zondag 26 augustus 2018

5087



Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.
(Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)
*
Met het woord ‘Standaardiseren’ wordt hier méér dan het naar voor brengen van een soort standard-uitleg bedoeld, namelijk een uitleg die door De Stadaard kwal.gazt gezet wordt als enige geldende norm. M.a.w. het is de enige mogelijke juiste uitleg die lezers mogen koesteren.
Had ik sedert gisteren en ‘gratis’ abonnement gewild op De Schandaard dan had U nu vandaag hieronder een (gespiekt, afgekeken, klakkeloos overgenomen) artikel ter lezing geregen. Onbeschrijfelijk gemis dat U dus gemist heeft.
Er kon bij gevolg op deze blog maar gecommentariëerd worden op de losse reutel.
En inderdaad, de paar woorden die de toevallige lezer gratis gestoffeerd krijgt, rammelen langs alle kanten. Het is één opeenhoping van pretentieuze stoef, een wirwar van ‘likes’, ‘sites’ en ‘homes’ waar zelfs ‘n straatkat haar jongen niet meer in terugvindt. U krijgt het gerecht dus opgediend als kip-kap zonder einde noch begin, van bij de halal-slager om de hoek. Maar de rommel bevat in ieder geval de essentie van al die zovele stromen subsidies als wilde bergrivieren, die willen zeggen, hetgeen vroeger de Geintsche Roode Kameraden als slagzin gebruikten. U moest hunne kameroad zijn, of ze sloegen up joen muile’.
*
SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!
*
‘FRANCKENS GETWITTER IS GÊNANT VOOR BELGIË’
*
‘Het zou vreemd zijn als ik zou zwijgen over een staatssecretaris van het land waar ik al zo lang woon.(Bart Dewaele)
*
Steunpunt Mens en Samenleving, VVOB-Education for Development
Bart Dewaele
Algemeen directeur. Waregem Sint-Eloois-Vijve,

*

Andrew Stroehlein,
Mediadirecteur Human Rights Watch:
“Viktor Orban, Marine Le Pen, Geert Wilders … en Theo Francken? ‘Hij past in dat lijstje’, vindt Andrew Stroehlein van Human Rights Watch.
‘Op Twitter verspreidt hij valse geruchten over moslims, illegale migranten en mensenrechtenorganisaties. Dat voedt het klimaat van angst.’
*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
**
Een in de meest letterlijke zin van het woord arm blogschrijvertje moet zich zekerlijk niet geroepen voelen om de verdediging van Francken Theo op zich te nemen. Daar is die persoonlijk, net als Matthei Salvini, Italiaans Minister BiZa van volgend stukje Nr 5098 wel meer dan mans genoeg voor.
De manier echter waarop deze planeet-koeien-wachters zijn Ambt benaderen, tart elke verbeelding. Gewoon omdat Fanckken helemaal niets uitvindt of op Twitter ‘uit zijnen duim zuigt’, zoals zij trouwens meestal zelf doen. Maar weer is het waar: de Waarheid kwetst. En een harde waarheid kwetst harderder dan hard. Vooral als het om hun vrienden en toekomstige Bazen (denken zij), de mo-slimmerds, gaat.
En ook als het over Het Nieuwe Amerika faat in dit verhaal.
Het is en blijft een feit, naarmate Trump meer en meer (en blijkbaar met redenen omkleed) kan bezwadderd worden, roeren ‘all over the world’ de Democc-Rats hun snater. Dus ook bij ons en in ieder geval bij De Schandaard, het voornaamste kwal.blad van het Land waar ik ook al 82 jaar (minus 15 Italië), woon.
Wat nu recent op kap van President Trump allemaal boven gespit wordt, is zeker niet mals. Alhoewel, in die middens…
Is na te vragen inzake het royaal vaderschap van een zekere Miss Delphine Boël. Maar men spreekt er mijns inziens in het geval Trump veel te graag over. Niet het feit wordt gelaakt, maar de persoon. Erg katholiek is dat niet!
Hetzelfde over ‘het misbruik in de Kerk’. Niet de feiten worden in de verf gezet gazet, wel de vermeende daders van ‘misdrijven’ van 20-30 jaar geleden, die dus al lang wettelijk verjaard zijn. Raar, hé.
Beide uitgesponnen berichtgevingen geven de indruk dat er bedoeld wordt, de splinter in andermans oog aan te klagen, om te kunnen zwijgen over de balk en zelfs de hele gebinten in hun eigen ogen. Wat in voorkomend geval alleen maar ‘grensoverschrijdend seksueel gedrag’ is. En geen ‘misbruik’.
Inderdaad, die Monica Lewinsky van Billeke de lege Kllinkton was geen publieke prostitué, maar ze presenteerde wel dezelfde services. Aan huis geleverd zelfs ten huize Het Witte Huis..
Zuurpruimen, dat zijn het! Al die planeet koe-wachters en hun Groen-Blauw- Rode meelopers….
Omwille van het (subsidie-)smeer, likt de kat de kandeleer.
*
Digitaliaanse Hemelrijker

Geen opmerkingen: