donderdag 20 juli 2017

4220


Woensdag 19  Juli 2017

4220 - JERUZALEM REDDEN EN ONS ALLEMAAN METEEN: DAT KOST ALLEEN MAAR TWEE RAKETJES OP DE WIEG VAN HET KWAAD
*
INHOUD: ISRAËL / WERELDVREDE terroristen op de Tempelberg: wie is er nu woedend? De ‘aanvalers’ of de slachtoffers…

OP DE IJTKIJK

*
U leest hieronder over een laffe ‘Palestijnse’ aanval van verleden week Vrijdag op een ploeg Joodse veiligheidsmensen. Het ‘Vrijdag Gebed’, ziet U. Het drama speelde zich af aan de ‘Leeuwenpoort’ een van de toegangen van de Tempelberg. Meteen wist ik het als Vlaming. Het voelt bijna lijfelijk aan als een aanval op onze eigen leeuwen-identiteit.
Dat trof mij, nadat we, man en vrouw, over de Skype met elkaar commentaar geleverd hadden bij de getuigenis van Mayeur voor de Parlementaire Onderzoekscommissie. Die man heeft volgens zijn getuigenis niets verkeerds gedaan.J a, hoogstens een beetje gepikt zwaar bezoldigd geweest.
Precies, zie m’n leve Ega: beroepsdieven en de meeste mandaatdragers, ze zijn beiden ziek ion hetzelfde beddeke want die zijn alle grenzen van ‘mijn’ en ‘dijn’ al lang kwijt. In Coburgia is daarin ‘the sky the limit’. In Israël geeft die verkeerde neiging aan Islamisten zelfs het recht tot moorden zonder maat of getal.
Dat gesprekje was een kleine stap om even te blijven stilstaan bij die ‘Leeuwenpoort’. De Mohammedanen zijn daar eeuwen geelden binnengevallen als overvallers-veroveraars en beschouwen dus de al vele duizenden jaren rechtmatige eigenaars, de Joden, als criminelen.
De omgekeerde wereld. Net zoals de echte Globalistische neo-nazi’s zo graag hun eigen naam aan anderen toebedelen.
Als de schrijver van bedoeld artikel dan nog TROUW erbij haalt, dan is mijn maat vol. Dan spreek ik oorlogstaal. Oog om oog – tand om tand. Al is ‘de man aan de knoppen’ wel degelijk iemand anders. Wat ik duidelijk zeer jammer vind.
**
*
Dag van woede
(Door: Wim van Schaik)
**
*
Verleden week vrijdag openden drie “Palestijnen” het vuur op een groep Israëlische agenten bij de Leeuwenpoort, een van de toegangspoorten van de Tempelberg. De terroristen renden vervolgens in de richting van de islamitische Rotskoepel, waar ze na een achtervolging werden doodgeschoten. Volgens de politie droegen ze behalve (zelfgemaakte) vuurwapens ook messen bij zich.
Op de Tempelberg bevinden zich de, voor de Joden belangrijke, Klaagmuur en de Al Aqsa moskee. Na de laffe moord op de agenten werd het complex direct geëvacueerd en werden alle toegangen afgesloten. Ook ging op last van de politie het vrijdagmiddag gebed niet door.
Zondag mochten moslims weer de Tempelberg op. Maar net als Joden en toeristen dat altijd al moesten, moeten nu ook moslims door de veiligheidspoortjes als zij de berg op willen. Dat zinde de Waqf – islamitische dienst die de Tempelberg beheert – niet. De leiders van de Waqf riepen de moslims op zich te verzetten tegen de nieuwe procedure. Islam moet immers als het maar even kan domineren. Dus, Joden en toeristen wel door detectiepoortjes, maar moslims niet. Ziedaar, het wereldbeeld van de moslim in de praktijk van alle dag!
Vervolgens heeft de Palestijnse Fatah-partij woensdag uitgeroepen tot Dag van Woede. Vast afgekeken van hun Egyptische Moslimbroeders die zoiets al eerder (2013) in Egypte deden. We weten dus uit welke hoek de wind waait.
**
*
Ook aan grote woorden geen gebrek. Dat kennen we. Hanan Ashrawi (PLO) noemde de plaatsing van metaaldetectors een „flagrante schending van de rechten en vrijheden van Palestijnse moslims.” Inderdaad. Metaaldetectors om te voorkomen dat terroristen wapens naar binnen smokkelen, knagen aan het ‘recht en de vrijheid van moslims’ om met een beroep op hun terroristische en antisemitische handboek dood en verderf te zaaien. Het is de omgekeerde wereld van de doodscultus van de islam die we zo goed kennen: veiligheidsmaatregelen zijn “opdringende en ontmenselijkende praktijken”. Onschuldigen neerschieten of neersteken moet kunnen, omdat Allah en Mo dat eisen.

Heel goed dat Israël niet aarzelt te laten zien wie er controle uitoefent. Ook als het gaat over de heilige plaatsen in Jeruzalem. En dat zijn dus niet de moslims! Dat is andere koek dan wat in ons land gebeurt. Hier wordt de controle over wijken gewoon in moslimhanden gelegd en trekt de politie zich terug zoals in Amsterdam, waar joodse objecten niet langer fysiek beveiligd worden. Zoiets is terminaal tolerant.
Het weke en tolerante Westen zal Israël wel weer van alles en nog wat verwijten, want de “Palestijnen” zijn immer zielig en Israël is steevast arrogant en treedt altijd disproportioneel op. Een voorproefje kregen we al in Trouw. De laffe moordpartij werd een ‘schietpartij’. Alsof het om een wederzijdse actie ging en niet om een aanval met daaropvolgende reactie. De “Palestijnse” terroristen werden omgetoverd tot ‘aanvallers’. En de lezers kregen ook nog eventjes een vakkundige hersenspoeling met een passage als: ‘De aanslagplegers zouden gedreven worden door frustratie over de Israëlische bezetting’, terwijl het op z’n minst gaat over betwist gebied en historisch gezien over gebieden waarin Joden van oudsher woonden. En natuurlijk geen enkele compassie met de agenten. Nee, bij Trouw heerst alleen ‘de vrees voor toename van geweld’.
Ja, hard geweld, daar moeten de MSM-lezertjes en NOS-kijkertjes niets van hebben, want ze worden zo in beslag genomen door hun goede bedoelingen en hun humanitaire zoetsappigheid, ze zijn zo vervuld van hun parmantige denkbeelden over tolerantie en vrijheid, dat ze blind zijn voor de ongenadige verschillen tussen culturen. Geen wonder dat zij, heel beschaafd  en met een superieure glimlach, graag hun weerbaarheid inleveren. Kijk, daar kan ik woedend over worden. Niet een enkele dag, maar steeds weer en steeds meer.
Door:
Wim van Schaik
(voor
www.ejbron.wordpress.com)
*
*
NADER BEKEKEN
**
Ook bij ons lopen gewapende militairen in gevechtskledij op straat. Die patrouilles zijn bijna stuk voor stuk een moment-opname tussen wat gisteren nog ondenkbaar was, en ons morgen kunnen overkomen. Onze ‘mandaatdragers’ blijven, tegen beter weten in, verklaren dat we gene bang moeten hebben: de Mohammedanen die we hier te gast hebben (toch niet voor altijd?)  zijn van de goede soort. Maar de feiten spreken dat honderdvoudig tegen. Allemaal het werk van een paar duizend  ‘geradicaliseerden’ is de uitleg. En ik die dacht dat elke vijand bij definitie geradicaliseerd is of ervoor in aanmerking komt. Islammers zijn sedert vele eeuwen bij definitie ovral de indringers die, net als koekoeken, de eigen mezen-jongen uit het nest dwingen.
Oei Oei! Dat is en zwaar niet politiek-correcte ornithologische uitspraak waarop hier op aarde zowel als in de Hemel zware straffen staan.
Maar allez, er komt beterschap. Bij de puetrol-pompers is er al minstens één normaal geklede dame straffeloos op straat mogen komen. Geef toe, dat is toch een geldige reden om meteen alle Mohammedanen ’n vrijgeleide te geven?! Zodat U ze een paar jaar later in Uw eigen bed zult vinden om  er nieuwe koekoeksjongen bij te maken…. De Rechten van de Overwinnaars zijn van alle tijden.
Daarom is een zelfde lot als Sodoma en Gomorha, Hiroshima en Nagasaki de aangewezen als een bus sluitende oplosing. Achteraf stelden de Japanners toch ook geen vragen meer? En wees maar gerust; die zullen vanzeleven niet meer herbeginnen!
**
De bilka, naar E.J. Bron
*
 (Digitalia)


Geen opmerkingen: