woensdag 29 augustus 2018

5101




Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.
(Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)
*
Chemnitz (Saksen), in de onmiddellijke omgeving van Dresden, die andere in WI II ongeluksstad, is een verhaal apart.
Het ‘spoor-incident’ in Aarschot later op de dag heeft er niets aan. Buiten het feit dat de trammelant weer zijn oorsprong had bij onze ongenode maar opgedrongen ‘gasten’. Gasten, zoals op een eerder ludieke manier in voorgaand stukje bewezen werd, onze democratie komen op souperen. Deze keer zoals in Spa geen dode Agenten, maar uit de achtergrond hoorden we toch ’n stem roepen dat ‘hij zijn mes moest trekken’.
Anders gezegd: Donker Afrika bijna onder de trienwielen in een leeg station… Waarom zou dat niet mogen moeten kunnen gebeuren? Het Openbaar Vervoer is er tenslotte toch voor iedereen!
In de Duitse Stad Chemnitz, ver in de gewezen D.D.R., waar dominee-dochter Angèleke destijds een serieuze positie bekleedde bij de STASI, de DDR-opvolgster va de GESTAPO, is het weer koekenbak geweest. Moord en doodslag bij nachtelijke ‘burgerhulp’ ter voorkoming van een ‘groeps-verkrachtings incident’.
De feiten zelf vindt U uitgebreid hieronder, netjes opgelijst, waarbij het moet gezegd worden, dat op dat nachtelijk uur de 2 betrokken huiswaarts kerende jongedames als bij wonder ontsnapt zijn aan lijfsgevaar. Die hoorden op dat uur thuis en lekker onder de wol te liggen. Alleszins toch in een stad die krioelt van loslopende roofdieren en Afrikaner oerwoud-monsters.
En ja, zelf gezien: Angelina vertoont zich plots weer op de buis. Cassanter dan vòòr haar opstap naar haar mogelijke neergang.
‘Ordnung muss sein’ bitst ze met een paar inhoudloze volzinnen. ‘Auch das, sehr gut gewissen, schaffen wir’.
De bewoners zelf echter zijn nog niet vergessen, dat hun stad van 1953 tot 1990 de naam opgeplakt kreeg van Karl Marxstadt, de duivel mag weten waarom.
En nu vrezen ze misschien met grote vreze, dat die sinistere benaming hen weer zal opgedrongen worden. Of misschien Yasser Arafat-Stadt. Of ,horresco referens, Zaan Cloot Junckerstadt. Want de tijden zijn enigszins gewijzigd en ruiken naar de Nieuwe Wereld Orde…
Enne o ja, diep medeleven met de slachtoffers. Merkel was dat toch wel glad vergeten, zeker! Bezorgd als ze was om met de grove borstel de demonstranten te hekelen!
Mag ik tenslotte nog even Uw speciale aandacht vestigen op het wapenschild van deze stad? Wie er als ik, een zekere gelijkenis meent te onderkennen met een klauwende Zwarte Leeuw op Geluw Veld, wordt met aandrang gevraagd dit stil te houden. Anders krijgt Theo Francken door Slinx er weer van langs dat hij partij trekt tegen de verkeerden.
*
SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!
*
Vlam in de pan in Chemnitz na dubbele moord op ‘Duitsers’ door Afrikaanse migranten
*
Xander 27-08-2018 14:41

Inwoners Chemnitz lijken recht in eigen haNden te willen nemen omdat Staat en Politie weigeren hen te beschermen
*
In de Duitse stad Chemnitz verzamelden gisterenmiddag zo’n 1000 tot 1500 woedende mensen zich in een protestmars tegen het vele migrantengeweld in de stad. Aanleiding was een dubbele moord ’s ochtends op twee Duitsers door een groep Noord-Afrikaanse migranten. De door links gecontroleerde media berichtten natuurlijk over een ‘extreemrechtse demonstratie’ van ‘hooligans’, maar het ging hier hoofdzakelijk om een grote groep gewone boze burgers, inclusief ouderen en tieners (1), die de snel toenemende onveiligheid in hun samenleving door massa immigratie niet meer pikken. Desondanks vuurde de politie traangasgranaten op hen af.
In de nacht van zaterdag op zondag keerden twee jonge vrouwen van het Stadsfeest terug naar huis. Ze werden achtervolgd en lastig gevallen door een groep Noord-Afrikaanse migranten, en riepen vervolgens om hulp. Een Cubaanse Duitser en twee van oorsprong uit Rusland afkomstige Duitsers schoten hen ter hulp, waarop de groep migranten hen aanvielen, en de Cubaanse Duitser met 25 messteken vermoordden. Een van de andere Duitsers raakte zwaargewond en werd naar het ziekenhuis gebracht, waar hij na enkele uren overleed. Over het lot van zijn vriend is niets bekend.
Burgerdemonstratie met traangas uiteengeslagen
Tijdens het Stadsfeest weigerde de politie extra mankracht in te zetten om de burgers te beschermen. Ze kwamen echter wel met 100 man opdraven toen er ’s middags een spontane volksdemonstratie van 1000 tot 1500 man ontstond (800 volgens de reguliere media). Daar traden de agenten onmiddellijk agressief tegen op, en gebruikten zelfs traangasgranaten, volgens sommige berichten omdat de burgers migranten zouden hebben aangevallen. Het Stadsfeest werd hierom voortijdig afgebroken. Pas achteraf werd beweerd dat dit vanwege de dubbele moord zou zijn, maar volgens getuigen klopt dit niet. (2)
Overheid veroordeelt ‘heksenjacht’
Zowel de sociaaldemocratische SPD burgemeester als de regering Merkel veroordeelden ‘ten scherpste’ het feit dat burgers in Chemnitz ‘het recht in eigen handen willen nemen door een heksenjacht op migranten... Zelf-justitie heeft geen plaats in onze rechtstaat.’ Commentatoren vragen zich af wat burgers dan wel moeten doen, omdat de Duitse justitie die rechtstaat voor de eigen autochtone inwoners al jaren niet meer in stand houdt, en zelfs meehelpt aan de afbraak daarvan.

Komen Oost Duitsers opnieuw als eersten in opstand?
Sommigen wijzen op het einde van de jaren ’80, toen er steeds grotere demonstraties van boze DDR-burgers werden gehouden, wat uiteindelijk leidde tot de val van het communistische regime, de Muur en het IJzeren Gordijn. Het zouden nu opnieuw de Oost Duitsers kunnen worden die als eersten massaal in opstand komen tegen het totalitair opererende regering van Angela Merkel, zo hopen ze.
Xander
(1) Epoch Times / YouTube 1 / YouTube 2
(2) Journalistenwatch
(3) Hartgeld
(4) Afbeelding: (privé) screenshot YouTube (vrij te gebruiken volgens rechten voorwaarden 7.2 en 8.0) 
*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
**
U heeft het gelezen: Merkel is tegen de self-service voor burgers onder elkaar, want dat is over haar hoofd springen. En dat hebben de Groten der Aarde niet graag, want de profijtjes vallen dan naast hun zakken.
Dus met alle Chinezen en niet met de Chemnitsesen.
*
En dan is er nog dit.
Onder Hitler en diens ‘vrienden’ heeft Duitsland     als haantje-de-voorste geprobeerd de wereld te veroveren, en nu slaat de wereld dus terug. Nen Cubanees, 2 Russen, echte nieuwmaakte ‘Duitsers’ daar, afgemaakt door Afrikaanders, ter wille van een paar deftige manzieke uitgang-girls…
Vandaag gebeurt het in Duitsland, en morgen in Brugge of Hasselt.
*
Digitaliaanse Hemelrijker

Geen opmerkingen: