dinsdag 8 augustus 2017

4241


Dinsdag 8 Augustus 2017

4241 - DE VIJANDEN VAN PRESIENT TRUMP (EN DAT ZIJN WIJ ALLEMAAL) SPELEN VOORTAAN OPEN KAART
*
INHOUD: WO III / AMERIKA / VENERUELA0: de CCC in de Wastobbe (Washing Ton) speelt hoog spel om hun vermeende almacht over de ganse planeet te behouden. En dat dank in hoofdzaak aan de vanaf Mei 1945 bij Hitler gestolen geheime nucleaire bewapening. Reeds na enkele weken viel in Hiroshima en Nagasaki het doek voor Japan. Nu denkt de Clinton Clan Club dat het de beurt is van Poetin.

OP DE IJTKIJK
*
Aangaande het hierna volgend artikel, weer integraal geleend bij Xander, hoort de waarschuwing voor iedere lezer van deze Blog, dat er binnenkort, misschien wel morgen of volgende week, midden in de nacht op zijn deur kan gebonsd worden door de zogezegde ‘Staatsvuiligheid’. Een paar uur later komt dan de SMS ‘neergeschoten bij vluchtpoging’.
Bij de Gestapo luidde dat steevast ‘Auf der Flucht erschossen’. Ja Ja, les neiges dantan zijn terug van even weggeweest….
**
*
Xander waarschuwt via zijn wel speciale bronnen, voor het uitbreken van WO 3. Maar die is, voor wie ogen in de zijn kop heeft, al goed bezig. Alleen mogen we dat nog niet officieel weten.
Er is, naar mijn spreekwoordelijke bescheiden mening, wel een lichtpuntje aan de horizon. Twee zelfs. Dat is ten eerste de bewezen leiderskwaliteiten van President Trump, de machtigste man ter wereld, en ten tweede als pluspunt, het terugdringen van de islamisering zowel in Europa als elders in de wereld. Alle doden ter wereld immers hebben lak aan religie. In tegendeel: voor iedere dode moslim liggen er vor de eeuwigheid 72 dagverse maagden op  ieder van hen te wachten.
Iedereen oordeelt nu, en dus voor het lezen van wat volgt, voor zichzelf hoeveel geloof er gehecht wordt aan de aangehaalde verschijnselen. Door het bos de bomen blijven zien is de boodschap. Maar de hoofdschuldigen kennen we alleaal….
**
*
Nog even meegeven, dat Vladimir Poetin niets te maken heeft met een zekere Raspoetin uit de tijd der Tsaren… Raar dat de pers-straathoeren daar nog niet zijn opgekomen… Zie
**
*
Trumpp effectief gesaboteerd als vredespresident, wordt nu oorlogspresident’
**
*
Om het voortbestaan van de mensheid veilig te stellen zou dit uiteindelijk wel eens de enige overgebleven oplossing kunnen zijn. (3)
Het aantal waarschuwingen dat
**
Paul Craig Roberts,
*
hoofd van het Institute for Political Economy en voormalig lid van de regering Reagan, het Westerse publiek geeft volgt elkaar steeds sneller op. En dat is volgens hem niet voor niets, want de meeste mensen weigeren nog altijd te beseffen dat we in sneltreinvaart op een kernoorlog met Rusland en China worden afgestuurd.
Roberts acht de situatie nu zelfs gevaarlijker dan tijdens het hoogtepunt van de Koude Oorlog, en dat is omdat het de gevestigde orde is gelukt om Trumps pogingen een vredespresident te worden, te saboteren. In plaats van dreigt hij nu een oorlogspresident te worden, zelfs van een wereldoorlog ‘die ons allemaal het leven kan kosten’.
President Trump is verslagen door het militair-industriële complex, en werd afgelopen week door het Congres gedwongen om nieuwe sancties tegen Rusland te ondertekenen, een besluit dat zeer tegen zijn zin ingaat, omdat het de spanningen met het Kremlin tot gevaarlijke hoogte opvoert. ‘Trumps nederlaag heeft de Russen geleerd wat ik hen al jaren probeer te vertellen, en dat is dat Rusland als vijand veel waardevoller voor Washington is dan als vriend,’ aldus Roberts.
*
‘Verliezen van deze kans op vrede kan ons allemaal het leven kosten’
De Russische premier Dmitry Medvedev twitterde dat Trump nu ‘volslagen machteloos’ is, maar daar is de official die destijds meehielp de Koude Oorlog te beëindigen, het niet mee eens. ‘Trump is een leider, zijn persoonlijkheid eist dat hij aan het front wil staan. Nu het militair-industriële complex, beide politieke partijen, de presstitute media, liberaal-progressief-links, en Washingtons Europese vazallen hebben voorkomen dat hij een vredesleider wordt, zal hij nu een oorlogsleider worden. Dit is de enige rol die hij van de CIA en de wapenindustrie mag vervullen.’
‘Het verliezen van deze kans op vrede kan ons allemaal ons leven kosten. Nu Rusland en China inzien dat Washington weigert het wereldpodium met hen te delen, zullen ze meer de confrontatie zoeken, om te voorkomen dat ze door Washington worden gemarginaliseerd. Om de belangen van beide landen te verdedigen zullen oorlogsvoorbereidingen centraal staan. De situatie is veel gevaarlijker dan op enig moment tijdens de Koude Oorlog.’
Mede dankzij ‘de dwazen van liberaal-progressief-links en de hoeren van de media’
‘De dwazen van liberaal-progressief-links, verzonken in identiteitsbeleid (‘genderneutraal’ en meer van dat soort waanzin) en hun haat tegen de ‘Trump losers’ (en in Europa tegen alles wat rechts en ‘populistisch’ is), hebben zich aangesloten bij de aanval van het militaire/veiligheidscomplex op Trump. Dat deden ook de hoeren, die beweren de Westerse media te zijn, en Washingtons Europese vazallen. Niet één van hen had voldoende intelligentie om in te zien dat het resultaat van deze aanval op Trump een escalatie van het conflict met Rusland zal zijn – een conflict dat niet in de economische- en veiligheidsbelangen van Europa is.’
*
Volgende oorlog tegen Venezuela?
**
*
De volgende Amerikaanse oorlog die volgens Roberts wordt voorbereid is tegen Venezuela, waar vergelijkbare leugens over worden verteld als destijds over Saddam Hussein, Muammar Gadaffi, Bashar Assad, Servië, Iran, Oekraïne en Rusland. De Westerse presstitutes media schrijven gedwee en onverkort de propaganda die hen door de CIA wordt gevoerd, exact zoals onderzoeksjournalisten (wijlen) Udo Ulfkotte (*) en Seymour Hersh hebben onthuld. Met deze leugens zal het almaar onbenulliger en onverschilliger wordende publiek in Europa en Amerika zich laten overtuigen van de ‘noodzaak’ van de zoveelste staatsgreep, bedoeld om een Amerikaans marionettenregime aan de macht te brengen, waardoor de VS grip krijgt op de oliebronnen van Venezuela.
Roberts denkt dat er na Venezuela nog meer landen in Zuid Amerika het slachtoffer zullen worden, en in het Midden Oosten uiteindelijk ook Syrië en Iran. ‘De eenvoudige oorlogen tegen Irak, Libië en Somalië zullen worden gevolgd door veel gevaarlijkere conflicten met Iran, Rusland en China. Dit is het gevolg van John Brennans (**)  overwinning over Trump.’

(*)Udo Ulfkotte (1960-13/01/2017):  zie https://en.wikipedia.org/wiki/Udo_Ulfkotte om daar te lezen dat iemand die de CIA tegenwerkt wel eens aan amper 56 jaar kan sterven aan een hartfalen…
was CEO v/de CIA onder Obama maar diende net voor Trump beëdigd werd, af te treden…
*
Volgende escalatie met Rusland is in gang gezet
De volgende escalatie met Rusland is inmiddels in gang gezet. Vicepresident Mike Pence heeft eergisteren in Montenegro allerlei valse beschuldigingen geuit aan het adres van de Russen, bedoeld om het land angst aan te jagen en zich te laten aansluiten bij de NAVO. Daarnaast zijn er berichten dat er vanuit het eveneens aan Servië grenzende Macedonië een false-flag operatie op touw wordt gezet met in Servische uniformen gestoken zwaar bewapende Albanese moslims, waarmee een nieuwe illegale NAVO-oorlog tegen Servië moet worden uitgelokt (2).
*
Roberts besluit: ‘De twee decennia durende opmars van de NAVO naar het oosten, en dat ondanks de belofte van Washington om dat niet te doen, heeft de Russen absoluut geleerd dat geen enkele overeenkomst met Washington kan worden vertrouwd. Dus waarom probeert Rusland het voortdurend eens te worden met Washington?’
*
Russen zullen niet blijven afwachten
Wellicht is het antwoord dat de Russen sinds de tientallen miljoenen mensen die ze tijdens WO-2 verloren hebben besloten dat als ze door het Westen opnieuw in een hoek worden gedrongen, niet zullen blijven afwachten, maar als eersten keihard zullen toeslaan – precies waar president Vladimir Putin enige jaren geleden letterlijk voor waarschuwde. Dit is echter niet iets wat de Russen graag willen – integendeel.
Het betekent wel dat als de agressieve oorlogskoers van Washington, Brussel, Berlijn en ook Den Haag niet heel snel wordt omgegooid, het vrijwel niet meer te vermijden is dat de Derde Wereldoorlog voor de meeste mensen volslagen onverwacht zal uitbreken, waardoor ons land en werelddeel in één grote rokende asvlakte dreigt te worden veranderd.
ander
(1) Zero Hedge
(2) Anonymous
(3) Afbeelding: Renegade Tribune (‘no copyright – republishing or sharing invited’)
*
NADER BEKEKEN
**

*

Had U zich ook al afgevraagd waar in ‘s hemelsnaam zo plotseling  de belangststelling vandaan komt voor Venzuela, dat min of meer stabiele Zuid-Amerikaanse land? Welnu dat land wordt al1 7 jaar lang archie-slecht bestuurd door een echte tiran. Moet dringend een serieuze behandeling ondergaan in de Wastobbe.
En het is ‘vons gleiche’ voor Bolivia dat daar juist onder ligt. Ligt ook dringend te wachten op een hersenspoeling. The Deep State grijopt in, de islam neemt over, en Kees is klaar.
Kernwoord? Pietrol.
*
(Digitalia)
Geen opmerkingen: