zondag 16 juli 2017

4217


Zondag 16  Juli 2017
4217 - IN MERKSEM KUNNEN ZE NIET PROGRESSIEF GENOEG ZIJN. RECHT HET PUTTEKE IN, MAAR WEL APART…
*
INHOUD: ISLAM INVASIE: in Mersksem worden straks Mohammedanen in hun ‘Apartheid’ in eigen aarde begraven, 3 meter diep nieuw aan te voeren woestijnzand.
Moet er nog zand zijn?

OP DE IJTKIJK
*
In de Heilige Vlaamse Grond waar ook
**
Dr. August Borms ligt,
gefusilleerd in 1945 door de belgiische staat voor zijn streven naar Vlaamse Grootheid (zij het meet de verkeerde ‘vrienden’ van De Nieuwe Orde) – ja, onder het Teken van
**
dit Kruis,
willen 72 jaar later deze Nieuwe Wereld Orde collaborateurs nu een voorkeurbehandeling voor sekteleden en Volgelingen van Mohammed, de pedofiele woestijnrover van 1400  jaar geleden.
Een bericht dat zwaar viel op mijn nuchtere maag.

Een kwalijk ruikend windje uit het Antwerpse bracht mij deze morgen onderstaand meeltje. Samen met een hele rits namen en meel-adressen die ik – uit menslievendheid – liever niet doorgeef. Laat in ‘s hemelsnaam de doden toch de doden begraven.
Gisteren zaterdag: ‘n ‘man’ – dus anatomisch gecheckt: niets mis mee – met botte bijl op de Meir gespot, waarschijnlijk onderweg naar zijn favoriete plekje op het kerkhof in de Heybeeckstraat in Merksem. Morgen of overmorgen. Want de de eigenlijke opvoering is in voorbereiding. Immers ook woestijnbewoners gaan niet over één nacht ijs. De bijltjesdag komt er zò aan. Niet dringen.
**
*
Ja, kijk beste mensen, het verschrikkelijk woord ‘Apartheid’ is nu dus in Merksem her-uitgevonden waarschijnlijk door dezelfde soort slimmeriken die er in Zuid Afrika zo tegen waren. Alles wat een ander vel had, dus ‘anders’ was en duidelijk niet geïntegreerd, werd gemeden als de pest door de originele bewoners, de Blanken, en hier gebeurt precies het omgekeerde. Tot zelfs in de dood willen ze ‘apart’ zijn.
Enfin, nu eerst over naar de feiten.
**
*
Onderwerp: NIET TE GELOVEN ! ! !
*
Als ze hun doden hier gaan verzorgen en begraven betekent dit het begin van onze ondergang.  Daar moet toch de een of andere snuggere toelating voor geven? Dat hij rechtstaat en kleur bekent ! 
Islam en moslims zijn reeds de baas en leggen hun wil aan ons op, zo ver is het reeds gekomen
De gemeente Merksem gaat op het gemeentelijk kerkhof, naast de ..... bestaande burnenmuur, twee percelen (percelen AS en AT) exclusief inrichten als islamitische percelen. Er zal zuivere grond worden aangevoerd, die gekeurd werd door een imam. Nieuwe grond dus, want de islamitische doden in Merksem mogen blijkbaar niet begraven worden in dezelfde grond als diegene waar “ongelovigen” hebben in gelegen, zodat de percelen eerst tot maar liefst drie meter diep dienen afgegraven te worden.
Daarenboven zullen de percelen van de rest van het kerkhof worden afgescheiden door hagen.
Vanuit de gemeente wordt steeds de nadruk gelegd op integratie. Door te voorzien in aparte percelen, duidelijk afgeschermd van de percelen van de “ongelovigen” drijft men in tegendeel de segregatie ten top.
De islam eist altijd meer en meer toegevingen op basisprincipes. :
Gisteren aparte zwemlessen voor mannen en vrouwen, enkel vrouwelijke artsen voor moslima’s, hoofddoeken in de ambtenarij en de scholen.
Vandaag een aparte begraafplaats en apart onderwijs, en wat zal het morgen zijn ???
Ben ik nu racist of enkel bezorgd over de evolutie van de islam ? ...  Nochtans is hier MIJN geboorteland  ! ! !
Ik maak mij vooral zorgen voor mijn kinderen en kleinkinderen!  Jij  niet   ?           
Jawel ik ook !
*
NADER BEKEKEN
**
*
Al vele honderden jaren, aansluitend op de Cristianisersing van onze Gewesten, werden de doden ‘ter aarde besteld’ in de schaduw van onze kerktorens. Ze bleven ins midden, onder de armen van het Kruis. Ergens na Wereld Oorlog II hadden we dan de ‘Verlichting II”: al die dode lichamen bleken toen ineens niet hypgiënisch genoeg. Kerkhoven moesten toen vooral neutrale ‘begraafplaatsen’ worden, waar iedereen zich thuis ko, voelen. Het kruis viel toen meteen af van de schouders van al wat vrijzinnig ttz los en vrij van zinnen was. In de Dood was iedereen gelijk voor de Wet. De ‘Vooruitgang’ was niet meer te stoppen. Ook begraven was uit. Verbranden als onkruid was in. Geleerd aan Hitler en zijn  ver-idealiseerde vorm van het Socialisme. Tot zolang de kerken nog een doel hadden, mochten die blijven, maar de gronden er rond werden bijna overal … paking voor Koning Auto. Met lommerrijke plekjes vol bomen en bankjes om op uit te blazen. Of om, in de verste hoekjes, plekjes om handjes vast te houden en om de Liefde te bedrijven in het licht van de paardjesmolen. Lijk gezegd wordt in het Antwerpse ‘het eê gene noam’. Of ‘Amaai mien aarme’.
Mij valt het op, al was er in die dagen nog geen sprke van de PvdA, dat de Islam toen ook al hier onder zat. Eerst onze Kerken en dan onze Beschaving afbreken, zo komt er plaats vrij voor de vooruitgang. Enfin, dat was/is tenminste de bedoeling.
Zo woonde de Paus van Rome vroeger ook in Het Vaticaan. Nu heeft hij, volgens de progressieve dagbladen, daar ergens zijn appartement. Moet wel, want op zijn deur prijkt het opschrift
**
‘Niet zagen’.
Waarmee bedoeld wordt stop van U te wentelen in een slachtoffer-rol. Iets dat perfect kadert in dat meeltje van die brave bezorgde Antwerpse burgers die de graten zien inde stekelige anti-Vlaams huid in Merksem.
Het is dus al zo ver gekomen, dat niet ZIJ door ons maar WIJ door hen gediscrimineerd, ja zelfs gedoineerd  worden. En dat op investigatie van dezelfde Slinxen die Dr0 August Birls hebben gedood en toch straffeloos zijn gebleven….
*
(Digitalia)

Geen opmerkingen: