donderdag 6 oktober 2016

3749



/875 * - schadevergoeding en successierechten na 22/3 – Rode kaart voor DS, GVA en HNB - -
.
DEEL 1.
DONDERDAG 6  OKTOBER 2016

H. BRUNO: stichter der Kartuizers,
Z. ISIDOOR DE LOOR: een geliefde figuur in Kortrijk, als pater portier bij de Passionisten heel goed gekend door iedereen die aan de deure belde.
 
In de les van aardrijkskunde vertelt de meester dat de mane zo groot is dat er een miljoen mensen op kunnen.  Heel verbouwereerd peinst Lowietje luidop: “Meester, als ‘t halve mane is, dat moet daar nog al een gedrum zijn dan?”
*
3759 - WAAROM IS MEKKA OF BIJ UITBREIDING HET LAND VAN HERKOMST NIET VERANTWOORDELIJK VOOR HUN MISDADEN?

*

*

*
De Europese Hoge Pieten in Brussel regeren al vele jaren overal hun meestal volgzame burgers, echt als angsthazen en met de broek vol van schrik voor de Machtige Heersers van over de Grote Plas.
.. Of is het eerder de uitdrukking van eerbied voor de vriendschap tussen die gevestigde atoom-macht en de opkomende moslim-macht die ze niet meer kunnen missen? Die twee zijn als de twee beulen, weerskanten van de wachtende guillotine
*
*
We zien deze slaafse houding evenzeer op internationaal als op nationaal vlak on eigen land. Waarom trad in Coburgia de Raad van State niet op toen in het verleden de Francofone bloedzuigers van onder de taal- en armoegrens nog maar eens successie-voordelen kregen die de Vlamingen verboden worden?
Waarom houdt De Vlaamse Regering inzake de financiële gevolgen van die islam-aanslagen zich bezig met oplossingen zoeken in de verkeerde richting namelijk in de richting van de gevolgen in plaats van de oorzaken?
Zou het kunnen dat dit reeds het gevolg is van de ‘dhimitude’ waar de islam niet zonder kan? Dat, voor zolang we ons nog als vetgemeste kiekens kunnen voelen….
*

*
Kijk, als U wetens en willens  de aandacht van de Stillen op U wilt trekken, dan spuwt U maar luid en klaar Uw mening uit over  onderstaand artikel uit DM.
Te noteren: op deze blog voortaan zowel  geen De Standaard, geen Het Nieuwsblad en geen  Gazet van Antwerpen meer. Die worden voortaan gemeden als de post en vertikaal geklasseerd als Verboden Lectuur Wegens overdreven te beladen met verzwijgingen, met verdraaiingen, met onwaarheden of regelrechte leugentaal.
Ziedaar het advies die aan de lezers, op aanraden van mijn hartspecialist wordt gegeven. Met vraag deze mededeling zoveel mogelijk te willen  doorgeven aan zoveel mogelijk mensen. Het zijn pulpverkopers die de gezondheid zekerlijk schaden. De Morgen als Het Laatste Nieuws, alle twee even correct als politiek-correct dat toelaat,  kunnen voorlopig nog door de beugel. Gewoon omdat die twee de voornaamste (gratis) kranten zijn waarvan iedereen op voorhand de gezindheid weet. Zodat niemand onbedacht in de valstrik van de Leugenpers moet gelokt worden. Als bronvermelding zult U dus alleen nog vinden:
*

*


GEPLUKT BIJ
*
Hoeven nabestaanden van terreurslachtoffers geen erfbelastingen te betalen?
Bron: Belga via de pen van de enige opiniPerde krant ter wereld
*
Nabestaanden van slachtoffers van terreuraanslagen hoeven geen erfbelasting te betalen. Dat vindt de Vlaamse regering die hierover een voorstel klaar heeft. Dat schrijft De Tijd vandaag.
Aanleiding zijn de aanslagen van 22 maart op de luchthaven van Zaventem en in het metrostation van Maalbeek in Brussel. De ontwerpteksten die De Tijd kon inkijken stellen dat geval per geval moet worden beoordeeld of het gaat om een terreurdaad die recht geeft op de vrijstelling. Ook Brusse’ wil zo een gunstregime invoeren. In het Waals Gewest bestaat een dergelijke regeling al sinds 2013.

Schending van gelijkheidsbeginsel
De Raad van State heeft zich al negatief uitgesproken over het voorstel. Hoe nobel het doel ook, het onderscheid schendt het gelijkheidsbeginsel, oordeelt het rechtscollege. Eind deze week buigt de Vlaamse ministerraad zich over het voorgestelde gunstregime. "We bekijken of we het voorstel tegen dan zullen aanpassen aan de opmerkingen van de Raad van State", geeft het kabinet van minister van Financiën Bart Tommelein (Open VLD) aan.
*

*

*
Mocht het Internationaal Tribunaal in Den Haag de zaak van de islam-aanslagen mogen ter hand nemen, om de verantwoordelijken (of hun aangestelde, desnoods de ambassadeur van die landen) in de beklaagdenbank te krijgen, dan zouden de slachtoffers en al zekerlijk hun nabestaanden zich daar kunnen wenden.
Die aanslagen, groot en klein, zijn noch min noch meer vulgaire oorlogsmisdaden, veel groter dan die paar tientallen doden in Aleppo. Die zijn weliswaar de schuld van Poetin (wordt gezegd), maar Poetin komt slechts tussen om de islam-extremisten te verjagen. Moesten die zich koest houden, Aleppo zou niet moeten gebombardeerd worden.
*

*
In het Westen zet men die dingen gewoonlijk op hun kop, daarbij dapper voorbijgaand aan het feit dat de islam gewoonlijk kinderen en vrouwen als eersten in de vuurlinie brengt als afweer. Daarmee, weten ze, halen ze altijd succes bij al die tere zieltjes die moord en brand schreeuwen vanwege de gevolgen, nooit vanwege de oorzaken.
Me dunkt, moest Den Haag de Koning van Saoedi-Arabië, dat land van de bakermat van de islam, verantwoordelijk stellen, het op slag zou gedaan zijn met wereldwijd aanslagen te plegen.
Het zit er zelfs dik in, dat niet éne moslim nog één mens zou durven aanvallen, zoals gisteren voormiddag weer in Schaarbeek, deel van de Europese Hoofdstad van Het Kwaad.
*

*

Geen opmerkingen: