maandag 10 oktober 2016

37728/1155 * - Wie zijn die enthousiaste islam-moordenaars? – Waarom blijven die niet in Afrika? -
.
MAANDAG 10  OKTOBER 2016
 DANIEL COMBONI (1831-1881): voorvechter voor de ontwikkeling in Afrika en de bestrijding van de slavenhandel.

Zo’n heilige mag ook ne keer naar ons landje komen, want dat begint hier ook op slavenhandel te trekken.  Als ge moet werken tot in september voor de Staat en de reste moogt afgeven thuis aan moeder de vrouwe!
*
3772 - KEN UW WERELD EN KEN DAARBIJ LIEFST ZOVEEL MOGELIJK VAN DE TURKS-ARABISCHE VERNIETIGINGSLEER
*


Als aperitief van het huis wordt U bij deze volgende versnapering aangeboden over de confrontatie Francken/DeWinter
Bekijk hier de Terzake-uitzending
*
Dat die islam-wereld naar onze normen en waarden verkeerd in elkaar steekt, wordt met de dag duidelijker. Neem nu de laatste mode der IS-vlaggen….
Het zijn verdorie de Vlaamse kleuren van Geel met Zwart, maar dan in een totaal tegengestelde presentatie. Bij ons is de geel-gouden achtergrond overwegend, bij hen is dat het zwart van de Dood….
Het Beest dat wij voeren staat daar in fel contrast mee, omdat de Vlamingen in het verleden overal geroemd werden om hun spreekwoordelijke leeuwenmoed. Die Leeuw is een internationaal begrip, dat zonder woorden alles zegt wat iemand hoeft te  weten. De witte spaghetti-strepen en gekrulde streepjes op de Zware Doodsvlag zijn echter alleen duidelijk voor ingewijden.
De Vlaamse kleuren daarentegen zijn universeel: het gouden veld staat voor welvaart, en de Koning der Dieren staat wereldwijd bekend als een toonbeeld van... leeuwenmoed.
Helaas, waar is der Oud’ren fierheid nu gevaren!

De islam leeuw van Troye..

Maar om een kat een kat te noemen: hieronder leest U hoe voor onze ogen van al die gecamoufleerde islam-moordenaars de juiste maat werd genomen. En weg dus het verzinsel dat het om ‘kansarme vluchtelingen’ zou gaan. Integendeel, hoe meer kansen wij ze gegeven hebben, des te harder ze toeslaan. Daarvan hadden we al een idee, door de universitaire titels van de aanslagen op de Twin-Towers in de USA. Zo ver zijn die islammers dus te vertrouwen!
Wat meer is, en dan ook overduidelijk bleek, dat niet alleen de Familie Bin Laden als vrienden van het Establishment daar verantwoordelijk waren voor die misdaad. Met 4 gekaapte vliegtuigen vol passagiers die ingezet werden als menselijke bommen. De voorlopers van de zelfmoord-bomgordels?  De gehele Regering van Saoedi-Arabië. En tot op de huidige dag wil het Establishment die verantwoordelijkheid niet aanvaarden. Gewoon omdat zoiets de islamitische globalisatie in de weg zou staan.
Met deze nieuwe wetenschap in het achterhoofd zijn we nu dus gewapend om heel de slangenkuil terug naar de Hel te sturen. Waarbij we vast rekenen op zowel Donald Trump in Amerika als Vladimir Poetin in Rusland.
Entre les deux, mon cœur balance….
Soms vraag ik me, samen met de schrijver Lode Zielens,  toch af: ‘Moeder, waarom leven wij’…..
*

GEPLUKT BIJ
*
Hoe rijker en hoe hoger opgeleid, hoe erger de terrorist
© Aangeboden door Newsmonkey
*
De “strijders” die Islamitische Staat de jongste jaren in het buitenland rekruteerde, komen bijna nooit uit kansarme middens. Ze zijn over het algemeen beter af dan andere moslims, zijn langer naar school geweest en komen uit rijkere families. En dan is er dit: hoe beter ze het hebben, hoe groter de kans dat ze zich opgeven om zelfmoordaanslagen uit te voeren.
Het staat allemaal in een studie van de Wereldbank. De conclusie daarvan is: “Recruits to Islamic militant groups are likely to be well educated and relatively wealthy, with those aspiring to be suicide bombers among the best off.”

De makers van de studie zeggen totaal geen link te hebben gevonden tussen armoede en de roep van de jihad bij jongeren die vanuit andere delen van de wereld naar Syrië trokken om zich daar bij IS aan te sluiten. Er is ook geen enkel bewijs dat laaggeschoolden zich eerder zouden aangesproken voelen door de oproep tot jihad. Integendeel.
Profielen

Uit de profielen van 3.803 buitenlandse rekruten van Islamitische Staat, onder wie een groot deel uit onze contreien, blijkt dat 69% van hen ten minste hun secundair onderwijs afmaakten. 15% heeft alleen lager onderwijs afgemaakt en twee procent is zelfs analfabeet, maar, die kwamen doorgaans niet uit Europese landen, maar vooral uit Noord-Afrika en andere landen in het Midden-Oosten.

“Een grote fractie van hen begon zelfs universitaire studies, of maakte die zelfs af”, staat in het rapport. Daaruit blijkt ook dat, wanneer ze gevraagd werden of ze “zelfmoordstrijders” wilden worden door IS, degenen die daar op ingingen over het algemeen de hoogst opgeleiden waren. Hoe beter ze het thuis hadden, hoe sneller ze zich ook opgaven om zelfmoordaanslagen te plegen.
Hoe beter ze het thuis hadden, hoe sneller ze zich ook opgaven om zelfmoordaanslagen te plegen.“The intelligence community is on the lookout for young men, so it is easier for women to navigate past security barriers and penetrate communities.”
Vrouwen

Eerder deze week kwam er nog een opvallend rapport uit van de Finse NGO Finn Church Aid over Boko Haram, de aan IS-gelieerde terreurgroep in Nigeria. Daarin stond dat vrouwelijke terroristen in die organisatie in tegenstelling tot de perceptie niet uitsluitend gebruikt worden als (seks)slavinnen of gedwongen zelfmoordterroristen. Zelfs binnen Boko Haram zijn steeds meer vrouwelijke strijders actief, die dat doen uit vrije beweging.

“While men in Boko Haram dominate leadership and training roles, women may outnumber them in other senior roles, such as recruiters and intelligence operatives”, staat er in dat rapport. “The intelligence community is on the lookout for young men, so it is easier for women to navigate past security barriers and penetrate communities.”

Het is ook iets dat bij IS zelf steeds meer gangbaar is: vrouwen die ingezet worden. De reden is dus omdat de inlichtingendiensten die niet zozeer in het vizier houdt. Die kijken nog voornamelijk naar jonge mannen
Dezer dagen hebben onze Grote Verlichte Verstanden de mond vol van de opwarming van de aarde, en de stijgende zeespiegel. Dat zou op termijn een bedreiging zijn voor onze Lage Landen. En dus worden noch geld noch moeite gespaard om daar preventief iets aan te doen. Want, zegt men, de zee is een natuurelement dat men niet zomaar terugdringt, als het eenmaal zo ver zou zijn.
Maar wat te zeggen van de islam-tsunami waartegen men helemaal niets doet? Integendeel, al onze oorlogsvloten worden ingezet om steeds meer ‘vluchtelingen’ van de verdrinkingsdood te redden…..
Niemand vraagt zich af hoe en waarom die vluchtelingenstroom op gang is gekomen. En precies door dat te achterhalen (of bekend te geven?) komt de oplossing van het probleem in zicht.

De slavenhandel afgeschaft? Helaas neen, integendeel. Die heeft alleen en in een veel grotere omvang, een andere vorm aangenomen.
PS
De Man van de dag, een Italiaanse missionaris, had toen al begrepen, en met hem de hele Kerk, dat Afrika voor en door de Afrikaanders zelf moest bestuurd worden. Nu zijn zij het die ons komen… verwilderen.
*

*

Geen opmerkingen: