dinsdag 21 augustus 2018

5091

 
Ieder vogel zingt zoals hij gebekt is.
(Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)
*
Die boot van de Italiaanse kustwacht heeft niets meer dan zijn devoren gedaan. Het ‘Internationaal Zeemansrecht’ verplicht het redden van alle drenkelingen. Onafgezien van hun ‘Geloof’ en van hun huidskleur. Maar ‘redden’ wil niet zeggen in huis opnemen, voeden en onderhouden.
Zelfs hun verdoken geheime opdracht van al die jonge krijgers (in de rwee betekenissen) om ons vroeg of laat ‘over er de kling te halen’ speelt in eerste instantie geen enkele rol.
Racistisch geweld kan alleen van onze kant komen. Allez, dat is toch het politiek-correct standpunt dat we allemaal worden ingeprent.
Alles tot meerdere eer en glorie van doe ene pedofiele woestijnrover.
Geen rook zonder vuur…..
*
Bedenking. Waar begint en waar eindigt dat scheepsrecht? Wanneer zal waterhoofd ‘Broeksèl dat eindelijk eens vastleggen?
Er is, naar mijn bescheiden mening, geen enkel verschil tussen mensensmokkelaars en slavendrijvers. Langs beide kanten is elk menselijk leven slechts zijn prijs waard in klinkende munt.
Anders gezegd: dat is de prijs die onze ‘Samenleving’ moet betalen om de Sharia te mogen introduceren in Europa. 
Simpele vraag van een bezorgde Grootvader. Als de Diciotti een KUSWACHT is, die de Italiaanse kusten en de Italiaanse wateren moet beschermen tegen elke invasie, wat deed die dan voor de Libische kust? Is dat wel degelijk Koscher? Wat steekt daar achter?
Ja, hieronder vindt U een kaartje, met de juiste ligging van dat stuk Italië, dat Lampedusa heet. Ook die ‘kust’ moet beschermd worden en dat weten de slavendrijvers-mensensmokkelaars blijkbaar ook.

En dan nog iets. Libië was toch ooit het land van een zekere Moammar al-Qadhafi, Kolonel van beroep. Akkoord, die man was geen doetje, maar wij Europeanen hadden daar in de tweede fase van zijn optreden, geen afdragen van. Dat die uit de weg werd geruimd om plaats te maken voor De Arabische Lente, dat danken wij niet alleen de koekoek, maar ook het Internationaal Hof van Den Haag. Om nog maar te zwijgen van de toenmalige Franse President Sarkozy!
*
SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!
*
Italiaanse regering dreigt migranten terug te sturen naar Libië
*
19/8 om 20:51 door pvm | Bron: BELGA
De Diciotti van de Italiaanse kustwacht Foto: AP
**
Als andere Europese landen geen migranten aanvaarden die op zee vastzitten op schepen van de Italiaanse kustwacht, zullen ze teruggebracht worden naar Libië. Dat heeft de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini zondag gezegd.
Het schip Diciotti van de Italiaanse kustwacht ligt al dagenlang geblokkeerd voor de kust van
*
het Italiaanse eiland Lampedusa.
*
Aan boord bevinden zich 177 migranten. Niemand wil de migranten, die tussen Malta en Italië werden ‘gered’, laten ontschepen. Dat de regering van Malta zondag verklaarde dat de boot best aanmeert in de haven van Lampedusa, zet kwaad bloed in Italië.
‘Ofwel beslist Europa om Italië echt concreet te helpen, bijvoorbeeld te beginnen met de immigranten op het schip Diciotti, ofwel zullen we gedwongen zijn te doen wat de business van de mensensmokkelaars voor altijd zal stilleggen’, aldus Salvini. ‘Dat betekent: de mensen die gevonden worden op zee, terug escorteren naar een Libische haven.’
De Libische kist is groot genoeg
*
De Europese Unie en de Verenigde Naties hebben al herhaaldelijk gezegd dat het terugsturen van migranten naar Libië in strijd is met het internationaal recht. De migranten riskeren er immers ‘gefolterd’ en ‘mishandeld’ te worden.
Mensenrechten
Italië werd in 2012 al veroordeeld door het Europees Hof van de Mensenrechten wegens de uitwijzing van op de Middellandse Zee geredde Afrikanen naar Libië. Met de repatriëring stelde Italië die mensen bloot aan het risico op een onmenselijke behandeling, stond toen in het vonnis.

Eind juli stelden de VN nog een onderzoek in nadat een Italiaanse sleepboot 108 migranten had teruggebracht naar Libië.
*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
**
Dat terugsturen dateert dus al van vòòr de Lega aan de macht was.. Anders gezegd: de vroegere Machten in Roma zaten de EU ook al dwars. Raar dat zoiets nu pas uitkomt…

Wat mij opvalt, is dat zoiets juist in DS geschreven wordt. Het is alsof ze het stof van de schoenen van Salvini willen afvegen. De man peesteert iets goeds, en kijk, ze breken hem niet af.
Enfin, ondertussen vertelde de radio dat de boot vol miserie is mogen aanmeren op Sicilië, maar dat er niemand van boord en aan land mag komen… Want die ‘Verrijkers’ zouden de second nadien als in de lucht opgelost zijn. Onzichtbaar in het landschap. Maar ze zitten wel in onze aderen…
Waar ze van ‘migranten’ een paar kilometer verder transmigranten zouden geworden zijn. Onderweg naar nergens.. Altijd goed gevoed, goed gekleed, van moskee naar moskee onderweg, maar altijd bereikbaar voor eventiele instructies via hun gratis gekregen draagbare mini radio-installatie, ook wel een ‘smart phone’ genoemd, om ‘contact te houden’ met het thuisland…
Goê bezog, dat wel.
*
Digitaliaanse Hemelrijker

Geen opmerkingen: