dinsdag 11 oktober 2016

3775  5/791 * - Nood plan is als een ambulance vooruit sturen -
.
DINSDAG 11  OKTOBER  2016

H. GOMMAAR VAN LIER: ridder aan het hof van Pepijn de Korte en volgens de  legende stichter van Lier,  patroon van al wie met een breuk te kampen heeft.
Chantalleke heeft zich een face-lift laten maken. Na de schoonheidsoperatie vraagt de dokter : “En mevrouw, kijk eens in de spiegel. Vind je het geslaagd?” – “Ja, tja, maar ik had toch liever gehad dat mijn ogen iets meer geopend en geaccentueerd waren geweest.”  Waarop de dokter: “dat is een probleem dat zich vanzelf oplost als ik U mijn rekening zal voorleggen”.
*
3775 DRINGEND WERK OM IN HET BRUSSELS HELLEGAT  ALLE BEKEN TE RUIMEN
*

Ja, inderdaad, ik heb het over het uitschot in Molenbeek, Etterbeek, Schaerbeek, enz, enfin geheel de ‘periferie’ van de Hoofdstad van het Kwaad van de E.U.
Is dat dan Noodplan of Staat van Beleg? Om het even de naam, als het maar werkt. De sluimerende dreiging via preventief politiewerk de kop indrukken, dat dit lonend is weet het kleinste kind. Niet zo de wereldverbeteraars die ons met het islam-gevaar voortdurend opzadelen.
We hoorden het bij het 2de debat Clinton/Trump. Trump wil geen islam, en Clinton komt met dezelfde foef als die we bij ons horen: we zijn voor godsdienstvrijheid….
Hallo, Madam?! En waarom moet dan de islam beschermd worden, en de Christelijke Leer beschimpt en afgebroken? Nog daar gelaten, dat wij in onze landen al 2.000 jaar gekerstend werden en dat deze kerstening de basis was en is van onze Humane Beschaving?
Om de islam te beschermen horen we deze redenering: misdaden die nog niet gepleegd zijn, bestaan niet.  Daar valt geen speld tussen te krijgen.  Men zendt toch ook preventief geen ambulance uit achter elke auto op de baan. Ambulances komen slechts van pas nadat de crash is gebeurd. Zo ook het politiewerk.
Heel juist, Walter. Dus hebben al die Linkxen gelijk?

*
How how how, zo rap niet. Chauffeurs op de weg zijn niet daar met het opzet om ergens te pletter te rijden. Moslim-bandieten in onze steden wel. Die zijn er zelfs met uitsluitend dat doel. En precies dat opzet verschilt bij elke moslim, gematigd, extreem gematigd of extreem ge-radicaliseerd. Elk moslim in de straat is een verdwaalde blindganger, die op elk moment uit elkaar kan vliegen….

Noodplannen zijn als ambulances of combi’s die voor de misdaad uit rijden, zodat die vermeden worden. Omdat de daders al opgepakt zijn….
Neen, Walter. ’t Is niet simpel. Maar dat is het leven zelf ook niet…

GEPLUKT BIJ
“Terreurverdachte Schaarbeek had schrift met namen van agenten en rechters"
In het huis van Hicham Diop (43), de ex-militair die vorige week in Schaarbeek twee agenten neerstak, hebben speurders een schrift gevonden met de namen van agenten en rechters, en de adressen van politiecommissariaten. Dat zegt RTL.
Het gerecht houdt er daarom rekening mee dat hij zijn aanval zorgvuldig had gepland. Hicham Diop woonde in hetzelfde pand als zijn broer Aboubaker (46), die ook is aangehouden. Het schrift werd bij hem gevonden.
De aanval wordt beschouwd als een terreuraanslag. Zelf zegt Hicham Diop dat hij wraak nam omdat hij in 2011 door een politiewagen werd aangereden.
Lees ook: Een aanval op twee agenten in Schaarbeek en een ontruiming van Brussel-Noord na een bomalarm. Twee losstaande incidenten zonder al te dramatische gevolgen. Toch was het genoeg om het terreurtrauma in de hoofdstad een middag lang weer helemaal tot leven te wekken. (+)
*
Had men vroeger al eens de noodplan-politieman een bezoekje laten brengen bij deze verdachten, dan zou dat schriftje ook veel vroeger aan het licht gekomen zijn.  Want wie weet, hoeveel van dergelijke terreur-voorbereidingen dan niet preventief zouden verhinderd geweest zijn.
En ja, dit zijn de methoden van een politiestaat. Maar die hebben de moslims over ons en over henzelf gebracht. Dat ze, of hun Linkxe vriendjes, dus nu niet komen klagen.
Het staat hen natuurlijk ook vrij om het bij ons voor bekeken te houden. We steken daar zelfs graag een handje aan toe. Want Syrische toestanden willen we hier niet.

Als ik denk aan de lichaamstaal van Almacy, de Turks-Antwerpse troela van Groen-achter-hun-oren, dan huiver ik bij de gedachte vroeg of laat tussen haar tanden te geraken. Als belegsel op een broodje….
Het is nu al zo, dat onze gevangenissen uitpuilen. We moeten aan onze toekomst denken. En dus op tijd en stond vliegtuigen vullen met uitgeprocedeerde criminelen (!) zodat wij en al dat voorlopig rondloopt, een veilig verplicht verblijf kunnen garanderen.
n ola, ook de Advocate gehoord van die messentrekker?! Stel U voor: die man was echt kwaad op de flikken omdat die hem 5 jaar geleden hadden aangereden met hun combi. Geen sprake van terrorisme, gewoon een Verlate Roeping.

*

Geen opmerkingen: