zondag 12 augustus 2018

5082


t



met de vele schiet-incidenten, zijn er dus inderdaad ook nog altijd de steek-incidenten en de vele uit de hand gelopen ‘grens overschrijdend seksueel gedrag’.
Zijn die laatste ‘daden’ wel degelijk correct weergegeven? Uit de hand gelopen: moet dat niet eerder zijn: uit de penis gelopen? Er mag toch worden aangenomen, dat iedereen nu stilletjes aan weet hoe de kinnekens gemaakt worden. Is een manier lijk een ander om de integratie te bevorderen. Dieper kan die niet gaan!
Wat zal Francken Theo hier met dit geval weer moeten aanvangen? Uitwijzen en terugsturen naar het Land van Herkomst (Libië) is voor de Sociaal Democraten van alle kleuren van de regenboog (Geel, Groen, Rood, Blauw) inhumaan en onmenselijk hard. Ge zilt het zien. Maar anderzijds naar een of andere ‘Penitentiaire Instelling’ zenden, (in den ‘bak’ steken zou Filip De Winter zeggen), kost aan de Belastingbetaler stukken van mensen.
*
Wat ikzelf erover denk? Als voorbeeld voor iedereen die het schoentje moet passen: ophangen, aan de hoogste boom van héél Broeksèl. Met liefst zoveel mogelijk tam-tam erbij en er rond. Dan zou deze Strijder van Allah het ogenblik daarna kunnen gaan beginnen voor de rest van de Eeuwigheid genieten en profiteren van de hem persoonlijk voorbehouden dagverse 72 maagden per dag.   Onder de goedkeurende blikken van de Mô. Plaats van het gebeuren bij voorkeur in Broeksèl ergens in de Europese Wijk, liefst vlak voor het EU- Hoofdkwartier.
Daar zou veel volk komen naar kijken. Meer zelfs dan in A’pen naar die Gay Pride van gisteren…
*

SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!
*
VROUW NEERGESTOKEN IN TORHOUT
09/08/2018
*
Torhout
Deze middag is in bakkerij Devriendt in Torhout een verkoopster neergestoken. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge.
De 34-jarige verkoopster werd neergestoken door haar 37-jarige partner van Libische afkomst. Het slachtoffer werd met levensbedreigende verwondingen afgevoerd. De dader werd opgepakt, maar zijn motief is nog niet duidelijk. Tijdens de steekpartij was enkel het driejarige dochtertje van de Torhoutse in de winkel aanwezig. De vrouw is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhus.
0-0-0-0-0-0-0-
*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
*
Die islammerij, dat is algemeen geweten maar het mag niet gezegd worden, is nu eenmaal een onmenselijk wreed ondier-achtig systeem. Overal elders ter wereld waar de soort ietwat beter is ‘ingeburgerd’, heb ik gehoord, zijn een tiental verwaarloosde kinderen tussen 5 en 15 jaar door de politie teruggevonden. Ze waren daar ‘op pensionnat en in opleiding om aanslagen te plegen in de scholen der burgerij. Inch Allah..
Ho maar, zeggen onze Gutmenschen.
Die daders waren IS-beulen. Juist ja. En wie was hun opdrachtgever? Toch nooit de Paus van Rome?!
Wat de moordpoging in Torhout betreft: die gebeurde voor de ogen van een driejarig kind. Ik mag er niet aan denken wat dat klein meisje zal overhouden aan dat trauma. Waarbij ik dan bijna automatisch denk aan de vele verwijten die Theo Francken weer naar de kop geslingerd krijgt omdat hij illegaal in ons apenland verblijvende kinderen wil huisvesten in ‘een ‘Gesloten Inrichting’ met adequate verzorging. Dat is dus niet ‘Opsluiten’ met alles erop en eraan. Kinderfen sluit men niet op! Vooral net als het kleine islammertjes zijn!
Ja? Het zijn de kinderen van in ons apenland binnen gesmokkelde gewetenloze ouders die hier aan hun lot werden overgelaten. Terugsturen is een probleem, en hier houden is er nog een groter…
De islammerij betitelen als een onmenselijk roofdier is enerzijds dicht bij de Waarheid, maar anderzijds is het verre van ‘politiek correct’.
Vraag: moet een mens zijn goed hart tonen tegenover onmensen? Ja Ja, dat is ongeveer hetzelfde als zou de brave huisvader voor zijn eigen kinderen een razend brousse-wild dier in zijn huis onderdak geven.
De ’Gematigde Islammerij’?? D’er is er maar éne, en dat is die volgens de Koran en de Hadith, waarin tot tientallen keren opgedragen wordt, iedereen te vermoorden die zich niet ‘onderwerpt’.
Ik denk dat er heel wat werk wacht, om de Grondwet van dit apenland aan te passen aan de tijd! Indertijd werd De Bende van Baeckelandt (*)’ voor heel wat minder erge feiten op 20 Augustus 1803 op het schavot op de Grote Markt van Brugge gebracht. Een-en-twintig mannen en 3 vrouwen. Toen beleefden onze Vlaamse voorouders de periode waarop het gezegde ‘Arm Vlaanderen’ is ontstaan. ‘Arm Vlaanderen’ in de meest letterlijke zin van het begrip ‘arm zijn’. Het is wel niet zeer netjes dit heden ten dage nog onder de aandacht te brengen. Want het is de Francofonese gewoonte om precies dàn de ‘omgekeerde transfers’ van Wallonië naar Vlaanderen te berde te brengen. Een verhaal waarvan de historici nog nooit ook maar één Belga van hebben terug gevonden…
(*) Ludovicus Baeckelandt (1774-1803) was een West-Vlaming uit Lendelede die in de crisisjaren uit puur levensbehoud, terwijl de mensen dood van de honger stierven op straat, ging stelen bij de rijke boeren… En va het ene kwam het andere… Is natuurlijk nooit goed te parten. En toch is het veel minder dan wat de islammerij nu doet in ons apenland. Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Ludovicus_Baekelandt
*
Digitaliaanse Hemelrijker

Geen opmerkingen: