maandag 13 augustus 2018

5083




Neen, wat U hieronder vindt is echt geen kattepis. En toch stinkt het. Tegen klippen en bergen zelfs. Als U het mij vraagt, dan denk ik dat het ruikt naar de lompe lage schouwen van de crematoria in de Natie Nazi doodskampen. Of is da de doodsgeur die uitgaat van het Genntse Liegebeest? Ik geloof waarachtig, buiten in die énige ware God, dat Trump in Amerika de President van de laatste kans is gewest.
Kijk, Beste Lezer en Lieve Lezeres, ik zal er niet veel woorden aan vuil maken. In een tijd waar men zelfs de menselijke piss en kak, o sorry, de menselijke urine en de stoelgang, kan valideren, zullen al die scheve toeren à la Clinton (stom, hé, maar dat klonk al AllahClinton. Louter toevallig, ik zweer het!) in een of ander laboratorium waar vergift geanalyseerd wordt, uit de wereld worden geholpen. Net zoals men van die menselijke piss terug mineraal water maakt en de zwaardere bestanddelen daarvan hergebruikt in de landbouw als meststof.
Heerlijk!
Nog fantastischer is, dat bepaalde personen met de juiste bacteriën in hun stielgang, die stront als zoete broodjes zullen kunnen verkopen. Denk daarbij aan het ‘doneren’ van bloed waarmee door Het Rode Kruis vele mensenlevens proefondervindelijk kunnen gered worden.
Die ene soort resultaten van dat laatste onderzoek interesseren mij nu eenmaal persoonlijjk. Aan mijn ouderdom is het begin van dementie inderdaad niet ongewoon. En juist die ene soort ‘enzymen’ uit afval is goed voor de memorie!
Doet mij een beetje denken aaa het ‘Assekruisje’ op Aswoensdag. Memento homo, dat ge van stof en as zijt. En naar daar zult U wederkeren…
Als goede raad geef ik iedereen toch ter bedenking nog mee om goed in he te zien wat er op Uw bord komt. Meelwormen en pieren schijnen heel voedzaam te zijn. En naar het schijnt, smaken die naar garnalen….
Gepelde garnalen zijn inderdaad een echte delicatesse, maar levend zien dier er iintegendeel ok niet echt zo smakelijk uit…
*
SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!
*
Memo Democratische senatoren gelekt met plan om internet totaal over te nemen
Xander 08-08-2018
(Afbeelding: Getty Images (4)).
*
Paul Craig Roberts: YouTube, Facebook, Google, Twitter, Apple onderdrukken de waarheid en vrijheid van meningsuiting, dwingen meer censuur af dan de Gestapo en Stalin
Uit een gelekte memo die onder Democratische senatoren in Amerika rondgaat blijkt dat de partij van de Clintons en Obama’s verregaande autoritaire maatregelen wil nemen om politiek incorrecte berichten en opinies permanent van het internet te halen.
Dat zal worden gedaan onder het mom van het bestrijden van ‘nepnieuws’ en ‘Russische trollen’, precies de termen die ook de reguliere nieuwsmedia in Nederland constant gebruiken in hun verwoede pogingen om hun misleidende propaganda over bijna alle belangrijke onderwerpen geloofwaardig te houden. Kortom: progressief-links staat op het punt het internet totaal over te nemen.  Deze week werd daar in de VS de eerste stap toe genomen met het bannen van Infowars door grote tech giganten.
*
De Democratische senatoren willen volgens eigen zeggen de vrije pers en democratie ‘redden’, maar die is nu juist dankzij hen en de door hen gecontroleerde media zo goed als volledig afgebroken. Wat ze in werkelijkheid willen redden is zichzelf, hun eigen machtspositie en het globalisme.
In de door senator Mark Warner opgestelde memo wordt beweerd dat het internet en de sociale media platforms ‘bijna ontworpen lijken te zijn voor Russische desinformatie technieken’. Dat is de waarheid, met één belangrijk verschil: de tech giganten en hun sociale media hebben het internet volledig opengesteld voor onbeperkte controle en manipulatie door de Amerikaanse inlichtingendiensten, zoals bijvoorbeeld Edward ‘NSA’ Snowden met duizenden documenten heeft aangetoond.
Gebruikers mogen niet langer anoniem zijn
In het plan van de senator staat onder meer dat social media en providers moeten worden gedwongen om de locatie van alle gebruikers openbaar te maken. Die accounts moeten in het vervolg worden geverifieerd als zijnde ‘authentiek’. Ook moeten er meer mogelijkheden komen om de identiteit mensen met bepaalde politieke opmerkingen en standpunten te achterhalen.
Een autoritair – om niet te zeggen totalitair - voorstel is om de grote tech platforms te dwingen om al hun (gebruikers)gegevens over te geven aan ‘onafhankelijke researchers’, die ‘voor het algemeen belang' gaan’ bepalen of artikelen en reacties potentieel schadelijk zijn voor de samenleving. Platforms en media die niet meewerken aan het op deze wijze terugdringen en blokkeren van ‘desinformatie’ en ‘nepnieuws’ –i ets waarvan wordt erkend dat dit heel lastig is-, kunnen daarvoor strafmaatregelen zoals boetes worden opgelegd. (1)
‘Meer censuur dan Gestapo en Stalin’
Het zal niemand hoeven worden uitgelegd dat deze maatregelen met koeienletters CENSUUR schreeuwen, maar het wordt op typerende Orwelliaanse wijze uitgelegd als het ‘beschermen van de waarheid’. En als dit eenmaal in de VS is doorgevoerd, zal het niet lang duren voordat de EU –dat al jaren vergelijkbare plannen heeft- zal volgen. De linkse globalisten willen hoe dan ook de opinievorming volledig naar hun eigen hand zetten, en al het conservatieve, onafhankelijke en rechtse tegengeluid de mond snoeren.
Paul Craig Roberts, hoofd van het Institute for Political Economy, schrijft dat Apple, Google, YouTube, Facebook, Spotify en Twitter de grondwet, vrijheid van meningsuiting, en ook de algemene vrijheid afbreken met hun aanval op Infowars. ‘Het is al het bewijs wat we nodig hebben dat... deze machtige bedrijven, die aan niemand verantwoording schuldig zijn, meer censuur kunnen afdwingen -niet alleen in Amerika, maar ook in Washingtons vazalstaten (in o.a. de EU)- dan de Nazi Gestapo of Stalins NKVD ooit hebben kunnen doen.’
Roberts wijst erop dat zowel de digitale wereld als de geschreven en TV-media dankzij het globalisme voor 90% in handen is van 5 of 6 giganten, die over de hele wereld hun takken en blindelingse napraters en ‘naschrijvers’ hebben (zoals voor bijna alle reguliere media in Nederland geldt. Eén van de grootste ‘nieuws’verstrekkers aan ‘onze’ media is de New York Times, die zojuist redacteur Sarah Jeong heeft aangenomen, die openlijk haat zaait tegen blanken en letterlijk heeft getwitterd dat blanken wat haar betreft onder de grond moeten worden gestopt. Bizar: Een zwarte conservatief verving in Jeongs tweets demonstratief het woord ‘blanken’ door ‘zwarten’ en ‘Joden’, en kreeg vervolgens wèl een ban. (3)).
Anno 2018 is de waarheid ‘haatspraak’
Kopman Alex Jones van Infowars is slechts het begin, waarschuwt Roberts. ‘Hij is heel direct en gaat soms over het randje. Maar hij zet zaken in de schijnwerpers die de heersende machten in de schaduw willen houden. Dit, en enkel dit, is de reden dat de elite probeert hem af te sluiten. De ‘haatspraak’ aanklacht is een belachelijk verzinsel.’
‘Wat Apple, Facebook en de rest van de Amerikaanse Gestapo bedoelen is dat de waarheid haatspraak (/ haat zaaien) is. Dit komt rechtstreeks uit George Orwells 1984. Echte journalisten zijn overal ontslagen’ (niet alleen in de VS, ook in Nederland). Als Infowars eenmaal is verdwenen, dan zullen er veel meer volgen, ‘totdat iedere brenger van de waarheid de mond is gesnoerd. Dat is slechts een kwestie van tijd.’
*
Diversiteitsbeleid = geïnstitutionaliseerde haat tegen de blanken
Eén van de belangrijkste voorwendselen waaronder er over niet al te lange tijd totale censuur in het Westen heerst is het ‘diversiteitsbeleid’, waaronder iedere minderheidsgroep die zich ‘slachtoffer’ voelt van ‘de blanke man’, zich met onbeperkte haat tegen hen kan keren, en met medewerking van de elite in media en politiek de vrijheid van meningsuiting van die ‘blanke man’ tot op de grond toe kan afbreken.

‘In Westerse politiek is niets minder welkom dan de waarheid’

‘De heersende elite is namelijk bang dat hun bedenksels zo doorzichtig zijn, dat als de waarheid verspreid mag blijven worden, zelfs degenen die zijn gehersenspoeld op een keer het licht zien (door de onafhankelijke alternatieve media),’ vervolgt Roberts. ‘In het Westen wordt niets zo bedreigd als de waarheid. Geen enkel openbaar of privaat (overheids)instituut heeft nog enig respect voor de waarheid. In de Westerse politiek is niets minder welkom dan de waarheid... en de presstitutes (de slaafse massamedia) dienen hun verborgen agenda’s, niet de waarheid.’

‘Wat we kunnen doen? Nooit meer iets van Apple kopen. Ga van YouTube, Facebook, Twitter en Spotify af. Delete je Google accounts, gebruik nooit meer hun zoekmachine. Want deze bedrijven zijn Nazi Gestapo firma’s. Ze verdienen onze veroordeling. Het zijn verachtelijke bedrijven die moeten worden genationaliseerd of opgeheven, of gearresteerd voor het deelnemen aan het complot om de president van de VS af te zetten.’
Roberts vraag zich af of de Amerikanen –en met hen de Europeanen- inderdaad zo dom en onbenullig zijn dat ze niet kunnen zien wat er nu gaande is, dat ze niet beseffen dat ook zijzelf op een keer aan de beurt zijn. In dit opzicht haalt hij een beroemde tekst van de Duitse Lutherse voorganger Marin Niemöller aan, die tijdens het Nazi bewind het volgende schreef:
‘Eerst kwamen ze voor de socialisten, en ik zei niets, omdat ik geen socialist was.
Toen kwamen ze voor de vakbondsleden, en ik zei niets, omdat ik geen lid van een vakbond was.
Daarna kwamen ze voor de Joden, en ik zei niets, want ik was geen Jood.
En toen kwamen ze voor mij – en was er niemand over om het voor mij op te nemen.’
‘Binnenkort zijn wij allemaal aan de beurt,’ waarschuwt Roberts. In Amerika en Europa wordt de vrijheid van meningsuiting onder het mom van ‘de waarheid’ en het ‘bestrijden van nepnieuws’ of ‘Russische trollen’ systematisch vernietigd. Wij leven dan ook nog enkel in naam in een vrije democratie. In werkelijkheid is die al lang overgenomen door linkse globalistische ideologen, die nu stap voor stap hun machtsgreep naar een totalitaire onderdrukkende dictatuur verrichten.
Xander
(1) Zero Hedge
(2) Paul Craig Roberts
(3) Zero Hedge
(4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)
*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
*
De klop op de deur…
Zelfs de (Gewone) Gestapo kon na 22 uur en vòòr 05 uur in de morgen niemands prové binnenvallen. Wat alleen maar bewijst dart die ‘Globalisten’ nu al nog veel erger zijn dan de Socialisten van 13 in een dozijn…
Dit stuk behoeft dan ook geen commentaar.
Tenzij misschien ondergetekende al heel z’n leven ’n raar gevoel heeft bij al die vele ‘schuilnamen’ zoals men vroeger zei. Thans zijn dat allemaal ‘pseudoniemen’ geworden of zelfs, om helemaal exotisch aan te voelen, ‘alias’. Het woord zelf is al een soort masker voor wat er achter allemaal steekt.
De mensen die onder hun echte naam & identiteit op de Sociale Media schrijven zijn – om begrijpelijke redenen – eerder zeldzaam.
Een ongeluk komt dikwijls uit een klein rond gaatje. Of, als onze Maatschappij terug glijdt naar het niveau van de Koewachters (wapenwet genoemd) dan zal dat maar alleen zijn vanaf de dag dat de islammerij het àl te bont maakt. De Media zullen dan niet meer kunnen schrijven over de zegeningen van dat Midden-Oosten systeem, maar over de burgeroorlog zoals het Amerika van de Clintons in het échte Midden-Oosten heben bewerkstelligd. Met als gevolg het op gang komen van de immigratie-chaos.
*
Andere kijk op het gebruik van schuilnamen. Grootmeesters, zoals Hendrik Conscience, Ernest Claes, Félix Timmermans, Guido Gezelle, Godfried Bomans, enz, enz, hadden dat niet nodig. Die stonden veilig onder de beschutting van hun eigen scaduw. Ziedaar het vraagje dat ik bij gelegenheid zou willen stellen aan Herman Brusselmans, of Tom Lanoye. Die hadden voor hun eigen veiligheid dan wel liefst toch schuilnamen gebruikt. wet Wilde weten waarom? Waarvoor, is voor een andere keer. Dat volstaat voor vandaag.
Pleased to meet you.
*
Digitaliaanse Hemelrijker

Geen opmerkingen: