vrijdag 7 juli 2017

4204


Vrijdag 7 Juli 2017

4204 - INKIJK IN DE WERKING VAN EEN MOORDENAARSBENDE VAN DE SOORT DIE DE SLINXEN MET OPEN ARMEN ONRVANGEN
*
INHOUD: DUITSLAND/ISLAM INVASIE: de Düsseldorfer oude binnenstnd is gespaard gebleven van vernietiging niet door het optreden van de Duitse Overheid, maar door de achterlijke lafheid van de daders voor de geplande aanslag.
Het verhaal leest als honderd Naei-spooktreinen die gewoon onder stoom blijft staan tot weer, keer op keer een der ‘verrijkers’ met een luide knal de remmen losgooit. Een fataliteit waarmee we moeten leren leven.
Niet dringen. We komen allemaal aan de beurt. Daar staan Merkel en Macroni borg boor. Met Zaan Cloot JU88 als ongeleid projectiel.
*

OP DE IJTKIJK

*
Aan dit huiveringwekkende terreurcomplot is Duitse stad Düsseldorf ontsnapt
**
*
In het centrum van Düsseldorf moesten ze een verschrikkelijk bloedbad aanrichten. Maar dat terreurcomplot konden ze nooit ten uitvoer brengen. Nu staan de IS-terroristen terecht en komen alle gruwelijke details naar boven.
Het is het zogenoemde 'Mumbai'-scenario waar de veiligheidsdiensten al jaren voor vrezen. In de smalle en drukke straten van de oude stad zouden de jihadisten bomvesten laten ontploffen. De vluchtende menigte zou aan het uiteinde van de straatjes opgewacht worden door telkens twee terroristen met automatische wapens om nog veel meer slachtoffers te maken.
**
*
Dat bloedige scenario, vernoemd naar de aanslag in de Indiase stad Mumbai waarbij 171 doden vielen, moest in Düsseldorf al lang in de praktijk gebracht zijn. Volgens het Duitse parket had een IS-commandant de massamoord reeds in 2014 bevolen.
Wroeging
Maar Syriër Saleh A. (30), de vermoedelijke leider van de terroristische cel die het plan moest uitvoeren, kreeg gewetenswroeging en gaf zich in februari 2016 aan in Parijs, alwaar hij op het politiecommissariaat het complot uit de doeken deed.
Deze week moet hij zich met twee vermoedelijke Syrische kompanen, Hamza C. (29) en Mahood B. (26), voor de rechtbank verantwoorden. A. Arahman (31) die de bomvesten moest maken en zijn sporen had verdiend bij de terreurorganisatie Jabhat al-Nusra, wordt afzonderlijk vervolgd.

Volgens de aanklacht kreeg Saleh A. de opdracht voor het bloedbad vanuit het Syrische IS-bolwerk Raqqa. Via de Balkanroute kwamen Saleh A. en Hamza C. vervolgens naar Duitsland. Ze deden zich voor als vluchtelingen.
Ze hadden vervolgens hun 'ideale' dag voor een aanslag vastgelegd. De terreurdaad zou op een vrijdag of zaterdag moeten plaatsvinden omdat het dan erg druk zou zijn in de oude stad.
10 terroristen
**
*
Uiteindelijk moesten 10 jihadi's in Düsseldorf in actie komen: twee zelfmoordterroristen en telkens twee terroristen aan de vier uitgangen van de oude stad. Volgens Duitse media waren de overige terroristen blijkbaar nog onderweg om zich bij de slapende cel van de reeds vier opgepakte jihadi's te voegen.

"Ze moesten zo veel mogelijk slachtoffers maken en wellicht ook zichzelf opblazen van zodra hun kogels op waren", volgens het parket
*
*
NADER BEKEKEN
**
Autochtone Düsseldorfers, bezoekers en toeristen, hele families op koopjesjacht:   als ratten in de val. Met aan de 4 hoeken van hun wereld, als de Bijbelse  Cherubijnen van Het Laatste Oorddeel, hun Moslim-moordenaars.. Mannen, vrouwen, kinderen, oud, jong: dat was allemaal van geen belang, zo simpel was hun plan. Moorden tot hun magazijnen waren leeg geschoten en dan mochten ze als onvolprezen ‘martelaars’ de hand aan zichzelf slaan.
Anders gezegd: de normale gang van zaken als twee ‘Beschavingen’ lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

Dappere jongens, toch, die Jihadisten?! Heel zekerzouden die voortaan eeuwig leven bij hun Afgod, in het gezelschap van de aan elk van hen toegewezen 72 maagden om als wildemannen mee (zullen we maar zeggen) te flikflooien. In een verhaal dat verkocht wordt als zijnde de Islamitische ‘hemel’….

En wat meer is, dan zouden hun families elders in Duitsland, allen daarheen gekomen via de ons bekende ‘Balkan-Route’, levenslang een voorname positie bekleden in de her- en der verspreide Moslim-Gemeenschap, en voor eeuwig uit de geldzorgen zijn. Want Allah, bij minde van de olie-sjeiks, zorgt goed voor zijn schaapjes.
Maar Walter: ik zie een probleem. Doet de Overheid dààr niets aan? Wirdt dàt niet opgevolgd en in beslag genomen? We weten dat het systeem zekerlijk bestaat, maar of er ooit iets tegen ondernomen wordt? Ha neen, hé, want zoiets  zou de Moslim-Gemeenschap op stang jagen. Daar komt daar toch gegarandeerd alleen maar narigheid van. En dat heeft Mutti niet graag.
Volgens ‘populistedn’ en ander politiek niet correcte medeburgers, zou de enige oplossing er in bestaan dé-islamiseren. Niet voor binnen 10 of 20 jaar, maar liever gisteren dan morgen. Zonder een alles omvattende 10de en ultieme Kruistocht, is daar geen begin en geen einde aan.

Een intens verblijdende Gedachte, dat de Joods-Christelijk-Humanistische Beschaving opnieuw zou gered worden onder het teken van het Kruis.

Die gedachte troost mij enorm, vooral door Trump (onderweg naar de G20) bezig te zien in Warschau en de reactie mee te maken van het toegestroomde publiek dat als uit één mond hun al zo lang geteisterd land, Polen, terug eist.
Er is dus nog hoop. Maar als daar nog iets van terecht komt, mag er geen seconde meer verloren gaan.
*
PS
In vergelijking met die Mohammedaanse ‘Einsatzgruppe’ waren de onzalige ‘Bokkenrijders’, of ‘De Bende van Barckelandt’ nog broekventjes. En toch is de afschuw voor hen na al die na jaren nog altijd diep geworteld in ons collectief geheugen. Die roversbenden doodden in heel hun leven nog geen 0,00001% van wat heden ten dage in onze landen de Islam dagelijks verricht in een paar seconden tijd.
En toch wordt ons voorgehouden dat dààr onze toekomst ligt. Dat is dan wel de perfecte illustratie van een antieke Griekse Wijsheid, dat ‘de Goden eerst verdwazen zij die ze (op een politiek-correcte wijze) willen vernietigen’.
*
 (Digitalia)


Geen opmerkingen: