dinsdag 21 augustus 2018

5082



 
Ieder vogel zingt zoals hij gebekt is.
(Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)
In de najaren van den Groten Oorlog ’14-’18 verscheen er een fantastisch boek met front-ervaringen (later verboden wegens het vermeende defaitisme daarin) met de titel ‘Van Het Westelijk Frot Geen Nieuws’.
Dat was niet alleen de titel van dat bek, maar ook de openingszin op de Duitse Nieuwszenders van toen het er begon naar uit te zien, dat alles daar zijn gewone gangetje zou gaan.
Dezelfde radio-stilte is er nu ook in de ‘gevestigde’ media, als het gaat om de nakende ‘Wende’ om voortaan de islam-invasie de pas af te snijden. En dit nieuws komt vooral uit het Oosten. Meer zelfs: het komt uit die landen die het langst gebogen hebben gelopen onder de Communistische dictatuur. Ze zijn dus perfect op hun hoede voor de nieuwe ‘Dhimitude’.
Dergelijk ‘nep nieuws’ op de ‘Sociale Media’ zoals hier wordt immers gelijk gestemd met ‘haat-spraak’. De geldende mening houdt dit voor en aldus zal Geschieden naar hun Woord.
In feite is het een kleine stap voor elk land apart, maar een reuzenstap in de goede richting. Er wordt gewoon door wie aan de Macht is in het Parlement, bepaald dat elke medewerking die verleend wordt aan de Bezetters, gewoon COLLABORATIE is waarop in oorlogstijd de doodstraf staat..
Die Wet moet weinig woorden tellen, en zekerlijk niet vatbaar zijn voor advocaten-trucs.
Wat gaande is in Oostenrijk, Polen Hongarije, Tsjechië, Slovakije allemaal gelegen in de vroegere Oostblok-landen, ja zelfs in Merkel-la,d met de AfD, vindt zijn echo spontaan in Italië, helemaal in het Zuiden, dat het meest te lijden heeft gehad van de aanvoerlijnen der invasie.
Ondertussen rijpen de geesten ook bij ons in Vlaanderen. Bepaalde vroegere buitenlandse iconen zijn rijp voor de sloop…
Linxs en Rechts gaan zelf bepaalde stemmen op, om niet langer de kat uit de boom te kijken. Ikzelf heb lang gelden ook al met deze gedachte gespeeld, maar nu vind ik dat ’n beetje overdreven. Al zie ik het verschil niet met wat er gebeurde nà Pearl Harbour met bepaalde Japanse steden, waar de grote massa onschuldige Burgers vielen als vliegen…
*
SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!
*
Oostenrijkse minister BiZa wil voorstanders invoering islamitische Sharia criminaliseren
Xander 19-08-2018 14:12
**
(Afbeelding: Getty Images (5)).
*
Vicekanselier: Islamisering moet worden gestopt, anders is het gedaan met ons Europeanen – Linkse rechtbank maakt sluiting haatmoskeeën ongedaan - Duitsland opnieuw geschokt: Somalische migrant steekt arts in bijzijn van diens 10 jarige dochter dood.
De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Herbert Kickl heeft een voorstel op tafel gelegd om moslims en anderen die er openlijk voor pleiten om de democratische grondwet van Oostenrijk ondergeschikt te maken aan, of te vervangen door de discriminerende, onderdrukkende islamistische Sharia wetten, te criminaliseren, zodat ze kunnen worden vervolgd.
*
Kickl, lid van de Oostenrijkse vrijheidspartij FPÖ, geeft hierbij het voorbeeld dat ieder Europees land dat zijn vrijheid, democratie en toekomst nog enigszins serieus neemt, zou moeten doen.


Oostenrijk kampt net als het grootste deel van West en Noord Europa met snel toenemende radicalisering van moslims, en een hieraan verbonden groeiende criminaliteit en onveiligheid. ‘Degenen die de Sharia boven de Oostenrijkse wetten willen stellen en ons in een theocratie willen dwingen in plaats van onze democratie, horen in een rechtbank thuis,’ vindt Kickl.

‘Islamisering moet stoppen, anders is het gedaan met ons’

Begin vorig jaar voerde FPÖ leider en huidige vicekanselier Heinz Christian Strache campagne met de belofte dat hij het islamisme in Oostenrijk wil uitbannen, omdat dit ‘tegen vrouwen is gericht, antiliberaal, en overeenkomt met een fascistisch wereldbeeld. Laten we het islamisering beleid beëindigen... anders zullen wij Oostenrijkers, wij Europeanen, aan een abrupt einde komen.’

De Oostenrijkse wetten bevatten al mogelijkheden om personen die de grondwet en democratische orde bedreigen aan te pakken, maar volgens de regering gaan die wetten nog niet ver genoeg om de snelle verspreiding van de extremistische islam, die vooral dankzij door de EU geëiste massa immigratie uit Afrika en het Midden Oosten tot stand komt, een halt toe te roepen.
Linkse rechtbank maakt sluiting haatmoskeeën ongedaan
*
De nieuwe regering moet net als in de rest van Europa ook opboksen tegen de door links ondermijnde gerechtelijke macht. Zo heeft een rechtbank een besluit van de regering om diverse (Turkse) moskeeën te sluiten, omdat die haatzaaiende islamistische leringen verkondigen, inclusief het aankleden van moslimkinderen als soldaten, ongedaan gemaakt. (1)
In 2017 besloot Oostenrijk al tot een verbod op het dragen van een boerka of een niqab, net als de hijab symbolen van vrouwenonderdrukking in de islam. Daarnaast werd ook het uitdelen van de Koran door de moslimgroep ‘De Ware Religie’ verboden. Die islamitische beweging is inmiddels ook in Duitsland verbannen vanwege het zaaien van haat tegen Europeanen en alle andere niet-moslims (2).
Somalische migrant steekt arts in bijzijn van 10 jarige dochter dood
Na een hele serie schokkende verkrachtingen en moorden op meisjes en vrouwen door migranten is Duitsland opnieuw in rep en roer nadat een 26 jarige Somalische migrant in Offenburg een arts in het bijzijn van diens 10 jarige dochter doodstak. De Afrikaan was in 2015 in het kader van Angela Merkels ‘Wir Schaffen Das’ islamiserings - omvolkingsprogramma naar Duitsland gehaald.

De vrijheidspartij AfD was de enige die het ‘falende immigratiebeleid’ de schuld gaf, en wederom pleitte voor het sluiten van de grenzen. De gevestigde politieke partijen en politici, waaronder de burgemeester van Offenburg –volgens officiële cijfers een broeinest van criminaliteit geworden-, waarschuwden de Duitsers juist dat ze niet moeten toegeven aan het ‘anti-immigratie sentiment’.
Vorig jaar viel een in Offenburg op de trein gestapte zwartrijdende Gambiaanse migrant een passagier met een keukenmes en afgebroken fles aan, die daardoor op diverse plaatsen gewond raakte. De migrant was agressief geworden tegen de conducteur nadat die om zijn plaatsbewijs had gevraagd.
Zoveelste terreuraanslag migrant in Londen weer gebagatelliseerd
*
Afgelopen dinsdag reed de 29 jarige Soedanese migrant Salih Khater, in het bezit van een Britse pas, 15 fietsers en voetgangers omver bij het Westminster paleis in Londen. Daarbij vielen als door een wonder slechts drie gewonden. De autoriteiten behandelen de aanval als een terreuraanslag. De Britse en Europese media deden zoals we gewend zijn alle moeite om te verbergen dat het om een Soedanese migrantenterrorist ging, en lieten het voornamelijk bij een ‘Britse burger’. (4)
In de Nederlandse media lezen we inmiddels dagelijks over gewelddadige ruzies, steek-, vecht- en schietpartijen, brandstichtingen, en soms ook ‘onverklaarbare ongelukken’ waarbij fietsers of voetgangers worden aangereden. Het is inmiddels een publiek geheim dat als er niets geschreven wordt over de daders, deze in 9 van de 10 gevallen vermoedelijk buitenlander of migrant zijn, of een migrantenachtergrond hebben.
Xander
(1) Breitbart London
(2) Breitbart London
(3) Breitbart London
(4) Breitbart London
(5) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)
*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
**
Al die ‘kleine’ voorvallen gebeuren ook bij ons. Dat ziet men zelfs als in een drukke winkelstraat van zelfs een middelgrote stad een ‘donkere’ medeburger m/v op het voetpad weigert om een gewone burger doorgang te geven door een stap opzij te zetten. Dat zoiets aan de lopende band gebeurt, met daarbij brandende ogen op zelfs ’n invalide gericht, spreekt boekdelen.
De Politie Uw vriend? Dat is iets als in een sprookje, uit de tijd dat de dieren nog konden spreken. Want Broer Agent kijkt liever de andere kant uit. Kwestie van zijn bevordering niet in gevaar te brengen. De omstanders; vraagt U? Wel, heu, die kijken beledigd toe, maar verwijderen zich even rap als bij een schiet-incident. Om toch vooral maar niet in beeld te komen op de straat-camera’s. Want niemand weet waar en hoe die opnames voor dienen… Vooral die beelden met klank-weergave kunnen zeer belastend zijn. Vooral als het lippenlezen iet of wat faalt…
Misschien dienen die opnames wel voor een soort dodenlijst, als het binnenkort zo ver komt… In een ormale Maatschappij is de verjarings-termijn 30 jaar, maar in de islamitische wereld is wat eenmaal gezegd werd, bewaard voor de eeuwigheid. Tot er bloed vloeit. In ieder geval.
*
Digitaliaanse Hemelrijker

Geen opmerkingen: