woensdag 19 juli 2017

4219


Dinsdag 18  Juli 2017

4219 - EBO SI, EBO Là: ALLES PAST PRECIES IN HET DUITSE MEESTERPLAN OM TRUMP EN POETIN TE SLIM DOMAF TE ZIJN
*
INHOUD: ISLAM INVASIE/ITALIË: de Duitse socialisten uit de jaren ’30-’40 hielden niet van halve maatregelen en roeiden uit wat hen voor de voeten liep met kostelijk Cyclon B uit de Höhst Werke. Islamisten doen het wegens de grote massa’s veel praktischer en goedkoper, met messen of springstoffen en nu ineens gewoon met de hulp van Allah en wat on-bestridbare virussen.
Hun doelgroep is dan ook heel wat uitgebreider. Of liever: veel universeler.
Of is globalistischer een beter woord?

OP DE IJTKIJK
*
U kunt het zich niet erger hebben voorgesteld. Na het doden van anderen met al eens in de marge een slachtoffer van de eigen soort, gaat de Islam nu over tot het doden van hele bevolkingsgroepen zonder onderscheid van mijn of dijn. Weg is weg, moet U maar in hun plaats zeggen, zelfs al bent U een van de toelomstige slachtoffers.
Want van ‘offeren’ of ‘slachten’ malen de Moslims altijd en overal ter wereld een echt Feest.
Of denken die soms dat Allah de hunnen immuun maakt tegen Ebola?
Eerst was het TBCn of malaria, bij uitzondering al eens typhus,  pest en geslachtsziekten. Of drugs en wegwerp-vrouwtjes.
 Op zich allemaal niet zo erg. Ook dàt zou Murtti wel weer ‘schaffen’. Desnoods met een aspirientje uit de Bayer Werke….
Ebola spaart noch vriend noch vijand. Of had U gedacht in Meensel Kiezegem, Neeroeteren of in Zwankendamme of Mannekensvere veilig te zijn? Denk dan maar rap wat aders, want Christenmensen weten dat de dood komt ‘als een dief Jihadist in de nacht’.  De Dood zit gepokt en gemazeld op hetzelfde paard als de islam, ja, rijdt hem zelfs voorop.
**
*
En nu, na bovenstaande inleiding, gewapend, gelaarsd en gespoord in volle galop op de vijand in. Naar het land waar de citroenen groeien en waar in ‘t donker loof de goudoranjen bloeien.
*
O mijn lieve herdersjongen,
wat hebt gij toch mooi gezongen.
En je liedje bracht mij in gedachten, naar de bergen met hun wondere nachten…
*
Italiaanse overheid houdt ebola uitbraak door migranten achter voor publiek’
*
Spaanse minister van Veiligheid waarschuwde in 2014 dat ISIS ebola als wapen tegen Europa wilde gaan gebruiken.
**
Ebola in Pisa….
*
Volgens berichten op onafhankelijke blogs en social media is in Italië ebola uitgebroken, veroorzaakt door de enorme aantallen Afrikaanse migranten die dagelijks door Europese hulpmensensmokkelorganisaties aan wal worden gebracht. De uitbraak onder minstens 40 mensen heeft korte tijd op enkele officiële nieuwssites gestaan, totdat deze even snel weer was verdwenen. Het ministerie van Volksgezondheid weigert vragen over een eventuele uitbraak te beantwoorden, waardoor de indruk bestaat dat het zorgwekkende nieuws opzettelijk wordt achtergehouden voor het grote publiek.
Xander
PS
Pisa lugt ongeveer even ver van ons deur in Italië als De Panne van Kortrijk…
*
NADER BEKEKEN
**
*
Ach Libië!!! Nog niet zo heel lang geleden schonk Italië onder Silvio Berlusconi de obelisk uit de vroeg-Romeinse periode terug aan Kolonel Khadafi van Libië, die de Italianen onder Mussolini een paar decennia eerder daar in Tripoli hadden weggesleept. Over het ‘Koloniaal Verleden’ werd toen een groot kruis gemaakt en alles was vergeten en vergeven. In Europa wist men niet eens, dat Libië en trouwens de hle noordkust van Afrika tot diep in het binnenland, vroeger gewoon deel uitmaakten van het Romeinse Rijk. De Middellandse Zee was er het middenpunt van, wan de Sahara tot de Teutoonse Wouden en over Het Kanaal tot aan de voet van de Muur van Hadrianus.
**
*
Voor wie interesse heeft voor WO II komt automatisch uit bij Veldmaarschalk  Edwin Rommel en de steden Tripoli en Benghazi, waar diens Afrika Korps de geallieerde troepen van Montgommery lekker bij de neus nam. Heel eenvoudig omdat die nooit luisterde naar de bevelen van Berlijn (di men via Enigma in Londen mee beluisterde!), wat hem de reputatie bezorgde van De Woestijnvos…. Tot die onderweg naar Egypte, in el Alamein zijn kop in de strop had…
**
*
Na deze voorlopig laatste oorlog in dat gebied, werd Libië  onafhankelijk maar 100% agressief Islamitish. De poging van Mussolini uit de jaren 1929 werd ongedaan gemaakt in zweet; bloed en tranen. Het ws een heel eenvoudige poging van De duce om daar de Italiaanse cultuur te brengen, via 20.000 boerengezinnen die daar de vruchtbare velden zouden ontginnen. Volgens die plannen zouden dat er tegen 1969 minstens 500.000 geworden zijn. In de Italiaanse Geschiedenis worden die voor eeuwig vermeld als de ‘vingtimili’, dappere Italiaanse Burgers, slachtoffers van het Fascisme.  Tot een paar jaar geleden (2011) Engeland samen met Frankrijk zich onder valse voorwendsels ging bemoeien om Khadafi, te vermorzelen. De ‘Arabische Lente’ voor het Europees continent hing toen immers al in de lucht.  Khadafi, die verder ook geen heilige was (de combinatie van fundamenteel islamitisch en socialistisch) was ondertussen van het toneel verdwenen, want in handen gevallen van muitende ‘opstandelingen’, de voorlopers van IS….
Ialië had dus zijn tanden kapot gebeten op die ‘kolonie’. Het verloor tijdens de oorlog zo goed als al zijn oorlogsboten die onderweg om Rommel te bevoorraden, stelselmatig door de Navy werden gekelderd. Niet te verwonderen, want via Enigma had men in Londen zelfs het uur van iedere afvaart….En in Berlijn Hitler maar zijn kop aan het breken over dat gealieerd overwicht op die slordige Itamianen
En nu betaalt het Europese vasteland, met de dreiging van Erdogan voor het vrijgeven van de Balkan Route in de maag, de prijs in mensenlevens voor hun eeuwenlange plundertochten Het is de prijs, niet in Dollars maar in hektoliter boed die door Mekka wordt bepaald. Als korting op de komende prijs van hun pietrol.
Ach en Och, zo komen de geruchten uit Italië door, hadden we no nog maar , neen, niet Mussolini, maar Berlusconi als Grfote Gids, we zouden dat zootje ongeregelde halve wilden  wel van ons lijf afhouden.
Maar dan moet men toegeven, vol medelijden te kijken naar al die arme drommels die telkens met een paar honderd in ieder van die bergdorjes in gans onze omgeving zijn opgevangen. Gestrand als wrakhout op een vreemd strand…
*
Ja Jan zo gauw zelfs de ergste bedreiging een menselijk gelaat krijgt, dan denken wij allemaal ‘Ecco Homo’: die hebben toch ook niet gevraagd om op de wereld gezet te worden…. Maar Merkel en Macroni zouden door de lucht bij de haren gesleept, in hun midden moeten gebracht worden. Als in de bijbel die Habakuk voorhad, toen die door een e,gel Gods van het veld weggeplukt werd, om voedsel te brengen bij de Profeet Daniël, die vastzat in de leeuwenjuil en daar de leeuwen, die feestelijk bedankten voor dat lekker hapje, onderwees.
**
*
 (Digitalia)


Geen opmerkingen: