dinsdag 7 augustus 2018




bron
http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/08/Hongaarse-premier-Viktor-Orban-wil-Europa-op-deze-vijf-pijlers-wederopbouwen
*

IEDER VOGEL ZINGT
ZOALS HIJ GEBEKT IS
*
Mijn voorgaand stukje N° 5076 met ‘O Kruise de Vlaming’ kan misschien verkeerdelijk de indruk gewekt hebben, dat hier n en Pater Oblaat aan het woord is geweest. Niets is minder waar. Heb alleen in ons voorvaderlijk Bisschoppelijk College een oerdegelijke opvoeding genoten, om vast te stellen, dat het tegenwoordig meer dan alle hens aan dek is. Anders is onze Joods-Christelijk-Humanistische Beschaving binnen een paar jaar onherroepelijk geïslamiseerd en dus definitief om zeep.
Dus veel meer dan ‘Met Open Vizier’, in weder openlijk in de aanval, regelrecht in de oorlog. In een rechtvaardige oorlog, waarin wij open en bloot door de islamitische overmacht werden overvallen. Heel Eiropa is volgestouwd met Trojaansr Paarden.
Open de ogen, vooraleer de islammerij ze voor eeuwig en een dag toeslaat door het koppen hakken aan de lopende band. Zoals de Geschiedenis uitwijst me alle moslim-veroveringen.. Een ‘gematigd’ mes in de rug krijgen is even erg als een agressief mes. En het maakt geen verschil welke uitleg U daarbij door de strot geduwd wordt.
Ik denk daarbij aan een inbreker- moordenaar, die achter Uw rug en in den donkeren voor U staat, het mes op Uw keel gezet, maar met vriendelijke grijns op dat gezicht, daarbij zwerend dat hij met de beste bedoelingen daar staat.
Neem een ogenblik aan, dat achter diens rug, de molenwiekende Verhofstadt verschijnt die uitlegt dat Jet Verenigd Europa nu eenmaal offers vraagt… Een seconde later bent U al even erg ‘racist’ als ikzelf.
Maar er zit verandering de lucht.
De vroegere Oostblok-landen Hongarije en Polen op kop, nog vers het Sovjetsysteem in het geheugen, luiden de stormklok. Bij ons in de Lage Landen was dat vroeger ‘Klokke Roelandt’, maar die staat al jaren gebarsten te verkommeren op de begane grond in Gent. Ergens in een verloren hoekje. Onze landen, samen geduwd in een nieuw Verenigd Natie-systeem (spreek uit Nazi-systeem) zijn in groot gevaar.
Mijn naam is Roeland.
‘Kleppe brand, en luide storm
in Vlaanderenland….
*
Volgens de Bijbel had Mozes twee Stenen Tafelen nodig met op 2 x 5 van de Tien Geboden Gods aan te verkongigen.
*
Hieronder heeft Viktor Orbàn genoeg aan maar één daarvan voor zijn VIJF doestellingen om Europa uit e shit te helpen. Ja, inderdaad, de tijden zijn veranderd en we moeten het steeds et minder doen…
Lieve lezer, gelieve nu diep te ademhalen en vooral rustig te blijven. Lezen tot het bittere einde…
*
SPIEKEN MAG WÈL
SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!
*
Hongaarse premier Viktor Orban wil Europa op deze vijf pijlers wederopbouwen
Xander 03-08-2018 14:02
*
Overzicht
Nieuwe linkse Spaanse regering zet sluizen juist wijd open voor migranten, belooft hen gratis gezondheidszorg – Libische premier waarschuwt Europa dat er zich veel terroristen en criminelen onder de migranten bevinden – Turkse toppoliticus: ‘Wij zullen effectief zijn, Europa zal moslim worden’
*
het door links-liberaal immigratie-islamisering beleid in afbraak zijnde Europa moet worden beschermd en opnieuw worden opgebouwd, zo stelde de Hongaarse premier Viktor Orban in een toespraak voor studenten. Dat moet in zijn ogen op vijf pijlers, vijf ‘leerstellingen’, gebeuren.
De eerste is dat ieder Europees land het recht heeft zijn traditionele, op het christendom gebaseerde cultuur te beschermen, en de multiculti ideologie te verwerpen.
Punt twee is dat ieder land ook het recht heeft om het traditionele gezin als basis van de samenleving te verdedigen, en dat ieder kind het recht heeft op een moeder en een vader.
Het derde ‘dogma’ is dat ieder land zijn eigen nationale strategische economische sectoren en markten mag beschermen.
Vierde pijler is het recht van ieder land om zijn grenzen naar eigen inzicht te beschermen, en immigratie te stoppen en te verwerpen. Geen enkel land mag worden gedwongen om grote aantallen moslimmigranten op te nemen, en daardoor de eigen cultuur en samenleving te laten islamiseren.
Orbans vijfde stelling is dat ieder land bij belangrijke besluiten het recht heeft op het één land – één stem principe, en dat de EU geen enkele lidstaat dit recht mag ontzeggen of ontnemen, zoals de Brusselse totalitairen met Polen en Hongarije dreigen te doen omdat die landen weigeren zich te laten islamiseren.
Orban betrok zijn punten vooral op Centraal Europa, maar het moge duidelijk zijn dat zijn plan ook de redding van West Europa zou betekenen. De Hongaarse premier laat duidelijk zien dat er zonder globalisme nog een toekomst is voor Europa, dat moet worden geherstructureerd naar een alliantie van vrije, onafhankelijke staten, gebaseerd op vrijwillige afspraken en samenwerking. De huidige EU-Superstaat (deels gerealiseerd, deels in wording), moet tot op de grond toe worden afgebroken.
De gevestigde orde (politiek en media) West Europa beheerst door extreemlinks
Blauwe bloempjes wijsmaken…
*
De gevestigde orde noemt deze niet meer dan logische standpunten, die nog maar een jaar of 30, 40 in vrijwel ieder verkiezingsprogramma waren terug te vinden, inmiddels ‘rechts extremistisch’. En dat komt omdat zowel de grote massamedia als de gevestigde politieke partijen, zelfs liberale, beleid voeren en nastreven dat eenzelfde periode geleden enkel in pamfletten van extreemlinkse partijen en groeperingen was terug te vinden. (1)
Linkse regering Spanje zet sluizen open voor invasie
**
*
In Spanje zien we dan wat er gebeurt als er een linkse (sociaaldemocratische) regering komt. Die zette de sluizen wijd open voor moslimmigranten uit Afrika, wat onmiddellijk een sterk aanzuigende werking had. Zo bestormden op 26 juli zo’n 800 migranten met geweld de grens tussen Marokko en de Spaanse enclave Ceuta. De Guardia Civil –een soort militaire politie- werd daarbij geslagen met stokken en bekogeld met stenen en emmers vol kalk en uitwerpselen. De migranten zetten ook spuitbussen als vlammenwerpers tegen de agenten in.
Twee weken daarvoor had Spanje het reddingsmensensmokkelschip Aquarius met 629 Afrikaanse migranten, dat door Italië was geweigerd, toegelaten. Na aankomst werden Spaanse studenten uit hun woningen gezet om plaats te maken voor de nieuwkomers, die onmiddellijk in allerlei winkels en restaurants werden gezien, en daar betaalden met biljetten van 100 euro. De door het Rode Kruis aan hen gegeven kleding werd allemaal in afvalcontainers teruggevonden.
‘Het is onze plicht om een humanitaire catastrofe te voorkomen en deze mensen een veilige haven te bieden,’ had
de kersverse socialistische premier Pedro Sánchez
*
nog maar kort daarvoor gezegd. Zijn kabinet heeft migranten gratis gezondheidszorg beloofd, en gaat vanaf nu iedere asielaanvraag individueel beoordelen.
Gevolg: talloze bootjes bomvol migranten landen alsof het een invasie betreft alsof het een invasie betreft (filmpje AD) ongehinderd op de Zuid Spaanse stranden – daarbij nog steeds geholpen door de als vluchtelingen hulporganisaties vermomde illegale mensensmokkelaars, die daar dik aan verdienen-, waardoor het land Italië inmiddels heeft ingehaald als grootste poort voor migranten naar Europa. Italië liet het eerste halfjaar nog maar 18.130 migranten toe, tegen bijna 100.000 in de zelfde periode in 2017. In Spanje steeg dat aantal juist van 6513 naar een kleine 21.000.
Nauwelijks echte vluchtelingen
*
Van echte vluchtelingen is nauwelijks sprake. Zelfs de virulent pro-immigratie, pro-islam zijnde Europese Commissie constateerde vorig jaar in een rapport dat zo’n 70% van de migranten niet eens afkomstig is uit een land waar conflicten zijn, of dat zelfs maar onderdrukkende regimes heeft. Cijfers van de VN waren nog onthutsender; daaruit bleek dat slechts zo’n 2% à 3% van de nieuwkomers in Europa een vluchteling is, en de rest enkel uit economische migranten bestaat.
Libische premier: Veel terroristen en criminelen onder migranten
Hoewel, ‘enkel’? De Libische premier Fayez al-Sarraj waarschuwde in juli nogmaals dat er vele honderdduizenden illegale migranten in zijn land zijn, die allemaal naar Europa willen. Volgens hem bevinden daar grote aantallen terroristen en criminelen bij. Dat is volgens hem de reden dat hij geen EU-opvangkampen in zijn land wil. ‘De EU moet juist gaan praten met de landen waar die mensen vandaan komen, en hèn onder druk zetten.’
Geen vluchtelingencrisis, maar demografische jihad
*
Uzay Bulut schreef in maart voor het Gatestone Institute dat er van een ‘vluchtelingencrisis’ dan ook geen enkele sprake is. Dat is naar zijn overtuiging slechts een valse term voor wat er echt gaande is: een ‘demografische jihad’, waarmee het pact tussen links en islam de oorspronkelijke bevolking van Europa wil vervangen door moslims. ‘
Turkse toppoliticus: Europa zal moslim worden
‘De moslimbevolking zal die van de christenen in Europa inhalen,’ bevestigde
het Turkse AKP parlementslid Alparslan Kavaklioglu, hoofd van het Turkse veiligheid- en inlichtingencomité.
*
‘In Brussel is Mohammed al de meest populaire naam. Europa zal moslim worden. Wij zullen daar, als Allah het wil, effectief zijn, daar ben ik zeker van.’ (3)

*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
*
Samen met mij, stelt U dus vast dat de vlam al (’n beetje) in de pan slaat. Bij VTM was het zelfs een paar woordjes waard in Het Nieuws van 19 uur. Vol misprijzen voorgelezen op de autocue met naar beneden hangende mondhoeken. Google integendeel is onbarmhartig correct. Maar objectief, zpams het hoort. Zie
*
Schild & Vrienden ontvangen door Viktor Orbán
Bron: SCEPTR SCEPTR 6 augustus 2018, 11:56
De rechts nationalistische jongerenorganisatie Schild & Vrienden (S&V) was eind vorige maand te gast bij de Hongaarse premier Viktor Orbán. De audiëntie vond plaats in de marge van een Hongaars festival met lezingen en debatten, genaamd ´Tusványos´. Een van de internationale...
*
Digitaliaanse Hemelrijker

Geen opmerkingen: