woensdag 1 augustus 2018

5072

5072 - WAAROM ZOUDEN DIE ARME MARIC HAANTJES OOK NIET NAAR DE SPAANSE COSTA’S MOGEN ????????
*
Spanje: Angst voor strand-bloedbad.
**
Geplaatst op 30 juli 2018    door E.J. Bron
Door: Marilla Slominski
*
De druk op de Spaanse kustwacht neemt toe. Bijna dagelijks landen er rubberboten met Afrikanen op de vakantiestranden, die vol zitten met zonnebadende toeristen. De een of ander wordt onrustig en vraagt zich af wat er zou gebeuren wanneer zo´n rubberboot bewapende islamitische strijders zou transporteren?
Spanje is voor de mensensmokkelaars en hun Afrikaanse klandizie opgeklommen tot populairste land. Zaterdag lukte het opnieuw een groep om met een rubberboot op het volgepakte strand van
*
Zahora in Cadíz
te landen. Het lijkt op een ritueel: toeristen zijn verbaasd, pakken hun mobiele telefoons, de illegalen springen uit de boot en rennen alle kanten uit onder het motto: Gelukt – we zijn binnen!

Tot er ineens een paar tussen zitten met Kalasjnikovs….
*
Hetzelfde tafereel had zich enkele dagen daarvoor al in de buurt van

Tarifa
afgespeeld. Daar had de kustwacht tevergeefs geprobeerd de boot te stoppen, bericht “Breitbart”. Al lange tijd heeft het zuiden van Spanje te kampen met Marokkaans gedomineerde bendes, die verwikkeld zijn in wapenhandel, drugshandel en de handel in illegale sigaretten. “We verkeren in een oorlogstoestand en we verliezen”, aldus een medewerker van de autoriteiten tegenover het Spaanse dagblad “El País”.
De nieuwe Spaanse minderheidsregering onder de socialisten blijft, niet onder de indruk, openstaan voor de “politiek van open grenzen” à la Soros en Co. Alleen al in de afgelopen dagen bereikten duizenden illegale immigranten de Spaanse kust, waarvan niemand weet wie ze zijn. Een gevaarlijk spel, waarschuwen Europese veiligheidsdiensten. Ze vrezen nog een strand-bloedbad zoals in Tunesië in juli 2015. Destijds had de islamitische moordenaar Seifeddine Rezgui (23) 38 volledig weerloze toeristen op het strand van Sousse met een halfautomatisch geweer afgeslacht. Ook hij was met een ubberboot gekomen…
*

Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste
*
Toegegeven, ik pluis héél zeker Het Nieuws niet uit tot de laatste letter.. Verre van, zelfs niet oppervlakkig. Heb er al mijn buik van vol, van door om het uur die onderbrekingen op mijn geliefde Klara-klassiekers. Maar inzake die ‘stoornis’ voor de zonnebaders daar, aan de Costa Spangnola verwondert het mij, over dergelijke ‘ergerlijke waarheden’ nergens iets zinnigs te lezen. Buiten wat gelul op de TeeVee, en dat er toch zoveel miserie is bij die arme Zwartjes. Och arme! Maar akkoord, verder dan De Krantenkoppen gaan mijn aspiraties nu eenmaal niet. Daarom juist zijn de Sociale Media zo handig voor slechtzienden. Het voelt bij mij zo’n beetje aan, als de brave huisvader die onder de Duitse bezetting tijdens de laatste oorlog dievelings en in den donkeren luisterde naar de BBC. Radio Londen. Die wist op z’n eentje meestal meer dan de hele Gemeente. Maar toen was het oppassen geblazen voor luistervinken, want als straf waas daarvoor de ‘deportatie’ voorzien. Naar ergens in het middelpunt van nergens… Arbeit macht Frei, ziet U…. Bij ons is et gelukkig nog niet zo erg gelukkig laten de opvolgers van die kwiebusen, heel zeker tegen hun zin, ons voorlopig nog gerust. De Turkse ras-sultan heeft het hen immers voorgedaan. Met één knip van zijn kleine vinger zet hij heel het land zonder Internet en worden alle telefoons ‘gescreend’.
*
Wij zijn een gemakkelijke prooi voor de wilde beesten uit de Magreb die ons zelfs bij klaarlichte dag overmeesteren. Waarbij de bedenking steeds meer veld vindt, dat onze Slinxe Overheid dat zo wiltZij hebben namelijk nood aan nieuwe kiezers.
En wat meer is: hun leefwereld sluit het best aan bij die van de moslim-landen.
Raad eens welk kieken van vroeg in de avond, in het kiekenkot op de hoogste sport zit. Niet moeilijk, want al de anderen zijn van kop tot teen bezet met uitwerpselen van zij die hoger zitten…
*

Geen opmerkingen: