dinsdag 11 oktober 2016

37777/806 * - Percentage sympathisanten voor IS
.
DEEL 3.
DINSDAG 11  OKTOBER  2016

H. GOMMAAR VAN LIER: ridder aan het hof van Pepijn de Korte en volgens de  legende stichter van Lier,  patroon van al wie met een breuk te kampen heeft.
3777 - ZEER HUMORISTISCHE GEHEIMDOENERIJ OVER  DE WARE AARD VAN DE ISLAMMERIJ

“Une fois n’est pas côutume”
en dat geldt bij definitie voor het weekblad dat de euvele moed heeft gehad te schrijven over de algemene sympathie die alle islam-terroristen genieten bij de Bruine & Zwarte INGEVOERDE medelanders.
Maar wees gerust, wordt gezegd, 75% denkt lijk wij. Het is maar 25% dat verkeerd denkt. Ik vind dat hallucinant, zelfs moest het nog maar de helft van de waarheid zijn. Want het zijn er meer.
Hoe ik dat weet? Niet moeilijk: alle Marxisten spreken nooit maar de helft van de waarheid. Dus als Humo schrijft 25% bedoelen ze minstens 50%...
Die andere helft zijn dus eerder ‘afvalligen’ want de Koran schrijft o.a. voor tot 5x toe, dat àlle ‘ongelovige honden’ moeten afgemaakt worden. Dus moeten de ware moslims, die 50% afvalligen doden, want dat is de straf voor iedereen die de islam verlaat.
Er zal bij ons dus, voor rekening van de Overheid, nogal wat bloed vloeien.  Daarin vooral inbegrepen de Christenen.
So far so good. Stel nu eens dat er 500.0000 geregistreerde moslims bij ons leven en (zie hoger voor hun rekenkunst) daarnaast nog eens 500.000 niet-geregistreerden, dan spreken we gauw over 1.000.000 potentiële moordenaars. Dat is één op de 10.
In absolute cijfers zou dat dus gaan om minstens 250.000 moordenaars die iedere minuut van de dag of de nacht kunnen toeslaan. Die beschikken zelfs over een oneindig gamma van mogelijkheden: individueel, persoon per persoon, of in groep, bij massa-bijeenkomsten.
Wetende dat er 1.000 en  één mogelijkheden zijn om iemand naar de andere wereld te sturen, is het dus maar beter dat wij dat allemaal niet afwachten. Maar de handen uit de mouwen steken om deze keer een goede stem uit te brengen. Zodat er nadien grondig kan geroefeld worden in al die overtallen. Met volle scheepsladingen. En net zo lang als de voorraad strekt.
Nog beter zou zijn, aan ieder van hen een vaarticket te geven (nou ja, geven) voor een plaatsje in het ruim van de oorlogsboten die hen kosteloos naar hier hebben gebracht. Vooral niet twijfelen over hun bestemming: ergens  binnen de territoriale wateren van Afrika. Er wel zorg voor dragend geen families uit elkaar te trekken.
Kortom, er is voortgaande op hun reproductie capaciteit, geen andere oplossing. Het is zij of wij.
En neen, Walter, dat is geen haat zaaien, dat is haat oogsten. Of had U wat anders gedacht? De Koran her-bewerken misschien? En zelfs dat zou geen oplossing zijn, want daarmee is de veroveringszucht van dat volk nog niet gestild….
Ja Ja, daar is nog een hele weg af te leggen tussen het primitieve van een woestijncultuur en de Beschaving.

GEPLUKT BIJ
IS bevestigt dood van 'minister van Informatie'
Bron: Belga © ap.
Terreurgroep Islamitische Staat heeft gisteren het overlijden bevestigd van zijn 'minister van Informatie' Wa'il Adil Hasan Salman al-Fayad. Het Pentagon had al op 16 september aangekondigd dat de man op 7 september omkwam bij een luchtaanval van de internationale coalitie tegen IS.

IS bevestigde dat Abu Mohamed el-Furqan, de oorlogsnaam van al-Fayad, een "martelaar" is. In het persbericht wordt de man de "emir" van de groep was, die bevoegd was voor de media, maar IS geeft geen informatie over de datum van zijn overlijden of de omstandigheden.
Propaganda- en executiefilmpjes
Volgens Pentagon-woordvoerder Peter Cook was al-Fayed onder meer verantwoordelijk voor het maken van propganda- en executiefilmpjes. Hij zou een "naaste medewerker" zijn geweest van de nummer twee van IS, Abou Mohammed al-Adnani, die op 30 augustus werd gedood bij een luchtaanval.
*
*
Och ja, eigenlijk doet bovenstaand krantenartikel er niet toe. Hoogstens kan het belangrijk zijn voor het archief ten behoeve van latere generaties. Ik heb het alleen gebruik als kapstok voor mijn becijfering van de IS-aanhangers die bij ons in het verborgene leven.
Ach ja, volksverhuizingen. Ze zijn van alle tijden. En, wat een waarheid is als een koe, het zijn altijd de Originelen die moeten wijken. Alleen de volkeren die huizen in het hooggebergte zijn min of meer beschermd. Wij, Vlamingen in de Lager Landen-by-der-Zee, weten daar alles van.  Gelukkig grenzen we aan het water van de Noordzee. We hebben dus vooral te lijden van die Zuider- en Oosterburen die bij ons om de zoveel jaar alles komen leegroven. Tot onze eigen Overheid op het idee kwam om de ruwste der ruwe woestijnbarbaren bij ons uit te nodigen….
Wat een land zou moeten zijn dat overloopt van melk en honing, zitten we met een Regering die zelfs het simpelste huiswerk, de Begroting, niet op tijd en stond kan afleveren….


*

Geen opmerkingen: