vrijdag 24 augustus 2018

5094



 
Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.
(Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)
*
Mens, erger je niet. Je leest in je gazet zoiets tegennatuurlijks, en je draait vervolgens gewoon de bladzijde om. Nen kleineb ‘fait divers’ dat perfect past in de Rubriek ‘Gebroken armen en benen’.

Dergelijke voorvallen die uit de lucht vallen, zijn nu eenmaal de prijs voor de ‘Verrijking’. Met dàt klein beetje chance aan de kant van de oorspronkelijke Trappenaars: de mos-lammers moorden elkaar uit. Liefst tot het bittere einde toe. Waar het vechten wordt gestaakt ‘faute de combattants’. (Le Cid).
De politie is ter plaatse en volgt een dood(geschoten) spoor, dat is uitgemond in de hartaanval van een psychisch gestoorde ‘Verrijker’. Allemaal nogal gecompliceerd en totaal naast de pot.
Er hoorde te staan: in Trappes, wederom het elfendertigste 1.000.000.000ste bewijs dat de immigratie die zo bejubeld wordt door de Macht en hun slippendragers van de Pers-: één spreekwoordelijke grandioze mislukking. Want de Wet van de Jungle in hartje Parijs. Een nieuwsoortige islamitische Moulin Rouge….
O ja, de slachtoffers zijn, naar dappere moslimse-gewoonte, alle drie van Het Zwakke Geslacht, den moeder van de dader, één zus en één misschien wel lesbische ‘vriendin’.. Das djust.. Goed gezien van de Pers! De feiten zijn wel degelijk onmiskenbaar een familie-drama. Gewoon omdat het ’n familie-drama moest zijn. Orders van Hogerhand. Komt beter uit. Gebeurt al eens overal. Zelfs in ons eigen Walenpaïs, maar daar zwijgt de Pers over. Heeft niets te zien met racisme of moord-aanslagen va
*
Het is gewoon omdat Allah het zo gewild heeft. En daarmee DOEF    ! ’s Maul halten!
*
SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!
*
IS eist mes-aanval in voorstad Parijs op: minstens 2 personen komen om.
Aanvaller brengt moeder en zus om, ook zwaargewond slachtoffer is een vrouw
       Karen Van Eyken 23 augustus 2018 10u54 Bron: Le Parisien, Europe 1, Reuters, France Info
Franse agenten zetten een straat af in Trappes na de mes-aanval. (Hopen zij nog meer slachtoffers te vinden?)
*
Een persoon werd deze ochtend in Trappes nabij Parijs door de politie geneutraliseerd nadat hij verschillende mensen met een mes had aangevallen. De twee dodelijke slachtoffers zijn familieleden van de dader. Volgens Le Parisien gaat het om de moeder en de zus van de man. Een derde slachtoffer raakte zwaargewond. Een familie-drama kan niet worden uitgesloten. IS heeft ondertussen de ‘aanslag’ al opgeëist, maar draagt daarvoor geen concrete bewijzen aan, zo meldt persbureau Reuters.
De aanvaller viel zijn slachtoffers aan op straat. (En in de rug). Volgens bronnen bij de politie had de 36-jarige Kamel S. zich na de aanval in een gebouw verschanst (volgens bepaalde Franse media ging het om zijn eigen woning in de rue Camille Claudel) en schreeuwde vervolgens: “Allah Akbar, als je binnenkomt, gaan jullie er allemaal aan.”
*
In deze Franse stad rekruteert IS bij de vleet en zwaaien islamisten de plak: alle slagers zijn halal, enkel mannen op café. Toen hij uiteindelijk rond 10.20 uur naar buiten kwam en de politie bedreigde, werd hij met enkele schoten geneutraliseerd. De aanvaller kreeg een hartstilstand en bezweek aan zijn verwondingen. Het individu stond sinds 2016 bekend om zijn directe en publieke steun aan terrorisme. In de politie-databank had hij een zogenoemde ‘fiche S’ achter zijn naam: potentieel staatsgevaarlijk. Hoewel terreur-organisatie IS de aanval heeft opgeëist via propaganda-kanaal Amaq en de aanvaller een “strijder” noemde, vraagt de politie vooralsnog enige terughoudendheid omtrent de motieven van de dader. Hij zou al eerder psychische problemen hebben gehad.
*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
**
Uiteraard is dit, hoe dan ook, een drama voor alle betrokkenen, de levenden en de doden. Al hebben deze laatsten daar weinig last meer van. En uiteraard is mijn luchtige toon totaal ongepast. Uiteraard totaal misplaatst vooral in de ogen van alle ‘Gutmenschen’ en wereldverbeteraars. Mijn houding is misschien wel ingegeven omdat we dagelijks van langs die kant van alles worden wijsgemaakt.
Dus moet ik daaraan toevoegen, dat de ingevoerde opgedrongen nep-samenleving van een totaal andere orde is. De HLN-madam van hierboven (!) doet haar uiterste best om het woord ‘Sharia’ niet te gebruiken in haar commentaar, maar de dhimitude druipt uit elk woord. Hier gaat het niet alleen om een lage moedermoord, maar om een of ander ’delict’ in hun islam-gedrag. Alleen door middel van het slagersmes kan daar een oplossing aan gegeven worden.
O, misschien was het zelf wel een oefening in het kader van het aan de gang zijnde Offerfeest?
*
Digitaliaanse Hemelrijker

Geen opmerkingen: