerdere keren uitgelegd. Ik werk zelf in mijn dagelijkse beroepsleven met zulke mensen die homo zijn, en heb ze meerdere malen staatsonderscheidingen gegeven voor hun verdiensten voor de Russische staat. Maar hier vindt u het nodig om (anti-Russische) angsten aan te wakkeren, een angstklimaat te creëren. Deze zorgen zijn zeer vergezocht.’
Putin wees er vervolgens fijntjes op dat er in verschillende Amerikaanse staten nog steeds wetten bestaan waarmee homoseksuelen vanwege hun geaardheid gevangen kunnen worden gezet, en dat het Hooggerechtshof die wetten niet kan opheffen.

‘Dus waarom wil u uitgerekend Rusland hiervan beschuldigen? Waarom de angst tegen Rusland aanwakkeren? Homo’s zijn geen probleem in Rusland. Laat u alstublieft het creëren van een angstklimaat in Rusland achterwege.’

Xander

1) Anonymous / YouTube
*
NADER BEKEKEN
**
*
Er is op de radio regelmatig een populair deuntje over een man met zijn hondje, dat zich bij herhaling de vraag stelt als die ’s avonds op straat komen, ‘wie dat nu wie uitlaat’. Dat is zowat het gevoel als ik de Poet bezig hoor op zijn eigen doordacte bezadigde manier. Wie laat wie nu uit….
Genderwaan: een wereld van herkenning in slechts drie klanken, even simpel als tot drie kunnen tellen. Maar het is de vinger op de wonde van deze verwilderde tijd. Daaaruit volgt logischerwijze de
 ‘Vollstod’, direct in de taal van de hoofdschuldige maar begrijpelijk in iedere taal ter wereld.

Al is er een wereld van verschil tussen ‘doodgaan’ en ‘vermoord worden’. Het resultaat is gelijk in de twee gevallen: het einde van een tijdperk.
*
Wat het nog opmerkelijker maakt, is dat de Russische President  geen roepende in de woestijn is, maar de charismatische Leider van een wereldmacht die zijns gelijke vindt aan de andere kant van de wereld, bi President Trump. Als die twee nog maar met de vingers knippen, dan zijn zowel het Merkel Wijf als de Verenigde Arabische Pietrolpompers  als pluisjes in de wind….
Het is dus hoog tijd, dat Bruxellabad inbindt voor het te laat is. Het probleem is, dat hier geen Leiders leven buiten Geert Wilders en Marine La Plume die deze naam waardig zijn. Maar die blijven opgesloten in een ‘cordon sanitaire’, net als in Coburgia de harde kern van hare Vlamingen.
Het gaapt dus lijk ’n ovenmond dat er dringend een levensvatbare transplantatie moet gebeuren. En die kan zonder bloedvergieten via de weg  van het zakenleven. Vroeger heette dat de Hanza, waar onze landen handel dreven tot in het verre Noorden, Vladivostok en verder. Zonder dat daar ooit ook maar één schot werd gelost.  Er was geen gemeenschappelijke munt, er bestonden geen computers, maar de mensen gebruikten hun hersens.
Handel drijven betekent werken e, dan is er geen tijd om scheve schaats te rijden. Handel drijven betekent de handen uit de mouwen steken, en niet met die handen in elkaars onderbroek zitten frutselen. Handel drijven betekent thuis bij vrouw en kinderen komen uitrusten om er de volgende morgen weer fris en monter tegen aan te vliegen. Zonder ‘burn out’ of enge andere moderne vervelings ziekte.
Handel drijven betekent voor eenieder gemotiveerd zijn om te presteren zonder vakbonden om op de rem te gaan staan.
Handel drijven betekent af en toe tijd hebben om naar Omhoog of achterom te kijken.

Haqndel drijven is tenslotte de activiteit die het dichtst aansluit bij leven van jacht en visvangst. Daar ontmoeten mensen mensen en is er geen tijd m elkaar de kop in te slaan.
Maar dat is tenslotte allemaal veel te wimpel voor onze Verlichte Grote Verstanden die liever besturen via hun achteruitkijkspiegels.
**
*
 (Digitalia)

Geen opmerkingen: