maandag 3 oktober 2016

37510



5/763 * - De belastingfraude van den Donald –Afrekening op 8 november -
.
DEEL 2.

MAANDAG 3 OKTOBER 2016
H. GERARD VAN BRONIUM, 
hij was hoveling van de graaf van Namen en goed tegen de geelzucht.

*
3750 - TRUMP ZOU DE AMERIKAANSE SCHATKIST BEDRIE-   GEN DOOR DE WET TE VOLGEN
*

De Belastingbrief, de ware versnapering voor elke socialist….
*
*
Zondag om 13 uur hoorde ik de VRT-Tang met luide stem verkondigen dat Donald Trump weigert zijn Belastingaangifte publiek te maken (iets wat iedere Amerikaanse Presidentskandidaat doet) en dat al 18 jaar lang. Haar mondhoeken zakten daarbij bijna tot op haar verlepte vrouwelijke sieraden. Bijna als een Wenende Moeder van Smarten op het punt die schande te bezwijken. Ze haalde haar neus voortdurend op alsof ze in zijn plaats weende van schaamte. De Staat bedriegen: iets wat geen enkele socialist ooit zou durven aan denken!
Nu even beroepsernstig. Als Donald Trump inderdaad 18 jaar geleden een fantastisch groot bedrag als fiscaal verlies kon aangeven, is het heel normaal dat gezegd verlies ook achteraf volledig wettelijk kan gerecupereerd worden op het latere inkomen. Beschuldiging ongegrond bewezen en de boeken gaan toe.
Case closed voor serieuze mensen. Niet zo voor rodeltantes.
Waarbij de ongegronde beschuldiging als een boemerang in het gezicht van het Clinton Wijf terug slaat. En waarbij ook haar voordien al wankele geloofwaardigheid er een ferme deuk bij krijgt.
Enfin, in afwachting van De Dag des Oordeels op 8 november, vindt U hieronder uit onverwachte hoek een bloemlezing uit nog een andere reeks van Trump-misdaden.
*

DS samen met Hitlary komt het water in de mond….
*
Men hoort en ziet De Schandaard hiervan smullen en het geheel is bedoeld om iedereen het water in de mond te doen krijgen, ipv in het hoofd…..
*

*
Trump zegt dat Clinton 'mogelijk gek is'
Bron: Reuters
*
GEPLUKT BIJ
*
De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft zijn persoonlijke aanvallen op zijn rivaal Hillary Clinton fors opgedreven.
De campagne van Donald Trump heeft een moeilijke week achter de rug. Zo krijgt hij veel kritiek voor zijn ruzie met de voormalige schoonheidskoningin Alicia Machado. Tijdens het debat zei Clinton dat Trump haar onder meer ‘Miss Piggy’ had genoemd, en sindsdien probeert Trump haar in diskrediet te brengen. Zelf met beschuldigingen van een seksvideo.
Met het tweede presidentiële debat in zicht probeert Trump met een erg negatieve aanval op zijn tegenstander het tij te keren.
Op een rally in Pennsylvania zei hij opnieuw dat hij niet gelooft dat Clinton, die met een longontsteking kampte en onwel werd op een herdenking in New York, het presidentschap aankan. Hij somde verschillende wereldproblemen op. ‘Zij zou deze dingen moeten aanpakken, maar ze kan geen 5 meter naar haar auto stappen. Komaan.’
Maar daar stopte de Republikein niet. Trump zei dat Clinton een slecht temperament heeft, en dat ze zelfs gek zou kunnen zijn. Hij betwijfelt ook dat Clinton haar aanhangers trouw zou zijn. ‘Om eerlijk te zijn, ik denk dat ze Bill zelfs niet trouw is. En waarom zou ze dat moeten zijn, juist? Waarom zou ze dat moeten zijn.’
Tegen de duizenden aanhangers zei de presidentskandidaat dat Clinton in de gevangenis zou moeten zitten voor het gebruik van een privaat e-mailadres toen ze minister van Buitenlandse Zaken was. Trump waarschuwde ook opnieuw voor kiesfraude ‘in bepaalde delen’ van Pennsylvania, waarmee hij impliciet op Afro-Amerikaanse wijken doelde.
Terwijl Trump op het podium stond, berichtte de New York Times dat de vastgoedmagnaat mogelijk achttien jaar lang geen inkomensbelasting betaalde.
*

*
Ach ja, den Donald zal wel heel zeker geen  onschuldig Paas-lammetje zijn. Daarom loopt hij al veel te lang rond op het ondermaanse. Trouwens, zijn verwezenlijkingen spreken boekdelen. En die zijn niet verworven op basis van onbetrouwbaarheid, zwendel of kazakdraaierij. En nog minder op basis van oneerlijkheid. Allemaal hoedanigheden waar de Clintons meesters in zijn geweest.
*

*
Anders gezegd: aan zijn werken herkent men de stielman. Maar me dunkt, dat met dit palmares Amerika met den Donald beter af zal zijn dan met een warrige oude heks die daarenboven vast gekluisterd is aan de slippen van Lucifer…
*
*

Geen opmerkingen: