zaterdag 18 augustus 2018

5086



 
Ieder vogel zingt zoals hij gebekt is.
(Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)
en bedreigd met uitroeiing: het duurt al duizenden jaren. Van de Tien Plagen van Egypte, over de Romeinse Heerschappij tot over de Holocaust, tot en met ‘Hamas’, Hezbollah en de rest, wat een andere naam is voor dood en vernieling uit der hoek der gebiedsrovers. Die dat allemaal vooral alleen maar doen, omdat hun Allah dat zo wil.
Joodse mensen zijn altijd en overal de Kop van Jut. Ze trekken de wreedheid aan. Is dat alleen omdat ze in doorsnee superieur intelligent zijn? Of toch zo ervaren worden, zelfs al is het onjuist. Het aantal Joodse Nobelprijs-winnaars zegt de rest Vooral tegenover die ene in Arabische handen.
Milieu-zwakkelingen en ‘Gutmenschen’ eisen voor roofdieren, vissen in de zee, vogels in de lucht, ja zelfs voor allerlei ongedierte, levende wezens die met uitsterving bedreigd zouden zijn, politiebescherming. Zelfs de kleinburgerlijke show voor de jacht is verboden. Maar Joden zijn een vervloekte soort, die vooral de islammerij dwars zitten en dus goed zijn voor de slacht.
Ja, inderdaad, intelligentie is, naast muziek, allerlei kunstvormen, ja zelfs de vrolijkheid en het genieten van het leven, haaks op de gewone islammerij. Hun eigen ‘Elite’ achter gesloten deuren daarentegen hebben een totaal andere zienswijze. Daar is het ‘Carpe diem’, maar dan op z’n Arabisch. Met opgepropte ‘Harems’ vol seks-slavinnen, de mooiste ter wereld, Arabische ‘Volbloeden’ en afgerichte jachtvalken voor het amusement. Ze hebben daar hun eigen privé-jets en vliegen olm de haverklap naar de kwiekste naaktstranden wAar ze zich, ameen vooral, als geboren mondaine Westerlingen gedragen die zwemmen in de olie-dollars..
Het is gewoon volkse primitieve achterlijkheid die het best tot uiting komt in de konthefferij bij het ‘bidden’.. Die woestijncultuur loopt gewoon, met vallen en opstaan, bijna 10.000 jaar achter op de Joodse en dus ook ònze Beschaving. Wij in het Westen zijn ondertussen al een flinke stap genaderd…
Gewoon even als voorbeeld Het Hooglied van Koning Salomon in evidentie stellen.
Tijd:  8e-6e eeuw v.Chr.
*

SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!
*
Opnieuw rennen Joodse mannen, vrouwen en kinderen naar de schuilkelders; hoelang nog?
Plaatje hierboven: Joodse mannen, vrouwen en kinderen rennen naar de schuilkelders telkens wanneer het Rood Alarm afgaat dat waarschuwt voor inkomende raketten en of mortiergranaten die vanuit de Gazastrook worden afgevuurd door Hamas en Co naar willekeurige burgerdoelwitten in zuidelijk Israël [beeldbron: Xinhua]
*
Alweer. Ja, nogmaals, moesten Israëlische Joden (Arabieren zijn geen doelwit) zich verbergen en schrikken zich stijf in de schuilkelders.
Sinds Israël (Sharon en zijn corrupte bende) zo briljant en met succes duizenden Joden uit hun huizen in Gush Katif sleepten en Gaza ‘Judenrein‘ maakte, heeft Hamas de bevoegdheid om te beslissen wanneer en hoe lang ze de Joden ondergronds zullen laten rond rennen. Zij bepalen de shots (geen bedoelde woordspeling).
Dit is de derde ‘ronde’ of was het de vierde? Een mens verliest de tel hierbij. Wat zeker is, is dat ze elke ronde hebben gewonnen. Als een terreurorganisatie een confrontatie overleeft, is het een overwinning. Voor een land, vooral iemand die zo machtig is als Israël om een bestand overeen te komen, is het een enorme nederlaag en een grotere schande.
We zullen deze ‘ronde’ ook verliezen omdat de huidige leiders geen vertrouwen hebben in onze eigen gerechtigheid om het probleem op te lossen, om alles te doen om haar burgers te beschermen. We hebben geprobeerd ze op ons te laten lijken. We hebben tienduizend modelburgers brutaal verdreven en hun huizen (en synagogen en begraafplaatsen) aan Hamas geschonken. We dachten dat de wereld ons recht eindelijk zou begrijpen om onszelf te verdedigen …
We staan de families van de aartterroristen toe om de beste medische behandeling in Israël ontvangen. We dachten dat ze onze humanitaire gebaren zouden waarderen. We laten dagelijks duizenden vrachtwagens met materieel en goederen Gaza binnen, zelfs als ze de grensovergangen afbranden. Wij bieden ze water en elektriciteit aan.
Egypte zou dit kunnen doen vanaf hun Rafiah-grensovergang, maar weigert. Wij doen dat omdat we aardige jongens zijn en geloven in de menselijke geest … Egypte is niet het voorwerp van Gaza’s haat. Weet Egypte iets dat wij niet weten? Zeker weten. Hallo? Dus er zal een nieuwe ronde zijn, of een ‘staakt-het-vuren’ waarvan Hamas kan beweren dat ze die het machtige Israël hebben opgedrongen. Ze zullen correct zijn.
Wat te doen? Elimineer het voltallige leiderschap van Hamas. Als ze ervoor kiezen zich achter hun familie te verschuilen, helpt het niet. Bottom line. In Gaza en in het moslim – Joodse conflict in Eretz Yisrael in het algemeen – is de enige manier waarop ze zullen ophouden ons proberen te vermoorden, wanneer de prijs te hoog wordt.
Ik weet dat het een primitieve benadering is, maar ik geloof dat het de enige is. Het leiderschap is niet degene die de hekken beklimmen om Israël aan te vallen, noch zijn of hun familieleden. Die studeren waarschijnlijk aan een universiteit in het Westen.
De nooit eindigende oorlog van de islam met de rest van de wereld houdt op zolang ze beseffen dat ze niet kunnen winnen en dat het te veel pijn doet. Het veroorzaken van ontbering aan de eenvoudige ingezetene van Gaza die leeft onder de tirannie van Hamas, zal het leiderschap niet afschrikken. Integendeel, ze houden van de bloederige en met tranen bedekte foto’s om deze aan het goedgelovige en anti-Israëlische publiek over de hele wereld te tonen.
Het was een misdaad om onze soldaten te laten sterven in gevechten die we niet van plan waren te winnen. Laten we ze niet blijven gebruiken als politieke pionnen in een nooit eindigend spel dat onze leiders niet willen winnen. Zonder volledig geloof in onze gerechtigheid, kunnen ze ons niet naar de overwinning leiden – alleen naar een periode van ‘rust’ – tot de volgende ronde.
Ik bid dat we het niet nog een keer doen. Nog een ronde drie (of vier) is precies wat onze vijand wil. Dat is de reden van hun bestaan. Soms is het Joodse leven belangrijker dan wat de NY Times te zeggen heeft.
door Shalom Pollack
*
Plaatje hieronder: De meeste raketten en mortiergranaten van Hamas en Co exploderen in onbewoond gebied of worden tijdig neergehaald door het Iron Dome anti-raketsys

*
Op 15 november 2012, tijdens Operation Pillar of Defense, kreeg een residentieel gebouw in Kiryat Malachi een directe hit te verwerken. Kiryat Malachi is gelegen ten oosten van Ashkelon halfweg naar Ashdod waar zowat 22.000 mensen wonen [beeldbron: David Katz/The Israel Project (TIP)]
Drie mensen kwamen om het leven waaronder de 24-jarige Itzik Amsalem, de 49-jarige Aharon Smadja en de 25-jarige Mirah Scharf, een moeder van drie kinderen en op dat ogenblik zwanger van een 4de. Haar 4-jarig zoontje raakte zwaar gewond en ook haar twee dochtertjes, 2 jaar oud en het jongste van 8 maanden, dienden te worden gehospitaliseerd.
*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
**
Persoonlijke Noot
Over dat ‘naar de kelder vluchten’ weet ik inderdaad nog een en ander uit mijn vroegste jeugd. Mei ’40, ieder vierkante centimeter weg, baan of veldwegel, vol ‘vluchtelingen’ samengeperst in de uithoek van West-Vlaanderen, met uit de wolken duikelend, de verblindende zon in hun rug, de Stuka’s met ratelende mitrailleurs en jankende sirenes. De grachten vol achtergelaten bagage met hier en daar een verstijfd menselijk lichaamsdeel. Met overal dood vee met opgezwollen buiken in de weiden. Mijn klein kinderverstand kon dat allemaal niet bevatten, vooral niet omdat Vader en Moeder erbij liepen met een zakdoek tegen hun ogen gedrukt.
Of rond 4 September 1944, de bulderende kanonnen achter hoek of kant, die vruchteloos probeerden de stormloop van het oprukkende Poolse bevrijdingsleger te stoppen. Ja, dat benepen keldertje was tijdens die bange uren beter dn de Hemel die op ons hing te wachten. Ontoegankelijk want vol hangend deze keer met Spitfires die rondom dood en vernieling zaaiden.
Toen waren dat in die tijd jachtvliegtuigen of zware ‘bombardiers’ met maximum snelheid van 25 à 300 Km per uur. Ze vlogen dikwijls zo laag, dat men ze bijna uit de lucht kon plukken. Nu halen die raket-dingen supersonische snelheden. En waar er vroeger kleine kraters werden geslagen, zijn die nu zo diep als een huis van vier verdiepingen.
*
En dan was wereldwijd de oorlog opeens voorbij. Als een soort van morele schade-vergoeding voor de Holocaust, werd gezegd, kreeg het Joodse Volk van de Gevestigde Grootmachten een stukje land terug dat hen eeuwen voordien was ontstolen door andere Grootmachten. Het Godsvolk was inderdaad over de ganse wereld, die ze de ‘Diaspora’ hadden genoemd, vrtspreid. Het was het einde van hun ballingschap als ‘straf’ voor wat zij De Zoon Gods hadden aangedaan.
Allez, dat was toch de Leer van de Kerk die we allemaal werden ingehamerd van op de schoolbanken. Denk aan Shakespeare en De Koopman van Venetië die ten voeten uit de omgeving van elke Jood uittekent.
Zij kregen als ‘eerherstel’ hooguit nog geen 10% van hun eigen Land terug, met de Jordaan als Westelijke grens. Vandaar de Westbank, als ze die later overschreden om hun eigen land verder terug te winnen. Om het weer vruchtbaar te maken, zoals in Bijbelse Tijden. Overlopend van melk en honing…
Hoe ooit dat conflict daar zal eindigen, hangt in de nevelen der tijden. Maar één ding is zeker: dank zij de vriendschap van het machtige Amerika en vooral dank zij hun eigen wijsheid en de kennis van de moderne bewapening, staat de uiskag zo goed als vast.
Dat de terugkeer naar het Beloofde Land in Katholieke omgeving dikwijls gelijk gesteld werd met Het Einde der Tijden, nemen we er maar op de koop toe bij.
*
Digitaliaanse Hemelrijker



Geen opmerkingen: