zaterdag 12 augustus 2017

4244


Woensdag 9 Augustus 2017

4244 - WIJST EEN NIEUWE 4de  MACHT OP DICTATUUR OF OP ONTMASKERING VAN DE KAPERS DER DEMOCRATIE
*
INHOUD: AMERIKA REBUILT / LEUGENPERS: voor de totaal ontspoorde thans schrijvelende  4de Macht (en dus bij definitie ook voor de 3ie andere ‘Machten’) is dat een ramp erger dan het vergaan der Titanic. Die was, net als de democratie, ook als onzinkbaar bejubeld.
Hier is, voor de dictatuur van de Slinxe ‘sociaal-democraten’ de dodelijke ijsberg de CEO van een meer dan geslaagd Imperium die nu dus voor de gehele USA in vrije verkiezingen aan de Macht is ge komen. Om alle misvverstanden te voorkomen:  aan de Macht, ook over hen, de gebuisde tegenstanders.
Kortom, hoe een eigen zoon, Trump dus,  zijn ‘democratische’ hoeren-moeder opeet met huid en haar….
Hallo, Olio di Poeppo van de Parti Scandale, bent U nog daar?

OP DE IJTKIJK
*
Deze Titanic (Trump) voode Clinton Clan Club verbergt zich niet onder het wateroppervlak van de Oceaan, om op die manier laffelijk duizenden mensen te verrassen mert de verdrinkingsdood.
**
President Trump wil/wilde de President zijn van alle goed-menende Amerikanen van diverse pluimage, maar hij werd de vijand Nummer Een van de ontspoorde Elite, die al zes maand in het sof liggen te bijten. Gegokt en verloren. Niet door eigen schuld, maar door de schuld van Poetin! Door een verkiezins-nederlaag die deze slecht verliezers maar niet kunnen verteren… Zij, samen  met hun zolenlikkers van de Media,  zien het eigen Land en dus indirect ook ons, liever kapot dan de uitgestoken hand van hun nieuwe President te aanvaarden.
**
President Trump bestrijdt zijjn vijanden (waar hij nooit iom gevraagd heeft) met open vizier. En dat is zijn grote verdienste, dat hij daarbij vaart onder de vlag van het Gezond Verstand. En naar mijn bescheiden mening, is dat nog altijd hetzelfde voor het voornaamste  deel van de Amerikaanse bevolking.
De speeltijd is inderdaad over… De maskers zijn gevallen. Wat voor de meeste valsspelers van o.a. de Islamisering, het begin van het einde zou moeten zijn.
Vergeet niet dat er in het Dritte Reich een tijd geweest is, zoals acht jaar lang voor de Bende van Houssein Barack Obama, waar Adolf Hitler ko,n bogen op meer dan 95%van de volksgunst. Zodat zojn kliek ongestoord de wereld kon begiinen te veroveren.
‘Non bis in idem’, zou de Führer der Nieuwe Vervloekte Arrogantie zeggen… Die gooit er graag hier en daar wa      t Latijn tussen, om zijn superioriteit te beklemtonen.
Opgepast: de hedendaagse De Morgen is nog altijd de heraut van de al vele jaren voorbij gestreefde en dode Karel Marx. En wel nog altijd in gevechtskledij. Want de Tekenen des Tijds zijn niet aan hen besteed…
Zij zoeken wel, net als Paus Franciscus en Herman De Croo, het goede doel, maar met de verkeerde middelen….. Maar dat is stof voor de volgende blogs….
**
*
Trumps goednieuwsshow Trump TV doet denken aan dictatuur
*
Ondanks de negatieve pers, blijft Donald Trump opvallend covfefe. Verspreiden de traditionele nieuwsmedia naar zijn mening te veel ‘fake news’, maakt de president voortaan zijn eigen propaganda-journaal. Daarvoor kan hij zelfs rekenen op een voormalige CNN-commentator.
ik ben Kayleigh McEnany... en dat is het échte nieuws.” Met deze woorden neemt het kersverse Trump TV-anker McEnany (29) afscheid van de intussen 35.000 kijkers die de anderhalve minuut lange goednieuwsshow op Facebook hebben uitgekeken.
De wekelijkse online show wordt opgenomen in de Trump Tower in New York en focust op de verwezenlijkingen van de president. “Want er is zo véél fake news”, zei Lara Yunaska – de schoondochter – een week eerder al in een poging tot nieuwsuitzending. Afgelopen zondag werd het online programma dus gepresenteerd door McEnany, pro-Trump-commentator bij de nieuwszender CNN waar ze zaterdag haar contract stopzette. Zij had het onder meer over de één miljoen jobs die Trump al gecreëerd heeft.
**
CNN = Clinton News Network
*
Volgens CNN is het onduidelijk of de show wordt gefinancierd door het Republican National Committee of door Trumps herverkiezingscampagne. De video wordt wel gretig gedeeld door Team Trump en gehost op de persoonlijke Facebook-pagina van Donald J. Trump. De president is evenwel verstandig genoeg om de show niet te delen via zijn officiële @POTUS pagina.

Trumps goednieuwsshow: Trump TV doet denken aan dictatuur
Ondanks de negatieve pers, blijft Donald Trump opvallend covfefe. Verspreiden de traditionele nieuwsmedia naar zijn mening te veel ‘fake news’, maakt de president voortaan zijn eigen propaganda-journaal. Daarvoor kan hij zelfs rekenen op een voormalige CNN-commentator.
Checks-and-balances
Propagandajournaals door een zittende president? Het is iets dat elders in de wereld met een dictatuur wordt geassocieerd. “Een dictatuur is te sterk uitgedrukt”, vindt Dries Lesage, professor internationale politiek aan de UGent. “Men bevindt zich wel op een hellend vlak. De grenzen tussen een democratie en een autoritair bewind zijn wazig geworden. Er zijn gradaties naar alles wat de andere richting opgaat en die zijn de laatste tijd wel wat verlegd. Maar in een dictatuur ligt de macht bij één man, zijn er geen checks-and-balances meer, en is er sprake van brutale repressie. Kortom, het type Assad of Kim Jong-un. Met Trump zitten we daar nog lang niet.”
In eigen land wordt N-VA weleens trumpiaanse communicatietechnieken verweten. Zien we hier binnenkort ook een soort Trump TV? Zeker, denkt Lesage. “De technologische middelen zijn er, dus men zal er gebruik van maken. Als je zelf medium speelt, heb je de boodschap in eigen handen. Maar de traditionele media mogen zich niet in een hoek laten duwen. Zij werken met professionals die gebonden zijn aan een deontologie, wat je van andere initiatieven niet kunt zeggen.
**
NADER BEKEKEN
**
Was dot stukje nu echt bedoeld als een soort ‘friendlly fire’ richting ‘de beste krant van het Land’? Ik meen van niet. Omdat daar meer dan één tros talentvolle scribenten de stier (die zeker MIJN stier niet is) kort en krachtig bij de horens vatten. Wat trouwens de deontologische plicht is van iedereen, om het even alsl die nu vòòr of teen zijn.
Andere nieuwbronnen doen daarover veel te huichelachtig en verdoen op die manier hun eigen ‘langjarig’ bestaan.
Een andere vraag is dus of DM het bij het rechte eind heeft. Neen, natuurlijk niet. Heel hun artikel is één opsomming naast de kwestie. Precies zoals de Leugenmedia de zoveelste terreur-aanslag van Moslims brengt, nooit bij de daders maar alleen en uitsluitend bij de gevolgen en bij de slachtoffers. Dat de zogezegde democratische Overheid dat doet, tot daar. Kujnnen wij alleen maar verhelpen door de volgende keren te stemmen op andere kandidaten. Het zou dus de rol van de 4de Macht moeten zijn, om te focussen op de oorzaken, namelijk de ongebreidelde import van mensachtigen van over de hele wereld. Met mondjesmaat had beter geweest, omdat de tijd dan beter zijn werk kan doen.
Want het is voor onze Beschaving een levende schande, al vele  honderden jaren die ‘mensachtigen’ uit ‘de Kolonies’ zo stiefmoederlijk te hebben behandeld.
Een mooi voorbeeld van wat ik bedoel zijn de o zo gewezen Christelijke Broeders van Liefde die in het verzorgen van zieken, willen teruggrijpen naar de primitieve oplossing van neger-koniongen van een koppensnellers-stam. ’Gij zult niet doden’ is namelijk doorheen de eeuwen een der ankerpunten van het Christelijk Geloof. Al denkt de moderne ‘democratie’ daar natuurlijk anders over.
Alle fortuinen ter wereld er tegenaan gooien, om de ouderdoms-dementie aan banden te leggen, dàt is/was de oplossing.
Maar dat heb ik in mij lang leven nog nergens gehoord, of gelezen. Misschien lezen we dat (of ferme aanmoedigingen in die richting voor de wetenschappers) straks op die zogezegde 5de Macht. Macht à la Trump.
(Digitalia)

Geen opmerkingen: