maandag 10 oktober 2016

3773



6/1022 * - De islam onder de buik van de Francofone socialistische wolf in Coburgia -
.
DEEL 2.
MAANDAG 10  OKTOBER 2016

. DANIEL COMBONI (1831-1881): voorvechter voor de ontwikkeling in Afrika en de bestrijding van de slavenhandel.
*
3773 - ALS HET VLAAMS BELANG BEGINT TE GRAVEN VINDT HET GEEN SCHATTEN MAAR BERGEN SLUIMEREND GEWELD


Hieronder vindt U als voorbeeld waarom Het Vlaams Belang zogezegd niet moreel in aanmerking komt om mee het Land Coburgia te besturen. ‘Moreel niet geschikt’ was de verbloemde omschrijving om te zeggen dat die mensen teveel de waarheid over die bergen misbruiken zouden uitbrengen. Dat was althans, zoals nu schoorvoetend wordt toegegeven, de hoofdreden waarom tegen Ons Belang het ‘cordon sanitaire’ werd ingesteld. Onder het motto: wij spreken niet met mensen die de waarheid luidop durven zeggen.
Hieronder leest U waar dit het Land, dat nu toch om zeep is, heeft gebracht.
Veel leesgenot. Afspraak in het kieshokje?

PS
Heb ik U al gezegd, dat Ons Belang op deze blog staat voor de partij Vlaams Belang?, omdat zulks de evidentie zelf is. Natuurlijk is 1° deze partij bij definitie in ons aller belang en 2° samen met het verdwijnen van het cordon sanitaire, zou het veel kiezers over de streep kunnen trekken om deze keer te durven kiezen voor de goeden, ja, zelfs om ze bij aan te sluiten.


GEPLUKT BIJ

*
Dader aanslag politieagenten wel degelijk moslimextremist
Opnieuw link met SP.a-parlementslid Fouad Ahidar

Volgens vrienden en familie heeft de ‘verwarde jongeman’ uiteraard niets te maken met de islam, en zou hij al zeker niet geradicaliseerd zijn. Neen, de brave man zou enkel getraumatiseerd zijn omdat hij in 2011 werd aangereden door een politiewagen.
Een beetje dieper graven leert ons echter dat de realiteit anders is. Zo stond Diop reeds in 2003 – lang voordat hij werd aangereden – op een verkiezingslijst van de PCP: Parti citoyenneté prospérité. Dat was een politieke partij die werd geleid door Jean-François Bastin: één van Brussels meest gekende moslimfundamentalisten. Bastin richtte later ook Musulmans.be op, samen met Redouane Ahrouch – Anderlechtse gemeenteraadslid voor de partij Islam.
Daarnaast was Hicham Diop ook een actief lid van het Centre Islamique Belge dat geleid werd door Basam Ayachi. Dat is dan weer een extremist die samen met zijn zoon ging vechten in Syrië, en daarvoor uitgebreid gefeliciteerd werd door Fouad Ahidar, SP.a-ondervoorzitter van het Brussels Hoofdstedelijk Parlement. “Fais attention à toi cher Abderahman. Quelqu’un doit le faire malheureusement, fais attention. Nos prières sont avec toi”. (‘Pas op jezelf, lieve Abderahman. Iemand moet het jammer genoeg doen. Onze gebeden zijn met jou’). Alsof dit niet genoeg was deelde Ahidar gelijktijdig een foto van een fiere, gewapende Ayachi junior. Ironisch genoeg verklaarde Ahidar achteraf dat de Ayachi’s hoegenaamd geen extremisten zijn “anders waren ze al lang tegengehouden door de staatsveiligheid”, stelde hij toen.

In een uitgebreide reportage in Knack in 2013 stelt de Gentse imam Brahim Laytouss dat de meeste moslimjongeren die van hier naar Syrië vetrekken, terechtkomen bij Abdelrahman Ayachi, de zoon van de Molenbeekse sjeik Bassam Ayachi. Volgens de Gentse imam, die een doctoraat maakte over islamitische bewegingen in België, leidde Ayachi er een “echt jihadistisch bataljon.” In Syrië zou hij het bataljon ‘Leeuwen van de Soenna’ samengesteld hebben, dat onder de vleugels van de ‘Falcons of Sham’-brigade opereert. Abdelrahman kwam om tijdens de gevechten in Syrië, waarop vader Bassam verklaarde: “U mag me feliciteren met de dood van mijn twee zonen Abdel Rahman en Raphael. Het is geen verlies. Ze hebben allebei het paradijs gewonnen. Voor ons is het een grote eer dat ze gevallen zijn.”
Het is dus toch wel bijzonder merkwaardig dat Hicham Diop, die geen radicale moslim zou zijn, in Brussel uitgebreide contacten had met de meest extremistische groeperingen en op een lijst fungeerde die vol stond met moslimfanatici zoals Bastin. Net zoals het opnieuw bijzonder merkwaardig is dat, wanneer men wat begint te graven, in al die dossiers rond moslimextremisten ook wel steeds de link naar SPa’er Fouad Ahidar kan gelegd worden. Op de Facebookpagina van Hicham Diop is trouwens te zien dat hij twee politici van nabij volgde: Joëlle Milquet en….Fouad Ahidar.

Dominiek Lootens
Fractievoorzitter in het Brussels Parlement
*
*
Hier werd dus Het Kwaad tot in de wortel bloot gelegd. Maar of dat daarvoor welk danig gevolg zal hebben?
Hoogstens zal men er over ‘in debat’ willen gaan. Zodat Het Kwaad, via de ‘Staatsdragende Partijen’ ondergronds kan voortwoekeren. Wat ook de bedoeling schijnt te zijn.
Wat mij bijzonder heeft getroffen, is dat bij alle terreur-aanslagen altijd verkondigd wordt dat zoiets niet het werk is van de wàre islam, maar dat nu blijkt dat men daar in die middens voor elkaar bidt. Dus toch ‘religieus’ getint?
Bidden, dat is toch een begrip uit de wereld van alle godsdiensten, dus ook bij de islam.
Ik zou zo zeggen, meer van dat gegraaf AUB. Liefst zoveel mogelijk. Met zoveel mogelijk ophef daarrond. Zodat Jan en Mie Modaal het gevaar leren onderkennen.
En vooral uit welke hoek dat gevaar dan komt.
Neen, niet van de kant van die zeldzame als burger gekleed gaande Priester die moet werken voor zijn eigen onderhoud. Die doen geen vlieg kwaad, en wat meer is: die sterven uit. De Christenen moeten zich behelpen met alle soorten ‘plaatsvervangers’ om de Diensten over te nemen. Op TV krijgen we, op zondagvoormiddag in plaats van de Zondagsmis voor zieken en hulpeloze oudjes, meestal een afgedreunde preek als van een legerbevelhebber te horen van een ingevoerde ‘imam’ voor een bonte menigte van ‘biddende’ kontheffers. Ze zitten, schouder aan schouder, rijen ver, op een uitdagende wijze met het hoofd richting Mekka.
Kortom, het Avondland dreigt niet te worden geïslamiseerd, het is dat al. De eigen identiteit werd versjacherd om bij dat soort vooruit gestuurde moordenaars in het gevlei te komen.
Het is niet Gods Heilige Wil, maar de Heilige wil van de Zwarte Amerikaanse Ongelukskater, de moslim-broeder Housein Barack Obama.
Ik vraag mij zelfs af, of er ons nog de nodige tijd rest, om in het verweer te komen. Dat zal pas gebeuren, als ons Land in een tweede Syrië (of erger) is herschapen.


Geen opmerkingen: