donderdag 23 augustus 2018

5093



 
Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.
(Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)
*
Niet toevallig valt dit jaar, A.D. 2018, dat een scharnierjaar blijkt te zullen worden, het islamitisch ‘Offerfeest’ samen met de datum waarop precies 50 jaar geleden in Praag ook het socialisme met een menselijk gelaat de keel werd over gesneden.
Een en twintig Augustus 1968: als lammeren werden zij ‘onverdoofd) ter slachtbank geleid. Verpletterd en tot moes vermalen onder de rupsen van de Sovjet pantsers die amper 20 jaar voordien ook al het Duitse (Nationaal) Socialisme tot moes hadden vermalen. Bij ons in Coburgia was dat precies 10 jaar nà de Expo ‘58 waar de Triomf van Het Vrije Ondernemen werd gevierd. Met op de voorgrond als attractie, het Sovjet Paviljoen dat de mensen met open mond bleven bewonderen.
*
Het Jaar Onzes Heren 2018 is ook het jaar van de islammerij ‘met een menselijk gelaat’.
Want het laatste jaar dat er mag ‘ge-offerd’ worden met het mes op de blote onveerdoofde keel. Zodat elk dier met brekende ogen zijn moordenaar kan volgen. Voor De Ware Gelovigen is elk dier dat op die manier geslacht wordt, een oefening voor later. Om het ‘kelen’ met de blote handen niet te verleren.
Heeft U er op gelet, dat het ‘offeren’ van schapen ipv mensen vanwege Jahweh een goddelijke suggestie is geweest, aan de Aartsvader Abraham, door de islammerij, net als zoveel andere zaken, zij dat verhaal zo maar klakkeloos overgenomen van het Jodendom? En ja, na verloop van tijd herinnert de Wereld zich nog alleen ‘de namaak’. Het ware verhaal is na te lezen in de Bijbel en op

*
MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!
*
Het socialisme, een synoniem voor onmenselijkheid: de “Praagse Lente”
Geplaatst op 21 augustus 2018     door E.J. Bron
*
Het – zowel destijds als nu – fundamenteel fout en een gevaarlijke idee van het “socialisme met een menselijk gezicht”. Het werd op 21 augustus 1968 door de soldaten van de Sovjet-Unie, Polen Hongarije, Bulgarije en de DDR platgewalst. De “Praagse Lente”, die nooit iets met vrijheid te maken had, was voorbij.
De boodschap van de volgroeide socialisten – de communistische despoten uit Moskou – aan de in de socialistische ideologie gedwongen gevangen zittende broederlanden was overduidelijk: wie van de weg van het socialisme afwijkt, krijgt te maken met de woede van de kameraden. In de nacht naar 21 augustus 1968 waren ongeveer 500.000 soldaten uit de “socialistische broederlanden” Tsjecho-Slowakije binnengemarcheerd om “met geweld een einde te maken aan de droom van een liberaal, democratisch socialisme.” Dat het socialisme en zijn verschillende vormen – van de sociaaldemocratie tot aan het communisme toe – diametraal tegenover vrijheid en democratie staat, bevestigt ook Björn Höcke (AfD) ter gelegenheid van de 50e herdenkingsdag van de “Praagse Lente”:
“Nu nog denken veel mensen in Duitsland dat het socialisme op zich een goede zaak zou zijn. Als ze geconfronteerd worden met de vele misdaden, die in naam van deze doctrine werden gepleegd, dan zeggen ze dat het socialisme gewoon nooit goed zou zijn uitgevoerd.
In de jaren-60 van de vorige eeuw leidde de plan-economie het toenmalige Tsjecho-Slowakije in een economische crisis. In de Communistische Partij kregen hervormende krachten de overhand, die een nieuwe weg wilden inslaan, een “socialisme met een menselijk gezicht”.
Deze hervorming werd vandaag 50 jaar geleden door Sovjet-tanks overrompeld. Het aantal gedode demonstranten bleef tot het einde van de “Koude Oorlog” een staatsgeheim. Nu gaan onderzoekers uit van 137 gedode demonstranten. Met de “Praagse Lente” stierf de hoop dat het socialisme hervormbaar zou zijn. Pas 21 jaar later, na twee decennia van verstarring, startte Michael Gorbatsjov met de “Perestrojka” een nieuwe hervormingspoging. Het resultaat was uiteindelijk geen “socialisme met een menselijk gezicht”, maar de implosie van het Sovjet-machtsblok. Na meer dan een eeuw vergeefse staats- en maatschappij-experimenten, die meer dan 100 miljoen mensen het leven kostten, wordt het misschien eens tijd om de politieke doodlopende weg als zodanig te herkennen.”

AAN DE VRUCHTEN

KENT MEN DEN BOOM
*
Er is echter toevallig ook nog een andere ‘Lente’ die ons in heel Europa door Slinx en de Slinxe Media recent werd opgesolferd. De Arabische Lente.
Die moet in wezen in wreedheid en onmenselijkheid niet onderdoen voor de onderdrukking ten tijde van De Praagse Lente. Alleen gaat het er wat meer islamitisch aan toe, ttz achterbakser en geniepiger. Zonder pantsers, maar met de buiken van hùn en (even later) van ònze vrouwen en jonge meisjes.
Vast verbonden met de reputatie van de stad Praag, is, uit de jaren ‘42 en voorgaande jaren, de naam van de SS-‘Reichsprptector’
REINhARD HEUDRICH,
bijgenaamd De Slager van Praag. Of Het Blonde Beest. Zie
*
Digitaliaanse Hemelrijker


Geen opmerkingen: