vrijdag 31 augustus 2018

5102


g
*
(*****) DeNieuwe Wereld Orde is een onheilspellende term die herinnert aan de onzalige tijden van de Repressie in ’44-45 en volgende jaren.
De ‘Repressie’ (er is geen Nederlands woord!), waar veel Vlamingen, terecht maar meestal voor 99.99% onterecht hebben moeten boeten, omdat zij beticht werden van Lid te zijn geweest van De Nieuwe Orde, d.i. het Socialisme naar het Duits Model van een zekere Adolf Hitler, ooit wereldwijd bevochten met wapengekletter, te hebben aangehangen. Het was in die dagen inderdaad de bedoeling van de Slinxheid gedomineerde Overheid, om het ras der Vlamingen voor eens en voor altijd onder de knoet te houden. Broodroof of internering waren daartoe de best geschikt geachte middelen geacht.
En nu, 70 jaar later, zou de veel grotere globalistische Nieuwe Wereld Orde de hemel op aarde moeten zijn….
Zelf een ezel valt geen twee keer over dezelfde steen… Tenzij het nen héél groten domme, ezel zou zijn. Iets dat men bij beroeps-polletiekers nooit zeker kan van zijn.
** ** ** **
Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.
(Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)
*
Het hierboven vermeld Verdrag van Rome (1957) of het Verdrag der Zes, ook wel de E.E.G., later de E.G.K.S. genoemd, opvolger van de BeNeLux, kwam tot staand uit vooral economische motieven. Dat, als lokaas voor tal van achterbakse bij-bedoelingen. De Zes waren beperkt tot Italië, Frankrijk, West-Duitsland, Luxemburg, Nederland en Coburgia, ons edel lan der Bel-hu-én. Zij waren de basis voor het kloppend hart van het éne nieuwe groot Vaderland dat de Gelijke wou zijn van de USA.. De Verenigde Staten van Europa.
Zie
P.H. SPAAK, als Linkx voorman en initiatiefnemer, uiterst links, met bril.
*
De volgende jaren werden deze Zes altijd maar verder bedingingslos uitgebreid tot het Comme Chez Soi Clubje dat liefst 28 Leden zou gaan tellen. Zonder dat ooit ook maar één soort ‘Huishoudelijk Reglement’ bestond of werd overeen gekomen. Tot er zelfs een poging voor ‘n soort van Europese Grondwet door Broeksèl werd gelanceerd, poging die door Frankrijk en Nederland, bij referendum, werd afgeschoten.
In het apenland Coburgia werd niet eens iets gevraagd aan de Burger, maar besliste de (Blauw-Slinxe) Overheid in onze plaats met een enthousiast ‘Ja, doe maar’. Zodat er zich niemand realiseerde meteen tezelfdertijd tot de Nieuwe D.D.R. te zijn toegetreden.
(Buiging richting Mekka)
De zaak van die wurgende ‘Grondwet’ ging niet door. Geen Europese Grondwet, maar wel een Europese ‘Nationale’ Hymne: ‘Alle Menschen weden Brüder’. ‘We worden allemaal kameraden ondereen, of we sloan up julder muile’. Maar dan auf Deutsch.
Sedertdien is het zaakje een soort van supermarkt-vogelenmarkt geworden, vol vodde-marchnads en sjacheraars. Met een oneindig aantal ‘Euro-Parlementariërs’, Euro-Ambtenaren, Euro-Diplomaten, Euro-Inrichtingen, Euro-Afvaardigingen, Euro-Comitéssarissen en Euro-kabinetardds’, en, enz, die in hoofdzaak alleen zichzelf, hun eigen glorie en hun eigen zaligheid als reden van bestaan hebben.
Zo werden destijds ingewikkelde Europese ‘Richtlijnen’ verplicht gesteld nopens de maximum toegelaten kromming van bananen en over de exacte inhoud van precies één liter warm water. Of over onkruid-verdelger van een economische Grootmacht die hen niet zint.
*
En opnieuw is Coburgia bij de beste leerlingen van de klas. Het hoofd (en verder ook het hele lichaam) van de C.E.O. van de Euro-Politie, de Europol is ’n geboren en getogen Vlaams Madammeke in hart en nieren….
Ik doe op deze blog niet mee aan namen noemen of in het Openbaar aan informatie lekken over de interne werking van Het Korps-Domein, maar kan alleen zeggen dat het politie-uniform haar zeer schattig staat.
*
Alle Europese Systemen zijn in hoofdzaak postjes-melkkerijen voor in eigen land uitgerangeerde politiekers en hun vele vriendjes. Die zich zowel in Bruxellabad als in Straatsburg zich tegen exorbitante verloningen in de kaas hebben gewerkt. Die zich daar onledig houden met beuzelarijen Terwijl de zaken die werkelijk de na-oorlogse welvaart van de Europese Burger zouden moeten bevorderen, op de lange baan geschoven worden. Ik mag er niet aan denken waarom. Tenzij het de Wil van Allaj hu Akbar zou zijn.
*
Vandaar de lopende Geert Wilders cartoon-prijskamp om, op gevaar van zijn leven, de hoofdvogel af te schieten.
Komt daarbij om Euro’s wege, die tenslotte volgens de Beurzen in vrije val is, dat, om zand in de ogen te strooien, de compleet ver-Fraste hoofdstad van ons eigenste Coburgia i.p.v. Berlijn de Reichshauptstadt van Das Viertes Deutsches Reich werd aangeduid als Oberkommando-adres van het Geheel.
Na deze eerder negatieve kijk op dit Geheel, zou het verband moeten duidelijk zijn, dat de poten van onder onze stoel door de Overheden weggezaagd worden, door hun uitleg over zaken zoals die zich voordoen in de gewezen D.D.R….. Met namelijk in de Media de Burger, het eigen Volk Eerst als ’n bende opstandelingen ge-watermerkt..
*Anders gezegd; de ezel staat stil voor de volgende steen die op zijn weg ligt: de Nieuwe U.S.S.R. en zal dus niet in de val lopen.
*
Zolang de Europese Unie, die in feite ’n Godenkind met machtige vrienden zou kunnen worden, niet bestuurd wordt door ‘economen’ à la Trump of à la Poetin, maar eerder door beroeps-mislukkelingen à la Verhofstadt, Marianne Thyssen en J.C. Juncker (om maar die 3 te noemen) is deze ‘Instelling’ een aanfluiting voor de Rede.
*
SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!
*
Begint nieuwe volksopstand in Chemnitz? 10.000 woedende Duitsers roepen ‘wij komen terug!’
*
Xander 28-08-2018 14:38
Nieuwste officiële criminaliteitscijfers: Dagelijks moordaanslagen door ‘vluchtelingen’, 17 x vaker als landelijk gemiddelde – Verzwegen door media en politiek: Linkse burgemeester Chemnitz reed in voetgangerszone rolstoelrijder dood – Peilingen: AfD al in drie deelstaten de tweede partij
*
De zoveelste moordaanslag van migranten op drie (nieuwbakken) Duitsers, en de daarop volgende valse berichtgeving door de massamedia, was de druppel die de emmer in Chemnitz deed overlopen. Gisteren demonstreerden minstens 10.000 inwoners –10 x zoveel als een dag eerder - tegen de massa immigratie en daardoor snel toenemende onveiligheid op straat. Dit doet sterk terugdenken aan 1989, toen de beelden van demonstrerende burgers in Karl-Marx-Stadt –de toenmalige communistische naam van Chemnitz- en andere Oost Duitse steden de hele wereld overgingen. Is dit het begin van een nieuwe Duitse volksopstand tegen het ‘DDR 2.0’ regime in Berlijn?
ANTIFA probeert vergeefs geweld uit te lokken
Na een 3 uur langende demonstratieve optocht sloten de circa 10.000 Duitsers af met het massaal zingen van het volkslied, en de gezamenlijke kreet: ‘Wir kommen wieder!’ oftewel ‘wij komen terug!’.
Zo’n 1000 leden van de extreemlinkse terreurbeweging Antifa probeerden met geweld, zoals het gooien van flessen en stenen, rellen uit te lokken, wetende dat de mainstream media volledig op hun hand zijn, en de ontstane chaos automatisch aan de demonstrerende burgers – valselijk ‘extreemrechts’ genoemd - zouden toeschrijven.
Migranten: 17 x vaker moordaanslagen, 12 x vaker seksmisdrijven
*
Maar de demonstranten lieten zich niet provoceren of wegjagen. De woede over het immigratie/islamiseringsbeleid van de afgelopen jaren zit te diep. Volgens de jongste officiële criminaliteitscijfers begaan ‘vluchtelingen’ inmiddels iedere dag wel ergens in Duitsland een moordaanslag. Dat is 17 x zo vaak als het Duitse gemiddelde. Ook wat seksuele misdrijven betreft zijn migranten zwaar oververtegenwoordigd, en maken ze zich daar 12 x vaker schuldig aan.

En nogmaals: het betreft hier enkele de geregistreerde aanslagen en aanrandingen/ verkrachtingen, wat volgens diverse bronnen bij de politie slechts een fractie is van het werkelijke aantal migrantenmisdaden.

Burgemeester reed in voetgangerszone rolstoelrijder dood
*
De woede van de inwoners richtte zich ook tegen SPD-burgemeester Barbara Ludwig, die zich niet schaamde voor het rondbazuinen van de leugen dat het Stadsfeest in het weekend voortijdig werd afgebroken vanwege de ‘dreiging van rechts’. De organisatoren besloten echter uit medeleven met de drie door Noord Afrikanen neergestoken Duitsers – waarvan er één, maar volgens andere berichten toch twee, zijn overleden- te stoppen met het feest.
De linkse burgemeester stond er toch al niet goed op bij de burgers, omdat ze in een voetgangerszone een rolstoelrijder had doodgereden, een schandaal dat door de media en politiek werd doodgezwegen. Ze kwam daar destijds met een zeer lichte straf – een boete die overeenkwam met slechts 90 dagen ‘zitten’- vanaf.

‘Wir sind das volk!’ Opstand tegen gevestigde orde
*
29 jaar geleden klonk in Chemnitz massaal ‘Wir sind das Volk!’ tegen het communistische regime, en nu opnieuw tegen het regime Merkel, ondanks het feit dat de politie probeerde om de demonstranten uit elkaar te drijven. Dat lukte echter niet, waarna volgens Journalistenwatch ‘een indrukwekkende stoet zich in beweging zette. De mensen gaven een signaal af dat ze genoeg hebben van immigranten, moordenaars en hun politici, die de vluchtelingen permanent beschermen, en in plaats daarvan de eigen bevolking met moralistische verwijten aanpakken.’
De inwoners van Chemnitz demonstreerden vreedzaam tegen de geëxplodeerde migrantencriminaliteit. Het geweld was zoals gewoonlijk uitsluitend afkomstig van de extreemlinkse tegen’demonstranten’. De media verspreidden vervolgens de leugen dat de ‘extreemrechtse’ burgers een ‘heksenjacht op buitenlanders’ waren begonnen (1), en negeerden compleet de aanleiding, namelijk de door migranten neergestoken Duitsers (2).
‘Wir kommen wieder!’ Herhaling van 1989 in de maak?
*
Het massale ‘Wir kommen wieder!’ kan gezien de gebeurtenissen in 1989 maar beter serieus worden genomen door de Duitse autoriteiten. Of juist niet, zodat de burgerdemonstraties nog massaler zullen worden, en zich ook naar andere steden zullen verspreiden. 29 jaar geleden leidde dat tot het afzetten-en enkele jaren later ook arresteren- van partijleider en staatshoofd Erich Honecker. Veel Duitsers hopen dat dit uiteindelijk ook het lot van bondskanselier Angela Merkel zal zijn.
De tekenen zijn hoopgevend, want de enige partij die de Duitse samenleving wil beschermen door het weer gaan bewaken van de grenzen en het stoppen van de massa immigratie-islamisering, de AfD, staat in de peilingen in de deelstaten Sachsen, Thüringen en Sachsen-Anhalt op 21% tot 25% van de stemmen, waarmee de partij de op één na grootste zou worden. In Sachsen zou de partij van Angela Merkel, het CDU, met 9% terugzakken naar 30%. Haar coalitiegenoot SPD zou in deze staten niet meer dan 10% tot 14% van de kiezers achter zich krijgen.
‘Of Chemnitz het startschot voor deze ontwikkeling is, zullen we zeer spoedig zien. Denk terug aan de dagen voor de ondergang van de DDR. Slechts enkele dagen voor de val van de Muur verkondigde Honecker dat deze ‘nog 1000 jaar zal blijven staan’. Het duurde echter slechts een paar weken voordat een kleine protesttocht in Leipzig uitgroeide tot een volksbeweging in de DDR, waaraan miljoenen demonstranten meededen, en die de heersende klasse als het ware in één nacht wegvaagde,’ geeft de bekende conservatieve blogger Michael Mannheimer als commentaar.
‘Maar die klasse heeft zich in de DDR 2.0 (het huidige Duitsland) opnieuw en versterkt georganiseerd, en is feitelijk weer aan de macht. Deze keer gaat het erom de fouten van 1989 te vermijden, en deze klasse compleet op te ruimen.’ (4)
Xander
Dit is in de DDR, het ogenblik waarop het woord ‘Democratei’ de nek werd omgewrongen…
DDR staat voor Duitse Democratische Republiek
*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
*
De Europese ‘Burgeroorlog’ wordt dus blijkbaar aangestookt. In plaats van te luisteren naar de gefundeerde verzuchtingen van de Burgers, behandelen de Overheid en de Media hen als onwillige onderhorigen. Als slaven. Begrijpelijk van hun kant, want voor hun ogen stort hun wereldje in elkaar. Zij zien ook, dat er in bvb Italië een Nieuwe Lente en en nieuw Geluid de zaken beter bereddert dan hun vriendjes. Voor zover die nog niet achter tralies zijn beland. Vandaar een paar zeer persoonlijke vragen. Zijn, na 60 jaar; de lonen en de patronale lasten in Europa overal zo dicht mogelijk dezelfde? De prijzen van de eerste levensbehoeften’? De tarieven in de Medische Sector? De behandeling aan Oden van Dagen? Hoe zit het met de pensioenen?
Zelfs de Verkeersregelmenten verschillen nog altijd van land tot land, ja zelfs van Gewest tot Gewest.
Zijn de belastingsvoeten en de BTW-tarieven overal ongeveer dezelfde? Wat werd hiervoor al gedaan?
Is, op Gerechtelijk Vlak, de ‘Code Napoléon’ uit de jaren 1800 nu eindelijk overal bijgewerkt, met overal dezelfde tot in detail geregelde toepassingen?
Worden er wetten gemaakt ter bescherming van de ‘Zedelijkheid’ van de Burger? Pf wordt er eerder gekwanseld met begrippen zoals ‘respect’ – ‘geag’ – ‘fatsoen’ – ‘moraal’ – ‘eerlijkheid’, enz, enz.
‘Zedelijk Volkgroot Volk’. Is er nog iemand die zich de bedenker van deze woorden herinnert?
Zijn er data-banken inzake internationale criminaliteit-bestrijding van Gemeen Recht op alle gebieden, die de handel en de wandel volgen overal waar die gaan of staan? Weet de Rechterhand wat de Linkerhand doet?
Waarom blijven de ‘Buitengrenzen’ wagenwijd en zonder de minste controle open staan, anders dan om Europa te ‘her-volken’ teneinde zo lang mogelijk de ‘postjes’ te kunnen bezetten? Of komen al die miljoenen ‘Verrijkers’ om de plaatsen op te vullen van ‘onze’ Europese ‘Jongens’ die in beide wereldoorlogen totaal zinloos gesneuveld zijn? Of is dit de Hoogmoed om De Schepper te evenaren ja zelfs te overstijgen in het creëren van een nieuw soort Adam en Eva?
Waarom worden vrienden (Trump, Poetin) tot vijanden verklaard? En vijanden (de islammerij) tot vrienden?
‘Ich bin en Berliner’, zijn de universeel bekende woorden van de later o zo sympathieke maar kort daarna vermoorde J.F. Kennedy (1917-1963), President van 1961 tot 1963 van de Democ Rats.
Wat minder bekend van hem is, is zijn standpunt over Adolf Hitler, de Führer Aller Germanen, die hij terzelfdertijd (totaal misplaatst) uitsprak in Berlijn. Namelijk dat Hitler ‘de geniaalste mens is die ooit zal geleefd hebben’. ‘Maar dat de wereld dat pas ging toegeven, als de haat jegens hem was gedoofd’.
Niemand hoeft daar toch ’n tekeningetje bij? Iedereen die behoudsgezind denkt, is volksvijand numero uno. Zeker als die daarbij ook nog z’n mond open doet. Of als die ’n enthousiast Vlaming is.
En zo is het, dat De Nieuwe Ode van A.H., heden ten dage uitvergroot is tot deDe Nieuwe Wereld Orde. Deze keer openlijk met de steun van Allah op de voorgrond.
Moge de Hemel ons genadig zijn!
*
Digitaliaanse Hemelrijker



Geen opmerkingen: