zondag 2 oktober 2016

3745



7/1178 * - Schuldbekentenis Obama als moslim – Vergelijking tirannie Mo met Kareltje  Marx -
.
DEEL 1
ZONDAG 2 OKTOBER 2016

HH. ENGELBEWAARDERS,
H. LEUDGER, Z. EVERELM
Diel heeft al een paar keer zijn engelbewaarder nodig gehad.  Zijn vriend Modest vraagt hem of hij gelooft in vliegende schotels. “Honderd procent zeker dat ze bestaan,” antwoordde Diel.  Modest kijkt verwonderd. “En hoe weet ge dadde?” – “Wel, ‘k zal ’t u vlug ne keer gaan zeggen, zie.  Passeerde weke kwam ik ’s avonds laat thuis uit mijn stamcafé. Ik had wel een glazeke te vele op.  Het eten was al uren koud en min Melanie was in alle staten en de schotels vlogen mij rond de oren”.
*
3745 - OBAMA BEKENT KLEUR : HIJ IS ZWART EN MOSLIM
*

*
*
Obama blijkt inderdaad niet alleen en lange slungel te zijn met ezelsoren, een moslim-broeder en dus ook een grote leugenaar te zijn. Dat alles blijkt uit zijn lichaamstaal en dus is het niet eens groot nieuws. Top of the bill echter is dat hij het ineens officieel zelf zegt.
En, inderdaad, aan zijn woorden maar vooral aan zijn werken herkent men Belzebub.
*
Buffel Bill

Top of the Bill
*
Deze zelf-bekentenis, uit berekening of uit pure stomheid, met woorden uit zijn diepste ego, valt als de zoveelste bom op een hospitaal op klaarlichte dag.
Ondergetekende Digitalia, heeft al bijna 8 jaar aan een stuk last met zijn eigen omgeving, omdat hij al die tijd tegen beter in volhield dat Obama niet blank, maar integendeel, gitzwart was als een rasechte Neger, en daarenboven als zoon van ’n moslim, moslim was van vader op zoon, zelfs goed zichtbaar van in de wieg. Voor zover kinderwiegen op Hawaï de gewoonte zijn. In sloppenwijken hangen de kinderen meestal op moeders rug. En weet U waarom? Als die druppelen is dat dan niet in moeders schoot. Van gedruppel op de rug heeft ze helemaal geen last en hoeft ook niet om de haverklap verse luiders aan te doen. Ze laat, met andere woorden, Gods water over Gods akker lopen…..
Dat Obama ’n Hawaï-haan was, wilde hij zelfs nooit loochenen, want hij zwaaide van meet-af aan met z’n geboorte-bewijzen. Waarmee hij tenminste kon bewijzen dat hij geboren was. Zo kon hij meteen bewijzen, op deze wereld, en hij dus geen alien was hier per ongeluk op onze aarde gedropt. Dat hij geen vrouw was, of transgender kon hij ook bewijzen pochte hij, (knipoog) maar hij gaf er de voorkeur aan de mensen zoals altijd, in het ongewisse te laten.
Wat meer is: in die 8 jaar dat hij de Machtigste Man ter Wereld was, bewees hij voortdurend ‘n échte moslim te zijn. In woord en daad. Er is niet één land ter wereld waar er sedertdien geen aanslagen zijn. Amerika heeft overal zonder controle voor meelopers op vrijwillige basis gezorgd. Iets waar Donald Trump nu belooft een einde aan te maken, en wie weet, zelfs een terugzending ‘Heim ins Reich’.
Dank zij Obama en zijn oorlogen met al die oorlogsvluchtelingen hebben wij hetzelfde voor in Europa, waar de islam bijna in voldoende aantallen aanwezig is, om zich Meester te wanen.
Naar moslim-gewoonte zijn ze overal onze instellingen binnen gedrongen. Als Advocaat, als Brandweerman, als Politieman en zelfs als Rechter. Want ook misdadigers verdienden ons respect. We zagen en zien ze zelfs als politieke mandaatdragers. Allemaal, zonder één uitzondering, zijn ze moslim gebleven, en dus schatplichtig aan de al 1400 jaar geleden overleden Woestijnrover. Hun eerste plicht is in alle omstandigheden, de islam hier en nu te promoten. Door alle ‘ongelovige honden’ die ze voorlopig niet kunnen afmaken, te bedonderen. Hun “ge-radicaliseerde’ medebroeders doen er ondertussen alles aan om met aanslagen en overvallen de vuren brandenede te houden. In de hoop dat, op een teken uit de pietrolwereld, de vlam in de pan slaat.
*

*
Kortom Obama is één brok manipulatie en nu vertrouwt hij er op dat het Clinton Wijf zijn missionering verder zet. Tot er aan de vier hoeken van de wereld voortdurend Allahu Albar geroepen wordt terwijl “das Judenblut vons Messer spritzt’.
*


GEPLUKT BIJ

 
       Obama: "Waarom ik niet wil spreken over islamitisch terrorisme"
Bron: CNN
*
De Amerikaanse president Barack Obama weigert consequent te spreken over "islamitisch terrorisme". Dat komt hem op heel wat kritiek te staan, maar hij heeft een goede reden voor zijn weigering. Zo legde Obama uit na een vraag van een moeder van een gesneuvelde soldaat.

"Daden van terrorisme hebben mijn zoon het leven gekost", zei Tina Houchins tijdens een debat van de Amerikaanse tv-zender CNN. "Gelooft u nog altijd dat deze terreurdaden worden uitgevoerd voor een zelfverklaard islamitisch religieus motief? En als dat zo is, waarom weigert u dan nog steeds de term 'islamitisch terrorist' te gebruiken?", vroeg Houchins aan Obama.
"Terreurorganisaties als Al-Qaeda en IS hebben de islam geperverteerd en vervormd en geprobeerd om de islam te gebruiken als excuus voor wat eigenlijk barbarij en dood is", antwoordde Obama. "Dit zijn mensen die kinderen doden, die moslims doden, die seksslaven maken. Er is geen enkele religieuze grondgedachte die de dingen die zij doen zou kunnen rechtvaardigen."

"Ik ben voorzichtig als ik deze zaken omschrijf omdat ik deze moordenaars niet in één adem wil noemen met de miljarden moslims die wereldwijd, en in dit land, vredevol en verantwoordelijk samenleven. Die onze collega's zijn als soldaat, politieagent, brandweerman, leerkracht, en die buren en vrienden zijn."
   
Obama vergelijkt de term 'islamitisch terrorisme' met een christelijke moordenaar die zijn daden probeert te verantwoorden door zijn godsdienst in te roepen. "Als er een organisatie was die mensen zou vermoorden en opblazen, en die zou zeggen dat ze het christendom verdedigt, zou ik hen mijn religie niet laten misbruiken. Dat is belachelijk", aldus Obama. "Dat is niet waar mijn religie voor staat. Noem deze mensen wat ze zijn: moordenaars en terroristen."

Obama waarschuwt ook voor "een president of mensen die president willen worden" die wel dergelijke uitspraken zouden doen, een duidelijke verwijzing naar Republikeins presidentskandidaat Donald Trump, ook al wou Obama dat niet met zoveel woorden zeggen. "Dit is niet uniek voor de Republikeinse kandidaat. Er zijn verscheidene publieke figuren die dergelijke commentaren gebruiken en dat is gevaarlijk. Het verdeelt ons als Amerikanen."
Na de schietpartij op een homoclub in Orlando in juni, sprak Trump over "radicaal islamitisch terrorisme" om het motief van de dader te omschrijven. Later verweet hij Obama en zijn Democratische rivale Hillary Clinton dat zij die term niet gebruikten.
*

*
Het hadden ook de woorden van Marx kunnen zijn (citaat)  “zou ik hen mijn religie niet laten misbruiken. Dat is belachelijk", aldus Obama. "Dat is niet waar mijn religie voor staat
*

*
De islam verpakt als ‘religie’, het zuiverste bewijs van de Heilige Bedot-Plicht voorgeschreven door de Duivel.
M.a.w. onder de mom van een samenleving als een Hemels Aards Paradijs goed voor iedereen, een duivels systeem opzetten met het doel de ganse samenleving te onderwerpen: de Profeet Mohammed als verre voorloper van Karl Marx. De wereld van het Communisme heeft het niet gehaald, en nu probeert de islam een tweede kans.
*

*

Geen opmerkingen: