zaterdag 8 juli 2017

4207


Zaterdag 8 Juli 2017

4207 - AUCH HAMBURG HAT ES GESCHASSD
*
INHOUD:DUITSLAND/IQLAM INVASIE: de ganse wereld keek  tOe hoe er in Hamburg een dubbele Top G20 werd door gespoeld. Eerst de kak der Dikke Legumen der Aarde in vol ornaat, dan als in echo, het Islam-Slinxe Uitschot der Aarde. Mutti heeft inderdaad net als alle Moeders ter wereld, graag een proper toilet.
Morgen nu nog het E.U-toilet doorchaffsen en de hele wereld is weer proper!!!!
Ja Ja, zal Mutti ook dat tijdens haar aardse leven nog moeten ‘chassen’….

OP DE IJTKIJK

*
19.000 agenten, helikopters, boten en tanks: toch vraagt politie Hamburg versterking na zware rellen G20-top
**
*
De politie van Hamburg heeft als gevolg van het aanhoudende geweld in de marge van de G20-top in de stad, versterking gevraagd aan politiekorpsen uit andere Duitse deelstaten. Dat is nodig omwille van "de vele misdaden, die tegelijkertijd plaatsvinden", zo stelde een woordvoerder van de Hamburgse politie. Hij gaf niet mee hoeveel extra agenten er opgetrommeld worden.
Duitsland had ongeveer 19.000 politieagenten vrijgemaakt om de orde te handhaven in de marge van de top van de twintig meest geïndustrialiseerde landen ter wereld. Hoewel de politie tanks, helikopters, boten en waterkanonnen ter beschikking heeft, zijn er sinds gisteren zware rellen losgebarsten op verschillende plaatsen in de stad. Sommige plaatsen, waaronder de linkse wijk St. Pauli, lijken op oorlogsgebied. Andere groepen protesteren vreedzamer.
Er zijn onder meer al sit-ins gehouden om het verkeer te blokkeren, auto's in brand gestoken en gebouwen beschadigd. De Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble zegde deze ochtend zelfs een event in het stadscentrum af omwille van veiligheidsredenen.
**
Ja, du, Angela….
*
Bij de rellen zijn inmiddels al 159 politieagenten gewond geraakt. Dat blijkt uit een nieuwe balans die de Duitse politie vrijdag omstreeks het middaguur heeft verspreid. Vijfenveertig betogers zijn opgepakt en twaalf in hechtenis genomen. Bovendien wordt de grootste manifestatie zaterdag pas verwacht, dan zouden 100.000 mensen protesteren tegen de G20.
Vanuit de zuidelijke deelstaat Baden-Württemberg zijn al zowat 200 politiemensen onderweg naar Hamburg, zei een woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse Zaken van de deelstaat. Van de 800 reeds ontplooide agenten zijn er 23 gewond geraakt. Mecklenburg-Vorpommern, Schleswig-Holstein en Beieren sturen ook elk 200 bijkomende agenten. Ook Nedersaksen zorgt voor versterking.
*
*
NADER BEKEKEN
**
*
Och, denk ik bij mezelf hierbij: ‘Scheisse’. Dat is een woord dat ik al kind nog geleerd heb van in de kleuterschool, waar tijdens de Bezetting het taalgebruik er niet op ws vooruit gegaan.
Erg! Zeer erg!
Neen, dat van die tanks (of hoort U liever het woord ‘Pantzer’?) in de straten van Hamburg, het Inferno: dàt woord kon bij het Nieuws niet over de lippen van de BRT-Tanghe.
Dat soort scenario’s zagen we zelfs niet in de Wochen Schau tijdens de beste tijden der S.A.,  de ‘Sturm Abteilung’ van de voorgaande maar dan zeer uitgesproken Socialistische Kanselier, Adolf Hitler. ’n Echte ‘crac’ in vergelijking met het huidige Mitti Weib die ten strijde trekt onder de vlag van de Christen Democratische Unie (CDU) omdat die beter aanslaat dan het Swastika-vendel. Maar lang heeft ze de schijn net kunnen ophouden: das ‘Hrrenvolk’ overspoelt voor de 3de keer in 100 jaar de rest van Europa. Het grote verschil is alleen dat niet meer Berlijn het OKW (Ober Kommando der Wehrmacht) herbergt, maar Bruxellabad. Al is dit maar voor de schone schijn.
**
*
Pantzers op de grond in deze Hanza-stad en JU88-vliegtuigen, drones en helikopters in de lucht: daar is alleen nog mitrailleurvuur bij tekort. En kanongebulder. En neen, net als toen mogen er geen ‘Hulpdiensten’ tussenbeide komen: die zouden alleen maar olie zijn op het vuur…
Op die manier zijn in vergelijking Syrische toestanden nog klein bier, want Deutschland Über Alles is niet alleen Het Land van de Glimlach, het is vooral het Land van de meest gesofistikeerde wapens ter wereld. Denk nog maar aan Peenemunde, en Werner von Braun, de grootvader van de atoom-raket die nu, na meer dan 70 jaar, wordt her-uitgevonden in Noord Korea.
Mutti oogst dus wat ze gezaaid heeft….Ze kan niet klagen, want wie distels zaait, oogst stekels….
Maar dat alles is slechts decor voor wat zich binnenshuis heeft afgespeeld.
**
*
Stel U voor: Trump en Poetin, de twee échte wereldleiders van formaat die onder de neus van Mutti maar liefst  2½ uur in geheim conclaaf bijeen hokken! Zie de foto. Mannen weten waarom.
Geen wonder dat de fake-media het woord ‘burgeroorlog’ in de mond neemt. Er is inderdaad nog niet veel veranderd, sedert men in Gent de Socialistische strijdleuze scandeerde:  ‘ miene moat ziijn of we sloan up joen tote’….
*
Als na verloop van tijd de Top zal geschoren zijn, en iedereen weer huiswaarts is, kan de stad weer opgebouwd worden. Altijd goed voor de plaatselijke tewerkstelling en meer tewerkstelling, dàt is pas het stokpaardje van de Nieuwe Führer aller Germanen.
De doden zullen begraven zijn, de gekwetsten zo goed als het kan zullen opgelapt zijn, de hongerigen zullen gespijzigd zijn, de gevangenen verlost en dus zal erl worden overgegaan tot de orde van de dag. Althans, dat is de bedoeling.

Maar in Ryad (Saoudi Arabia) en Tejeran (Iran), resp. bij de Soennieten en de Sjiieten maar ook ooveral elders bij al die andere soorten ‘islam-mieten’, zal er crisis-vergadering gehouden worden. De grote vraag immers is: inbinden of gas geven. Waar en hoe zal men proberen de Rubicon over te steken?
Niemand is er gerust in. Ook de Globalisten niet. En al zeker noch Mutti noch Macroni. Want de grote vraag is en blijft. wat hebben die twee Islam-hatende wereldleiders daar in Hamburg bedisseld?

Want daar is dat andere niet meer stil te houden fenomeen in de USA, namelijk dat het 8 jaar geleden ingevoerde bevel van Obama-de-Mosmimbroeder om de Islammerij als verplichte leerstof aan alle Amerikaanse kinderen tussen de 5 en de 11 jaar (The Primery) op te leggen, al van begin April 2017 afgeschaft is. Een regelrechte oorlogsverklaring van Trump aan het adres van deze Wredelievende Veroverings Ideologie. Wat inhoudt dat het verzet tegen het Mohammedanisme wereldwijd ademruimte krijgt en het gevaar afgewend wordt.
Begin April 2017: dat is reeds na amper drie maanden Trump in ht Witte Huis…..
Begrijpt U nu waarom die Trump Vijand N° Uno is van de E.U.-Elite en de Media, hun slippendragers?!!!!
Zij zien in de verte reeds de klaarstaande pas opgerichte galgen staan.
Als dat in Amerika verboden Islam-oderwijs algemeen geweten wordt in Merkel-land, mag die de Verkiezingen van dit najaar wel vergeten. Want de Vrijheid wenkt. Ze is gegarandeerd door de twee Christelijke Leiders die, spijtig zelfs voor Geert Bougeois, vast en veilig aan de knoppen zitten.
*
 (Digitalia)


Geen opmerkingen: